Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 minuty temu, galan99 napisał:

Za 10 zł to sam se na starcie za***rdalaj 35 zł na start a potem 50 zł .

Jak naprawdę coś potrafisz i chcesz pracować to mówisz tak "przyjdę na tydzień pokaże co potrafię, rozejrze  się i dogadamy stawkę" takim krzyczeniem że o 35 albo 50 to możesz co najwyżej kopa w dupe zarobić bo na dzień dobry widać że na stawkach to może się znasz ale na robocie niekoniecznie. Kiedyś sprzedawałem auto za 1800zl i chciał je kupić taki" co jak nie ma 500zl dniówki to z domu nie wychodzi" i zapłacić w trzech ratach 😂

• Like 3
  • Haha 2
Opublikowano

co opijasz?

Przed chwilą, Karol6130 napisał:

Wasze pół zdrowia chłopy 

IMG_20221119_201452.jpg

Opublikowano
3 minuty temu, galan99 napisał:

Kupisz dobre buty do dobiegniesz .

zrobi kartę rowerową i rowerem pojeździ

1 minutę temu, gregor1284 napisał:

Jak naprawdę coś potrafisz i chcesz pracować to mówisz tak "przyjdę na tydzień pokaże co potrafię, rozejrze  się i dogadamy stawkę" takim krzyczeniem że o 35 albo 50 to możesz co najwyżej kopa w dupe zarobić bo na dzień dobry widać że na stawkach to może się znasz ale na robocie niekoniecznie. Kiedyś sprzedawałem auto za 1800zl i chciał je kupić taki" co jak nie ma 500zl dniówki to z domu nie wychodzi" i zapłacić w trzech ratach 😂

teraz to sami fachowcy, k**wa lepuły zasrane

Opublikowano
6 minut temu, gregor1284 napisał:

Czasy tak się zmieniły , 50 zł zaraz będzie za mało i szef sam niech tyra jak chce mieć jeszcze firmę .

Opublikowano

nie tak mało. i tak zawsze zgodnie z przepisami? nie zdarzy się przekroczyć prędkości?

1 minutę temu, galan99 napisał:

Obecnie jakieś 3 tyś na miesiąc nie wiele .

Opublikowano
2 minuty temu, Pafnucy napisał:

fiu, fiu... -8 mrozu ... na dworze...

Idealna temperatura na morsowanie

Opublikowano
53 minuty temu, Chłoporobotnik napisał:

No i po Castoramie połaził i zeszło.

też czasem zachodze do casto , leroy czy biedry ale tylko na szybki rzut oka do koszy na elektrośmieci 

Opublikowano
2 minuty temu, galan99 napisał:

Bywało ale to 18 lat temu

daj se tera innym pojeździć.

Opublikowano
Przed chwilą, konteno napisał:

też czasem zachodze do casto , leroy czy biedry ale tylko na szybki rzut oka do koszy na elektrośmieci 

Mnie elektrośmieci nie interesują, kupiłem nożyce do rur bo będę rurkami PCV usztywniał rurki od tunelu i paletki do rozsady kapusty. 

Opublikowano
3 minuty temu, Karol6130 napisał:

12 

Gwint m12 jest gwintem słabszym od 7/16 UNF. Tam da się chyba przejść na inny calowy ale to też sprawa wątpliwa. Generalnie i tak ten blok zwykle teraz nadaje się do naprawy więc na byle wiertarce słupowej rozwiercą urwany kawałek. Gorzej jak blok został przeciągnięty wtedy trzeba kombinować ale to i tak z 7/16 lepiej pójść w inny calowy niż w metrykę. 

Opublikowano
26 minut temu, Karol6130 napisał:

Wasze pół zdrowia chłopy 

IMG_20221119_201452.jpg

a figa z makiem?

2 godziny temu, Pafnucy napisał:

o i to by była dobra opcja. i koniecznie kierowca przy takiej destrukcji auta.

i live z tego do internetu 

Opublikowano

Zawsze się robiło na metryczny. 

Głowice też były i bez planowania przykrecane, bo tak było taniej, szybciej 

Raz może dwa spotkałem się z urwaną szpilką, śrubą

Większość to zerwany gwint w bloku 

Zbyt często się używało tych samych śrub 

Opublikowano
1 godzinę temu, TheraRolnik napisał:

Poplon powinien być pocięty a nie tylko obalony 👍

obalony w większych kawałkach dłużej się rozkłada i mniej nawozów /obornika trzeba 

patrz obornik , większa kępa dłużej leży w ziemi aniżeli cieniej roztrzęsiona drobna warstwa

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v