Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Przed chwilą, konteno napisał:

miałem sznurek w obu letnich z przodu to jedna ok a z drugiej schodzi powietrze w upał i miękka strasznie bo boki słabe od turlania się na kapciu 

Sznurek wykonuje tylko jeśli opona zostanie w środkowej części bieżnika. Boków(bez bieżnika nie łatam zresztą nawet nie wolno) jeśli jest bardzo blisko boku to tylko na gorąco. 

@Chłoporobotnik Samsung solid. Mnie jednak jako zastępczy czarnogodzinny służy 5s kupiony za 100zł jedyna wada to bateria. 

Opublikowano
1 minutę temu, konteno napisał:

także ile ich by twój brat nie miał to i tak wszystko stałoby zapięte z czymś  i "pożyczenie na już" byłoby nierealne

Nie nie, dziś wszystkie pracowały, jeden wrzucał korzenie, a drugi je wywoził ciągając przyczepę 

Trzeci aktualnie u mechanika na naprawie  

3 minuty temu, konteno napisał:

na jakiś dłuższy czas kiedy jeszcze spawałeś przyczepy by poprzestawać sprawdzić kiper czy wstawić na lawete raczej niezbyt realne 

Przyczepy były robione na gotowi, przyjeżdżał, testowaliśmy, robiłem zdjęcia do ogłoszenia, i wstawiał do garażu, i jechał do siebie. Żeby wstawić na lawetę przyjeżdżał drugi raz

Nie jest jakoś mega daleko żeby to było niemożliwe, nawet w sezonie

4 minuty temu, konteno napisał:

wszystkie kupione z pewnie z pewnych rąk i sprawdzone prze zakupem no i  przebiegi raczej niezbyt kosmiczne w momencie zakupu

Nic z tych rzeczy, dopiero w ostatnich latach mogę sobie pozwolić na to żeby przepłacić a mieć coś pewnego, wcześniej kupowało się coś taniego, aby jeździło 

Opublikowano
3 minuty temu, Chłoporobotnik napisał:

Nie zaprzeczam bo mam dotykowy

To go zanieś do pierwszego lepszego serwisu - wlutowanie nowego gniazda usb to jakieś 50 zl

Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, konteno napisał:

stare ? ile km na blacie?  

On kupił to akurat od znajomego coś lata 04 i przeszło 300tyś km ale jak coś się popsuło to od razu zrobione no po prostu zadbane śmiało można jechać dzieś daleko i nie myśleć że coś się popsuje rozleci.

Edytowane przez Strongman
Opublikowano
20 minut temu, hubertb napisał:

nie generował przyspieszenia. 

Obecnym czasie jak jest 50 i 60 na godzinę dopuszczalne prędkości na drogach to by było ok i nie jeden nowy samochód będzie zajechany .

Opublikowano
19 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

Kurła, nowoczesność ebana, telefonu się naładować nie da, nie wykrywa ładowarki. Ładowarka dobra bo sprawdzana jeszcze druga u sąsiada i nie wykrywa. Kto poleci prosty, telefon na knefle?

usb z tego samego gniazda ? jak podłączysz do komputera to ładuje lub wykrywa urządzenie / pamięć przenośną?

Opublikowano
1 minutę temu, galan99 napisał:

Obecnym czasie jak jest 50 i 60 na godzinę dopuszczalne prędkości na drogach to by było ok i nie jeden nowy samochód będzie zajechany .

Przestań, akurat Polonez to była machina która psuła się na potęgę i do tego gniła. O spalaniu nawet szkoda rozmawiać. Rozumiem sentyment ale bądźmy poważni. 

Opublikowano
1 godzinę temu, marcin19071980 napisał:

Ja rozumiem że nie każdego na wszystko stać i nie każdy wszystko potrafi i czasem trzeba do jakiegoś warsztatu jechać.Ja też wszystkiego nie mam i i nie wszystko umiem ale co roku staram się jakieś graty do warsztatu dokupić aby być w miarę możliwości samodzielnym a nie z każdą bzdura lecieć do mechanika ślusarza elektryka i h.....wie kogo jeszcze.Do zakupu tych urządzeń właśnie zmusiła mnie postawa jednego z warsztatów.Siedzi kawę piję nic nie robi ale za dwa dni mi każe przyjść bo czasu nie ma.A spier....  sam sobie zrobię.Niestety widzę że tu samodzielność też zaczyna być źle postrzegana.

Tylko wśród nieudaczników 

• Like 1
Opublikowano
1 minutę temu, Chłoporobotnik napisał:

To nie wina kabla ani ładowarki, tu jest ewidentnie zebany telefon. 

Przype... na sprzęcie i kup taki z możliwością ładowania indukcyjnego. Zapomnisz o kablu. 

Opublikowano

Widzieli w teleekspresie jak startujący boeing na pełnej prędkości rozjechał wóz strażacki?

Co za idiota kierował, przecinać pas startowy bez chwili zastanowienia.

Opublikowano
2 godziny temu, stempos1980 napisał:

A ty mi grozisz🤔😁🤭 

Normalnie strach się bać 😁🤭

Jakie grożenie 🙆‍♂️ poprostu straciłeś w moich oczach 🙂

Opublikowano
1 minutę temu, gregor1284 napisał:

Tylko wśród nieudaczników 

No ale @marcin19071980 kupił maszyny za 2100 zł weź kup sobie montażownice w tej cenie teraz. Do tego przydał by się klucz podnośnik wyważarka. Jak masz koło siebie dużo warsztatów to się po prostu nie opłaci. Jeśli masz faktycznie jednego Cześka któremu się nic nie chce i pracuje za karę to czemu nie. 

Opublikowano
1 minutę temu, Agrest napisał:

Widzieli w teleekspresie jak startujący boeing na pełnej prędkości rozjechał wóz strażacki?

Co za idiota kierował, przecinać pas startowy bez chwili zastanowienia.

gdzie to tak?

Opublikowano
3 minuty temu, Chłoporobotnik napisał:

To nie wina kabla ani ładowarki, tu jest ewidentnie zebany telefon. 

a jakie to gniazdo usb ? im starszy standard tym bardziej wytrzymałe gniazdka

• Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v