Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 minutę temu, Chłoporobotnik napisał:

Jare 🤔 Bądź jak to mawiają w moich stronach wieśniane 🤔

A Ty Piotrze już chyba zmieniłeś podeszwy z jarych na ozime?🤭

Opublikowano
1 godzinę temu, 6465 napisał:

Ja nie Marek, ale ile i po ile?

Coś koło 2 , nie wiem jeszcze ile powie 

1 godzinę temu, Pafnucy napisał:

no to jaki to model zetora?

a co na to Pańska Narzeczona??/...

no... i po kupnie ziemi...

Zadowolna 🙂

Jak umre będzie miała co sprzedawać 

Opublikowano
Qwazi napisał:

1 minutę temu, Bananek napisał:

Ja myślę całe auto pomieniać. 😉

A to masz jedno letnie a drugie ozime?🤔🤭

Ano już z rok jeżdżę to może by zmienić.

Opublikowano
Bananek napisał:

Qwazi napisał:

1 minutę temu, Bananek napisał:

Ja myślę całe auto pomieniać. 😉

A to masz jedno letnie a drugie ozime?🤔🤭

Ano już z rok jeżdżę to może by zmienić.

ee jeden to już mam z 15lat...

Opublikowano
1 godzinę temu, konteno napisał:

Masz takiego 🤔od nowości ?

1 godzinę temu, MonteChristo napisał:

To nie laska dla ciebie, moja dziewczyna z bloków, ale akceptuje to, że chcę zostać na wsi i pracuje na polu, może jakiś kompromis bo tylko ty dla niej z wszystkiego rezygnuje 

Moja też akceptuje , ona nie chce w mieście , ale narazie gdzieś musimy zacząć żeby pomieszkać samemu , najłatwiej wynająć mieszkanie .Jeszcze mamy jeden pomysł u mojej na działce bo domek mały jest tylko kawałek trzeba dojeżdżać do gospodarstwa 

Opublikowano
1 godzinę temu, konteno napisał:

a to źle ? jak na robotę na produkcji to jest dość lekko , na hali czysto i robota pod dachem ,na praktycznie wszystkich stanowiskach robota siedząca i człowiek nieumęczony jak poprzednio pomimo że trzeba się sprężać , myślisz że gdyby ten sam pracodawca zaproponowałby lepsze warunki pracy na dotychczasowych stanowiskach to nie skorzystałbym ?

Wg mnie źle. Niech sie coś stanie i zostaniesz z marnym zasiłkiem 

Przed chwilą, 6465 napisał:

To nad czym ty debatujesz jak ceny nie znasz 🤦

Truuuuuuudne spraaaaaaawy :D 

• Haha 2
Opublikowano
hubertb napisał:

2 minuty temu, Chłoporobotnik napisał:

Ja całe koła zmieniam, pół godziny i zmienione i nic nie płacone nikomu.

Wypada skontrolować stan wyważenia kół. 

przy 150 nie odpadają to ok 😜😁

Opublikowano
1 godzinę temu, slawek74 napisał:

ja bym stawiał na trafną szybką zdecydowaną męską 😉

Sławek tak właśnie kombinuje 😉

Opublikowano
1 minutę temu, slawek74 napisał:

ee jeden to już mam z 15lat...

Ja teraz najdłużej co mam auto to chyba 4 lata. Do roboty nim teraz jeżdżę, spadek po żonie. Tego w sumie też mnie znajomy nęka żeby mu sprzedać. 

Opublikowano
1 minutę temu, Chłoporobotnik napisał:

Ojciec całe życie tak robił i tak się jakoś nauczyłem, Uniakiem i z początku Fiestą kręcił po 20-25 tysięcy na rok. 40km do roboty w jedną stronę.

ja nieraz jade w sezonie dwa razy wyważać. 

• Like 1
Opublikowano
Przed chwilą, szymon09875 napisał:

ja nieraz jade w sezonie dwa razy wyważać. 

Ojciec szczerze mówiąc chyba nigdy nie był przy takich przebiegach 🤔 Chyba, że sobie kazał aby mu to zrobili przy pozostałych naprawach jak odstawiał. Nie wiem, nie interesowało mnie to, nie moje auta.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v