Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 godzinę temu, malaczarna napisał:

To malutkie jeszcze jest. Dopiero pierwsze urodziny będzie świętował. 

Znaczy się już pół życia za nim...

41 minut temu, Pafnucy napisał:

a ciekawe jak nalewki zimówki?

Miałem kiedyś z strasznie szumiały, i jakieś takie mega miękkie były, tzn strasznie bujało na nich względem letnich 

Opublikowano
1 minutę temu, Chłoporobotnik napisał:

Jare 🤔 Bądź jak to mawiają w moich stronach wieśniane 🤔

A Ty Piotrze już chyba zmieniłeś podeszwy z jarych na ozime?🤭

Opublikowano
1 godzinę temu, 6465 napisał:

Ja nie Marek, ale ile i po ile?

Coś koło 2 , nie wiem jeszcze ile powie 

1 godzinę temu, Pafnucy napisał:

no to jaki to model zetora?

a co na to Pańska Narzeczona??/...

no... i po kupnie ziemi...

Zadowolna 🙂

Jak umre będzie miała co sprzedawać 

Opublikowano
Qwazi napisał:

1 minutę temu, Bananek napisał:

Ja myślę całe auto pomieniać. 😉

A to masz jedno letnie a drugie ozime?🤔🤭

Ano już z rok jeżdżę to może by zmienić.

Opublikowano
Bananek napisał:

Qwazi napisał:

1 minutę temu, Bananek napisał:

Ja myślę całe auto pomieniać. 😉

A to masz jedno letnie a drugie ozime?🤔🤭

Ano już z rok jeżdżę to może by zmienić.

ee jeden to już mam z 15lat...

Opublikowano
1 godzinę temu, konteno napisał:

Masz takiego 🤔od nowości ?

1 godzinę temu, MonteChristo napisał:

To nie laska dla ciebie, moja dziewczyna z bloków, ale akceptuje to, że chcę zostać na wsi i pracuje na polu, może jakiś kompromis bo tylko ty dla niej z wszystkiego rezygnuje 

Moja też akceptuje , ona nie chce w mieście , ale narazie gdzieś musimy zacząć żeby pomieszkać samemu , najłatwiej wynająć mieszkanie .Jeszcze mamy jeden pomysł u mojej na działce bo domek mały jest tylko kawałek trzeba dojeżdżać do gospodarstwa 

Opublikowano
1 godzinę temu, konteno napisał:

a to źle ? jak na robotę na produkcji to jest dość lekko , na hali czysto i robota pod dachem ,na praktycznie wszystkich stanowiskach robota siedząca i człowiek nieumęczony jak poprzednio pomimo że trzeba się sprężać , myślisz że gdyby ten sam pracodawca zaproponowałby lepsze warunki pracy na dotychczasowych stanowiskach to nie skorzystałbym ?

Wg mnie źle. Niech sie coś stanie i zostaniesz z marnym zasiłkiem 

Przed chwilą, 6465 napisał:

To nad czym ty debatujesz jak ceny nie znasz 🤦

Truuuuuuudne spraaaaaaawy :D 

• Haha 2
Opublikowano
hubertb napisał:

2 minuty temu, Chłoporobotnik napisał:

Ja całe koła zmieniam, pół godziny i zmienione i nic nie płacone nikomu.

Wypada skontrolować stan wyważenia kół. 

przy 150 nie odpadają to ok 😜😁

Opublikowano
1 godzinę temu, slawek74 napisał:

ja bym stawiał na trafną szybką zdecydowaną męską 😉

Sławek tak właśnie kombinuje 😉

Opublikowano
1 minutę temu, slawek74 napisał:

ee jeden to już mam z 15lat...

Ja teraz najdłużej co mam auto to chyba 4 lata. Do roboty nim teraz jeżdżę, spadek po żonie. Tego w sumie też mnie znajomy nęka żeby mu sprzedać. 

Opublikowano
1 minutę temu, Chłoporobotnik napisał:

Ojciec całe życie tak robił i tak się jakoś nauczyłem, Uniakiem i z początku Fiestą kręcił po 20-25 tysięcy na rok. 40km do roboty w jedną stronę.

ja nieraz jade w sezonie dwa razy wyważać. 

• Like 1
Opublikowano
Przed chwilą, szymon09875 napisał:

ja nieraz jade w sezonie dwa razy wyważać. 

Ojciec szczerze mówiąc chyba nigdy nie był przy takich przebiegach 🤔 Chyba, że sobie kazał aby mu to zrobili przy pozostałych naprawach jak odstawiał. Nie wiem, nie interesowało mnie to, nie moje auta.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v