Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 minuty temu, galan99 napisał:

Wiec w Polsce biedy nie ma jak to opozycja powiada .

Ile razy mam powtarzać ze mamy wspaniały rząd, wybitnych specjalistów, gospodarka się rozwija a ludziom żyje się coraz dostatniej? 

• Like 1
  • Haha 2
Opublikowano
3 minuty temu, Pafnucy napisał:

żeby nie było. to jej auto. dlatego tak trochę się liczę z Jej zdaniem.

A jak by ci ona w motorze chciała jakieś zmiany wprowadzać to był byś zadowolony 🤔

Opublikowano
Przed chwilą, gregor1284 napisał:

Ile razy mam powtarzać ze mamy wspaniały rząd, wybitnych specjalistów, gospodarka się rozwija a ludziom żyje się coraz dostatniej? 

Szczególnie wódz wszystkich wodzów co gdzieś pojedzie to coś pierdzielnie 

Opublikowano
25 minut temu, HF86 napisał:

angusek też lekko wyjdzie 

A Hereford ?

27 minut temu, soltys48 napisał:

Głupie bydło 

O to to 👍👍

Dlatego to rasy Ci zaproponowałem z naciskiem na piemonta

To musiał bym dopiero zamówić , co jest dostępne od ręki to SIM , bb , angus , LM , NRF , wszelkie  hfy i Polska czerwona

Opublikowano
3 minuty temu, 6465 napisał:

A jak by ci ona w motorze chciała jakieś zmiany wprowadzać to był byś zadowolony 🤔

no chyba żartujesz.        nie cierpi motorów. 😄

Opublikowano (edytowane)
33 minuty temu, hubertb napisał:

Co ma do tego UE? Szlifierkę kątową kupujesz z osłoną która przeszkadza np. ja jej nie ściągam. Są ludzie którzy ją ściągają i z wspólnych podatków masz kolejkę "twardych" którzy ją ściągnęli na pogotowiu okulistycznym. Dokaszanie przy ogrodzeniu kosiarką rotacyjną to już w ogóle uważam za trochę igranie z losem. 

Ale szlifierkę trzymasz prawie przy twarzy, a kosiarka to jest mało prawdopodobne, że zrobi ci krzywdę, nie słyszałem nigdy o zadnym incydencie z kosiarką, 

Edytowane przez MonteChristo
Opublikowano

W radiu mówili że na wręczenie złotego buta Lewandowscy podjechali dwoma autami Anna merolem AMG v8 a Robert Betlejem za 1,5miliona. Mercedes Anny był za milion. Wiecie czemu był tylko za milion? Bo kobiety dają w szyję.

Przed chwilą, Pafnucy napisał:

no chyba żartujesz.        nie cierpi motorów. 😄

To tak jak moja.🙁

Opublikowano (edytowane)

a Ty? Rysiek

Edytowane przez Pafnucy
Opublikowano
2 minuty temu, gregor1284 napisał:

To wąsko to brało. Masz jakieś zdjęcie tego od dołu? 

Brało całą szerokość c-330. Zdjęć już nie mam. Był ceownik jako śmigło i do tego te łańcuszki z nożami, jak się rozbijało to szło jak wściekłe 

Opublikowano
2 minuty temu, superfarmer02 napisał:

Brało całą szerokość c-330. Zdjęć już nie mam. Był ceownik jako śmigło i do tego te łańcuszki z nożami, jak się rozbijało to szło jak wściekłe 

Za ile to poszło? 

Opublikowano
14 minut temu, gregor1284 napisał:

Na pocztach dwóch nie chcieli przesyłki przyjąć bo mówiłem że popiersie Lenina do renowacji chce wysłać 😂

No ja też wysyłam jako "posąg". 

13 minut temu, Pafnucy napisał:

dlatego tak trochę się liczę z Jej zdaniem.

Ale tylko trochę. 

13 minut temu, galan99 napisał:

Wiec w Polsce biedy nie ma jak to opozycja powiada .

Nowe auto u Polaka oznacza 10 letni złom po Niemcu, faktycznie biedy nie ma. 

• Like 1
Opublikowano
11 minut temu, gregor1284 napisał:

I roboty się nie lękaj mało rób a dużo stękaj.

I po podróżował dzisiaj 

Opublikowano
7 minut temu, Dziad932 napisał:

A Hereford ?

To musiał bym dopiero zamówić , co jest dostępne od ręki to SIM , bb , angus , LM , NRF , wszelkie  hfy i Polska czerwona

Hereford będzie przy porodach porównywalny do Sima. Z tego zestawienia ja osobiście bralbym LM, na drugim miejscu angusa. NR lichy do opasu. O Herefordzie Ci napisałem bo myślałem, że będziesz kupował jalowki

Opublikowano
26 minut temu, Pafnucy napisał:

tak przeglądam tylko. żona mówi że jej nie przeszkadza.

no właśnie nie znalazłem.

po szrotach trzeba by podzwonić.

przez zime coś znajdę.

Ale że żony zderzaków będziesz zimą szukał 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v