Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Chłoporobotnik napisał:

7 minut temu, Krzak napisał:

A co oglądasz? Agrobiznes chociaż obejrzysz? 😆

Nie posiadam telewizora.

Tak jak mój sąsiad juz ś.p bardzo długo telewizora nie mial. Mówił tak ze tv to złodziej czasu lepiej krowie dać jeść bo krowa da mlika. Oryginał taki sam jak ty. Jak z Konopielki.

Opublikowano
6 godzin temu, soltys48 napisał:

Nie. Odezwij się priv to wytłumaczę wszystko 

Tak panie Przemku zrobimy, ale to jeszcze troche czasu jest może zimą 

Opublikowano
20 minut temu, Krzak napisał:

Hitler wmowil Niemcom ze są lepsi od innych i sam wiesz co wyprawiali. Widocznie trafił na podatny grunt. Zresztą Anglicy czy Belgowie robili podobne rzeczy w Afryce a o tym nikt nie mówi.

Wszyscy przywódcy i władze stosują zabiegi socjotechniczne. Pozostaje tylko kwestia trafienia na podatny grunt i dotarcia do odbiorcy. Jeśli się trafi taki, co nie ma umiaru i ma zapędy bez granic, to takie są efekty. A Niemcy, cóż wystarczy spojrzeć na pierwsze słowa ich hymnu narodowego. Dlatego właśnie nie udzielam się, nie komentuje i nie śledzę polityków. Żadnych. Staram się odczytywać sytuację poprzez własny ogląd. W zakresie polityki podobała mi się tylko jedna wypowiedź człowieka, który jest legendą w swojej profesji i w pewnym czasie dał się wciągnąć w politykę zostając posłem. Ponownie już nie kandydował i wycofał się z tej działalności. Te słowa brzmiały tak: "każdy polityk jest jak k**wa, że wszystkimi wokół musi poprzestawać". I to tyle ode mnie w zakresie polityków, władz i rządów w dniu Święta Niepodległości. Patriotyzm wolę nosić w sercu i dbać o niego zgodnie z własnym sumieniem

Opublikowano
9 minut temu, Krzak napisał:

Tak jak mój sąsiad juz ś.p bardzo długo telewizora nie mial. Mówił tak ze tv to złodziej czasu lepiej krowie dać jeść bo krowa da mlika. Oryginał taki sam jak ty. Jak z Konopielki.

Kiedyś był i "grał" sporo, odkąd sam się pałętam u góry to nie mam tego, spokojniej się śpi w niewiedzy. 

Opublikowano

a u mnie na wiosce upaince stacjonowali. wioska wysiedlono bo front. 

po wojnie z całego majątku ostała się jakaś lepianka. resztę spalili doszczętnie. dom dwie obory, stodołę. 

a do studni resztek i jakieś truchła wrzucili żeby woda zdatna do picia nie była. 

w bunkrze pierwszy rok po powrocie spędzili. 

Opublikowano
7 minut temu, Dziad932 napisał:

@bratrolnika u Ciebie to asy są , nawet rotacyjną potrafią pokryć blachą trapezową 😛

Screenshot_2022-11-11-17-06-51-55_a23b203fd3aafc6dcb84e438dda678b6.jpg

Kurla sławny jestem🥰. Tak serio to wolę takie coś niż żeby mi kamienie koło ucha latały. Ale widać nie każdy rozumie. Z drugiej strony to darmowe promowanie ogłoszenia bo co nie wejdę to pierwsze na głównej 😂😂😂

• Like 2
Opublikowano
12 minut temu, superfarmer02 napisał:

Kurla sławny jestem🥰. Tak serio to wolę takie coś niż żeby mi kamienie koło ucha latały. Ale widać nie każdy rozumie. Z drugiej strony to darmowe promowanie ogłoszenia bo co nie wejdę to pierwsze na głównej 😂😂😂

To twoje jest 🤭

Opublikowano
17 minut temu, superfarmer02 napisał:

Grunt że ma te osłony 

• Like 2
Opublikowano
5 minut temu, soltys48 napisał:

a kryć je kiedy planujesz?

Jedna za parę dni , druga dopiero ma 12 miesięcy

Opublikowano
58 minut temu, Strongman napisał:

A najgorsza to była ta partyzantka  żeś co nie sprzedał to już wieczorem po kasę byli.

Teraz to się na nich mówi wędrowycz choć bardziej by pasowało najmany ale i na to miano nie zasługują bo najman to Chociaż do walki stawał a nie osrywal się przy samej propozycji walki. Temu taka propozycja dla tego kolegi co tak partyzantki bronił ze jak po raz kolejny usunie konto i tu wróci to pod nickiem "początekukladurozrodczegosamicy"

Żeby i pizdom nie ujmowało to co robi 😂

Opublikowano
Leszy napisał:

1 godzinę temu, Krzak napisał:

I u Niemców mogą się porządni ludzie trafic.

A na wschodzie ciężko takich znaleźć. 

czemu. Tu dużo porzadnych

Opublikowano
48 minut temu, Krzak napisał:

Ale myślał samodzielnie a nie tv mu kładło te gówno do łba 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v