Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 minutę temu, Chłoporobotnik napisał:

Tak, takie dudnienie. I nie tylko mi się to nie podoba, rozmawiając z ludźmi. Mama stwierdziła, że niech nam się nawet nie śni aby ktoś nad nią grał na trąbce.

A daj mi spokój, jak już to mały bajan na początek aby jak najmniej klawiszy i guzików. A walc typu Noce i Dnie również mi się nie podoba. Gustuję we wschodnich melodiach.

Przecież Viktoria malutką. A zagrać możesz co Ci się podoba

Opublikowano
1 minutę temu, Qwazi napisał:

A co Ty taki podekscytowany? I jeszcze urzędnika przed świętem chcesz niepokoić🤔

Podniecony nie podekscytowany. Pewnie chcę zapytać za którą pierwsza się zabrać 😂😂😂. Marcin sory nie mogłem się powstrzymać.

• Haha 2
Opublikowano
Przed chwilą, Chłoporobotnik napisał:

To jest małe Piotrze. 80 tki Hohnera albo Weltmeistra dużo większe i cięższe 

Przed chwilą, Desperado napisał:

Akordeon i saksofon na weselu, to bym poszalał   :P

Ale jedna osoba na obu naraz nie da rady zagrać 😉🤔

Opublikowano
1 minutę temu, Desperado napisał:

Taa, do pierwszych toastów😜

Opublikowano
12 minut temu, Qwazi napisał:

No to weź się spręż. Wszystko już poogarniałeś a wieczory długie. Ja z synem pogadam i Ci podeślę tą Viktorię co on na niej zaczynał, a na wiosnę wrzucisz nam tu ładny filmik jak grasz Fale Dysku albo Noce i Dnie i wszyscy będziemy zbierać szczęki z podłogi 

@Łoleka syn też grywa na akordeonie.

Opublikowano

3 minuty temu, Qwazi napisał:

To jest małe Piotrze. 80 tki Hohnera albo Weltmeistra dużo większe i cięższe 

Ale jedna osoba na obu naraz nie da rady zagrać 😉🤔

No nie, dla mnie orkiestra to z pięciu a nie jeden wymoczek i  piejąca zmokła kura.

Opublikowano
Przed chwilą, Qwazi napisał:

To jest małe Piotrze

Ty popatrz ile to ma basów. Mały to jest dziecięcy Małysz/Razno. 16 basów, mało klikania, można się uczyć. Zresztą faza na naukę już mi przeszła bo i tak mi się to w życiu nie przyda a sam dla siebie grać to wolę słuchać. 

Opublikowano
3 minuty temu, Desperado napisał:

No nie, dla mnie orkiestra to z pięciu a nie jeden wymoczek i  piejąca zmokła kura.

Gorzej jak się popiją. To wtedy dopiero pieją 😉

Opublikowano
7 minut temu, Desperado napisał:

A mnie w końcu zapraszać przestali, w końcu święty spokój. Sąsiad wziął ślub bez wesela, koniec wesel po sąsiadach i rodzinie. Uff. Nie trzeba się głowić jak odmawiać. 

Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, Chłoporobotnik napisał:

Ty popatrz ile to ma basów. Mały to jest dziecięcy Małysz/Razno. 16 basów, mało klikania, można się uczyć. Zresztą faza na naukę już mi przeszła bo i tak mi się to w życiu nie przyda a sam dla siebie grać to wolę słuchać. 

Są też szesciobasowe. Jakbym na strychu pogrzebał to bym znalazł. Ale te mniejsze niż 80 to już takiego dźwięku nie mają

Edytowane przez Qwazi
Opublikowano
Przed chwilą, Qwazi napisał:

Gorzej jak się popiją. To wtedy dopiero pieją 😉

A dej spokój jak z mojego wesela kapela odjeżdżała to bęben i akordeon po schodach w remizie zjechały, bęben wytrzymał harmonia się rozpierdoliła🙆

• Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, 6465 napisał:

A dej spokój jak z mojego wesela kapela odjeżdżała to bęben i akordeon po schodach w remizie zjechały, bęben wytrzymał harmonia się rozpierdoliła🙆

Oj było czasem z muzykantami, było. Mój syn zawsze powtarzał, że jak do szkoły muzycznej chodził to Weltmeistra za paski po schodach ciągali i się zepsuć nie chciał, a jak tylko z Hohnerem spróbowali od razu się rozleciał. A ja się wtedy zastanawiałem na co taka wysoka składka😂🤣

• Haha 1
Opublikowano
9 minut temu, Desperado napisał:

Takie Magiki od Piotra z małopolskiego mogą być 🤔

Opublikowano

no że problemy z zalogowaniem. Sołtys chyba pisał.

Przed chwilą, bratrolnika napisał:

A @danielursus3p to gdzie się podziewa???

Opublikowano
24 minuty temu, Qwazi napisał:

A co Ty taki podekscytowany? I jeszcze urzędnika przed świętem chcesz niepokoić🤔

Bo likwiduje powolutku krowy , a tu taka zmiana 😉 no ale czasami trzeba 

Opublikowano
2 minuty temu, Dziad932 napisał:

Bo likwiduje powolutku krowy , a tu taka zmiana 😉 no ale czasami trzeba 

I czemu chciałeś Sołtysa niepokoić, jak on na jutro przemówienie układa?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v