Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
11 minut temu, Bananek napisał:

O, weź mi wytłumacz co ty mi na messengera napisał. Co działa? Naprawiłeś 80?

pastuch. elektrowstrzasy by były. mogłeś od razu sprawdzić czy 8 na wyjściu ma pełne 🤭

Opublikowano
3 minuty temu, Karol6130 napisał:

Tak, we własnej osobie 

To musowo już go zostawić, nawet jak szkodę robi

4 minuty temu, Pafnucy napisał:

tiaaa, jaaaasne..... no ale w sumie wolne związki też są oki.... podobno.

Nie narzekam

• Like 1
Opublikowano
Przed chwilą, szymon09875 napisał:

A czemu ?

Świat na głowie stanął, kobiety chłopów już do przeżycia nie potrzebują, chcą być niezależne, same na siebie zarabiać to i po co jej chłop? Ja od zawsze mówię, że miejsce kobiety jest w domu. Jak mam mieć niezależną, pracującą to wolę nie mieć żadnej i nie mam.

Opublikowano
19 minut temu, Karol6130 napisał:

Na każdego przyjdzie pora, no i przyszła i na niego 

IMG_20220122_185032.jpg

Wychodzi na to że mamy tego samego kota 

4 minuty temu, radekz200 napisał:

Kurła mam takiego samego lwa 😂😂

IMG_20220122_192310.jpg

• Like 1
Opublikowano
2 minuty temu, Chłoporobotnik napisał:

Świat na głowie stanął, kobiety chłopów już do przeżycia nie potrzebują, chcą być niezależne, same na siebie zarabiać to i po co jej chłop? Ja od zawsze mówię, że miejsce kobiety jest w domu. Jak mam mieć niezależną, pracującą to wolę nie mieć żadnej i nie mam.

a tu się z Tobą  nie zgodzę. tak żartobliwie napiszę, że kobieta to też człowiek i ma prawo robić co uważa za słuszne.

Opublikowano (edytowane)
9 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

Pioter gdzieś Ty się kurna uchował ludzie już dawno z jaskiń wyszli, lubię jak kobita ma swoje zdanie jest zaradna życiowo i w pewien sposób niezależna to mnie dowartościowuje 

Edytowane przez Łolek
  • Like 2
Opublikowano
8 minut temu, TheraRolnik napisał:

Co łón chce zrobić 🙊🙊 po chłopie 🙊

No on też ma trudny charakter a ona go uspokoiła i zapanowała nad nim 

Ja jak miałem 22 to już ślubowałem 

Opublikowano
13 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

A później w przypadku twojej śmierci ta kura domowa będzie szukała sobie jakiegoś koguta bo jak sama se poradzi 

Opublikowano
10 minut temu, Pafnucy napisał:

a tu się z Tobą  nie zgodzę. tak żartobliwie napiszę, że kobieta to też człowiek i ma prawo robić co uważa za słuszne.

Dlatego u mnie jej nie ma... Bo jej słuszność z moją się rozjeżdża.

7 minut temu, Łolek napisał:

Pioter gdzieś Ty się kurna uchował ludzie już dawno z jaskiń wyszli, lubię jak kobita ma swoje zdanie jest zaradna życiowo i w pewien sposób niezależna to mnie dowartościowuje 

Siedzę w jaskini właśnie i nie mam zamiaru z niej wychodzić. Lepiej tak niż z zaradną, pracującą zawodowo, nowoczesną kobietą.

Przed chwilą, Karol6130 napisał:

A później w przypadku twojej śmierci ta kura domowa będzie szukała sobie jakiegoś koguta bo jak sama se poradzi 

A po mojej śmierci to mi lotto co będzie.

Opublikowano
10 minut temu, Karol6130 napisał:

Kota, worki i ciagnik tej samej marki 

Krzesło też mam w stodole, siedzę na nim kiedy dostawca paszy wręcza mi fv

Zaraz się okaże że pod nickiem Karol6130 ukrywa się żona Łolka

2 minuty temu, Łolek napisał:

Ja jak miałem 22 to już ślubowałem 

Ja nawet tyle nie miałem

• Haha 1
Opublikowano

abstrahując od tego że nie chcesz. to gdybys miał kobietę, to naprawdę aż tak dupowatą byś chciał mieć, co by z domu nosa nie wystawiła?

mi się wydaje ze takich po prostu nie ma nawet. dość ciężkie życie z taka by było moim zdaniem. 

2 minuty temu, Łolek napisał:

Ale syn się urodził za dwa lata dopiero 

no bywa...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v