Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
17 minut temu, Baks00 napisał:

39

Chociaż żeby ugryzła te siano

To może już odwodniona jest jak oko wygląda czy nie zapadnięte 

Pyralginy ze 40 jebnij i wołaj weta , a i jeszcze jak wygląda gówno czarne, czy spienione jakieś 

Opublikowano
2 minuty temu, gregor1284 napisał:

Lepiej taką która dopiero co opuściła mury zakładu psychiatrycznego i nie wie gdzie jest 

a jak taka bez orientacji by w nocy do byków i pryzmy trafiła?  

Opublikowano
1 minutę temu, Karol6130 napisał:

Taki stan podgorączkowy

Gorączka 39,5 

Wcale nie chce jeść? 

Jak nie chce to Wet. 

Być może i kroplówka i przeciw gorączkowy, przeciw zapalny

Wcale,Wet był poszła kroplówką i przeciw gorączkowy. 

Niby żarcie te same aż specjalnie dziś pryzmę otworzyłem ale nie ch..

Zobaczymy jutro

Opublikowano
1 minutę temu, Łolek napisał:

To może już odwodniona jest jak oko wygląda czy nie zapadnięte 

Pyralginy ze 40 jebnij i wołaj weta , a i jeszcze jak wygląda gówno czarne, czy spienione jakieś 

Ph to badać, nigdy na oko. 

Jak dawałem sodę to w pewnym momencie trzeba było wylać pół litra octu 

Lepsza kwasica niż zasadowica 

Opublikowano
1 minutę temu, TheraRolnik napisał:

By cza było drogę wygrodzi sznurkami... Jak do krów 🙉

By nie uciekła to porządnym pastuchem lub drutem kolczastym. Gdzie tam sznurki by wystarczyły 😜   

Opublikowano
2 minuty temu, szymon09875 napisał:

Wiem, ale jako jedyny próbuje udowodnić że jego racja jest "najmojsza" i tak być powinno

To też wskazuję na to że zdrowy jest. Ma chłop jakiś obraz swojego idealnego świata czy idealnej dla niego kobiety. Jak każdy. Żyje sobie i jest szczęśliwy, krzywdy tym nie robi nikomu to nie ma co go naprostowywac. Dla mnie to zamiast taczkę pchać może ją na plecach nosić jak mu tak wygodniej 

• Like 1
Opublikowano
13 minut temu, Baks00 napisał:

Wcale,Wet był poszła kroplówką i przeciw gorączkowy. 

Niby żarcie te same aż specjalnie dziś pryzmę otworzyłem ale nie ch..

Zobaczymy jutro

Tylko jedna tak ma 

Opublikowano
11 godzin temu, malaczarna napisał:

O dzięki ci Boziu. Jest nadzieja że mój rodzaj pożyje jeszcze na tym swiecie

Mąż mówi do żony

-Słyszałaś Krysiu Józek podobno zastrzelił swoją żonę bo dowiedział się, że go zdradza

- Znałam Józka chodziłam z nim do klasy w podstawówce. Jakie to szczęście, że to za ciebie wyszłam a nie za niego😂

Opublikowano
1 minutę temu, gregor1284 napisał:

Tej wynalazca coś na hydraulikę nie będziesz robił? Pompy jakieś mi się walają 

spokojnie , staje mi i bez pompy 

a tak serio to weź wywal jak się nie chce wystawiać ogłoszeń  i wysyłać , używane to pewnie już hvja warte , może @bratrolnika sie skusi do swego "papaja" co pokombinować 

14 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

A niech lata a człowiek by przynajmniej nie musiał robić znienawidzonych robót w domu. Okna czekają a mnie się tak nie chce...

jak malaczarna chciała przyjechać to odsyłałeś a widzę ze zajęcie dobre dla niej miałeś, tylko krótką spódniczkę i drabinę dla niej załatw 

Opublikowano
43 minuty temu, malaczarna napisał:

Ty masz jakieś dysfunkcje? 

jego podejście podchodzi mi pod mizoginizm ale za bardzo ogólnie to wygląda w opisie objawów bo tylko na taką diagnozę stawiać 

1 godzinę temu, malaczarna napisał:

Chyba tylko przepić promocja na Carlsberg jest w Stonce

po ile ? i ilopak? 18?

1 godzinę temu, Chłoporobotnik napisał:

Była kiedyś taka jedna jedyna, której się bardzo chciało być ze mną. Satysfakcja z odrzucenia ogromna, tym bardziej kogoś takiego jak ona.

dużo młodsza i lżejsza od ciebie?  mogłeś dać jej do zrozumienia że jednym z twoich oczekiwań byłoby to aby wasza relacja opierała się na twoich zasadach a tak ty dalej będziesz sam a ona prędzej czy później znajdzie sobie kogoś innego 

mogłeś ją sobie wychować bo rzadko kiedy to kobieta wychodzi z inicjatywą ale spieprzyłeś sprawę 

Opublikowano
5 minut temu, konteno napisał:

dużo młodsza i lżejsza od ciebie?  mogłeś dać jej do zrozumienia że jednym z twoich oczekiwań byłoby to aby wasza relacja opierała się na twoich zasadach a tak ty dalej będziesz sam a ona prędzej czy później znajdzie sobie kogoś innego 

mogłeś ją sobie wychować bo rzadko kiedy to kobieta wychodzi z inicjatywą ale spieprzyłeś sprawę 

Miesiąc młodsza a ile lżejsza? Nie wiem ale nie był to chudzielec o wadze 50 kilo, na pewno grubo ponad 60. Nie żałuję a minęło już parę lat.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v