Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 minutę temu, donweter1989 napisał:

Tacy weseli przebierańcy co wpadają przed oczepinami i porywają młodych a i często również gości do tańca. No i wiadomo popiją, pojedzą i na wynos dostaną 

Nie proszeni goście🤦‍♂️  Tak się wódkę nie raz pozyskiwało na kawalerce. U nas wpadasz składasz młodym życzenia i dostajesz flachę.  

Opublikowano
8 minut temu, Rolnik1973 napisał:

I wilki nie wlezą🤔

W Wielkopolsce nie ma wilków

Opublikowano
11 minut temu, konteno napisał:

to że budżet panstwa młodych skromny to nie znaczy że nie mają wcale robić, z tym jak ze wszystkim każdy robi jak chce umie pasuje i jak stać jakby przyszło zrobić nowocześniej to pewnie od razu 1/4 czy nawet 1/3 gości z listy out 

Można wcale nie robić i żyć razem. Tak teraz co drugie w rozsypce coś nie idzie życie wspólne niektórym po zawarciu związku malzenskiego

Opublikowano
Przed chwilą, hubertb napisał:

Nie proszeni goście🤦‍♂️  Tak się wódkę nie raz pozyskiwało na kawalerce. U nas wpadasz składasz młodym życzenia i dostajesz flachę.  

Ale musisz być przebrany tak, że Cię nie poznają. Kalosze, futra wszelkie kubraki mile widziane.

• Like 1
Opublikowano
Dnia 16.10.2022 o 20:50, donweter1989 napisał:

@Kallina86 co tam? Nie widać Cię ostatnio.

Wszystko w porządku. Nawet nie ma na co ponarzekać ;)

Czasami wchodzę, aby zobaczyć co w pogodzie. Ale tu tyle nowych stron, że nie sposób wszystkie przeczytać. 

• Like 2
Opublikowano
1 minutę temu, malaczarna napisał:

Można wcale nie robić i żyć razem. Tak teraz co drugie w rozsypce coś nie idzie życie wspólne niektórym po zawarciu związku malzenskiego

Dlaczego bajka kończy się ślubem?

......bo po ślubie kończy się bajka

• Haha 1
Opublikowano
1 godzinę temu, hubertb napisał:

Dla mnie kamerzysta na weselu to tak jak byś na popijawe z kumplami teściową i sąsiadki zaprosił i jeszcze za to płacił. A one potem miały przez miesiąc temat do rozmowy kto z kim i jak się schlał. 

Trzeba wziąć pod uwagę fakt ,że teraz ludzie na weselu już nie piją raczej do upadłego

Opublikowano
2 minuty temu, malaczarna napisał:

Nic nie da. Sąsiad mój kurzy trzęsie za miedzą oprysk nawóz jak tylko deszczu brak to tam koniec ze zbożem.

Kurzak to raczej nie pomaga na takie piachy 

@Uziu92

Jak podkład się sprawdzi na 5 klasie? 

Pod powiedz koleżance 

Opublikowano
Przed chwilą, Kallina86 napisał:

Czasami wchodzę, aby zobaczyć co w pogodzie. Ale tu tyle nowych stron, że nie sposób wszystkie przeczytać. 

To bardzo dobrze, że u Ciebie dobrze 👍 Czasami bywa, że nie zaglądam kilka dni i jest 100 stron nadrukowane.

Opublikowano
Przed chwilą, donweter1989 napisał:

Ale musisz być przebrany tak, że Cię nie poznają. Kalosze, futra wszelkie kubraki mile widziane.

Nie wiem u nas wpadało się ładnie ubranym wołało młodych składało życzenia i nara. Czasem jak panna młoda była ładna to się do tańca prosiło ale ja ten zwyczaj znam bardziej z praktycznej strony. Mamy lokal weselny na wsi więc flaszkę co tydzień za darmo miałem. 

Opublikowano
2 minuty temu, Kallina86 napisał:

A jak tam grzybki, są? 

No i co z Danielem, przepadliście oboje 

Opublikowano
1 minutę temu, farmtrac8244 napisał:

Trzeba wziąć pod uwagę fakt ,że teraz ludzie na weselu już nie piją raczej do upadłego

Ale kamerzyści nie wiem czy z wrodzonej wredoty czy z braku innych rozrywek będą filmować tylko tych którzy piją więcej. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v