Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
2 minuty temu, konteno napisał:

bo chłopu trochę wstyd powinno być ale z drugiej strony jak zarobkowo sam nie dogodzi rodzinie i nie ogarnie obowiązków to i nie ma co się  dziwić 

Moja kobieta chce pracować, lubi być miedzy ludźmi i czuć się potrzebna. 

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, konteno napisał:

co ci po następcy któremu nie chce sie robić , znajomy ma trzech to najstarszy z babą i córką już w mieście i na sezonowe roboty tylko wpada pojeżdzić drugi 2 lata młoszy pomaga ale kwestia czasu jak jakaś baba wyprowadzi go na dobra drogę a 3 10lat ma to zanim się ukierunkuje w życiu to jeszcze zejdzie

a co powiedzieć o tych co same córki mają , w okolicy 

to to hvj , gorzej jak ktoś z kartonika w sklepie te promile później wypije i w alkomat wychucha 😆

Ja ma córkę jedynaczkę i bardzo sobie chwalę,na chłopaka bym nie zamienił.Czasem czegoś się jej nie chce ale pomarudzi i zrobi.

Edytowane przez marcin19071980
Opublikowano
hubertb napisał:

2 minuty temu, DANDYS napisał:

i znów rozjebalo kondensator w kompresorze 🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️

Słabe "0".

@konteno Teraz w modzie jest być taką chłopczycą. Nie wiem czemu się dziwisz. 

co to jest 0.?

Opublikowano
jacus napisał:

29 minut temu, Qwazi napisał: Żeby cała młodzież była jak Łolka chłopaki to by było pięknie. Ale niestety tak nie jest i przez to policja ma robotę a potem to to wyrośnie i mamy takich przedstawicieli narodu jak Spurkowa ona jest doktorem a ty ??

nie każdy co wykształcony jest mądrym człowiekiem...

• Like 2
Opublikowano
14 minut temu, Qwazi napisał:

A ja jestem chłop. A oprócz tego to może coś jeszcze. Ale zostawię to dla siebie. Może kiedyś się dowiesz jak będziesz potrzebował 😉. A jaki to ona ma doktorat?

Znaczy chłopa nawet baba... 😋

Opublikowano
konteno napisał:

Dnia 19.10.2022 o 19:00, wojtal24 napisał:

takie same swieczniki ostatnio moja Pani kupila

w sam raz na przyjęcie księdza po kolędzie 

u mnie w parafii ksiądz już nie chodził po kolędzie z 3 lata ale jak przyjdzie to na pewno go przyjmę

Opublikowano
3 minuty temu, Bogdan_ja napisał:

Ja się dogadaly elity... 🤣

Ło Witej Boguś😊. Jak dobrze że Ty wrócił z tego wyjazdu. Jo się już bałem, że Cię nie bedzie. A Ty mój jałtorytet😇

Opublikowano (edytowane)

A je nigdzie nie jechał.... 😋

A ty znowu mnie roszczarowales.... Wklejasz coś czego nie rozumiesz i twierdzisz że czegoś nie ma a to jest gdzie indziej.... Zenua... 🤣

Edytowane przez Bogdan_ja
Opublikowano
10 minut temu, marcin19071980 napisał:

Ja ma córkę jedynaczkę i bardzo sobie chwalę,na chłopaka bym nie zamienił.Czasem czegoś się jej nie chce ale pomarudzi i zrobi.

Ale mamusię to jej chciałeś zmienić😁

• Haha 1
Opublikowano
11 minut temu, Bogdan_ja napisał:

A je nigdzie nie jechał.... 😋

A ty znowu mnie roszczarowales.... Wklejasz coś czego nie rozumiesz i twierdzisz że czegoś nie ma a to jest gdzie indziej.... Zenua... 🤣

Ło no Boguś nie gniewej się😰. Pokozali tutaj wczoraj, jaki żeś se wehikuł zmajstrowal z zabawek z renomowanego sklepu to ja się bał że Ty wyjechał. Ale to dobrze, że nie bo Ty tu mnie potrzebny😀😁

Opublikowano
Qwazi napisał:

1 godzinę temu, jacus napisał:

a mysalem ze to ja ostatni na forum zasialem 🤣

ona jest doktorem a ty ??

A ja jestem chłop. A oprócz tego to może coś jeszcze. Ale zostawię to dla siebie. Może kiedyś się dowiesz jak będziesz potrzebował 😉. A jaki to ona ma doktorat?

jesienny wypas bydła 🤪😁

Opublikowano
4 minuty temu, Bogdan_ja napisał:

A nie chce mi się twoich wypocin prostować... Za leniwy  jestem... Wybacz i daj se siana z paragrafami bo ni mosz do tego głowy..... Pa.... 

No no Boguś co Ty. Taki jałtorytet i nie chcesz prostować. To się nie godzi. Ty z profesorskiej family I. To trza. To mus😰😢

Opublikowano
6 minut temu, lemik napisał:

Jaki wehikuł?

Popatrz sobie do tyłu. Boguś kupił sobie wczoraj klucz z Lidla i potem poszedł go testować. Chłopaki wyłapali, że stworzył rower napędzany przez ten klucz i my fotkę zrobili🤭😉. Jest w tym temacie. A ja się bałem, że mnie opuścił 😰

2 minuty temu, Bogdan_ja napisał:

Nie ma potrzeby chłopaki olały te wypociny nic nie warte i tyle. 

Boguś to mnie wytłumacz bo jo głupi i nierozumny😭. A Jo się chce łod ciebie uczyć 😇

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v