Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
4 minuty temu, radekz200 napisał:

Kurła krowy miałeś doić jak ja będę się bawił 😂😘

Aaaa. No dobra.

Ale się przestraszyłem.

Spokojnie jedź na wesele.

Zajmę się wszystkim...

Opublikowano
5 minut temu, Miran napisał:

Panowie ile czasu czekaliście na protokół po zgłoszeniu szkód w aplikacji ?

@jacor73 jak długo ?

Opublikowano
1 minutę temu, pedro2 napisał:

Nie chcesz zarobić Anką?😁 Jest jeszcze ponad 10ha kartofli u kolegi do wykopania, po niedzieli ze 3dni mu podkopię swoim. Spać jest gdzie, jeszcze Ukrainka może by cycem okryła 🙈

Nie powiem nie..

Opublikowano
5 minut temu, Agrest napisał:

Tam bardziej tulipany🤭

Tulipan to z ciebie dobry 😛

5 minut temu, slawek74 napisał:

było tak odrazu 😁 do mnie byś uderzył to byśmy się dogadali miesiąc temu taką usługę robiłem 😁

A to nie usługa to pomoc koleżeńska 😂😂

• Haha 1
Opublikowano
9 minut temu, pedro2 napisał:

Mała łamigłówka matematyczna na dobranoc 🙈 może ktoś wytłumaczyć dlaczego to wychodzi dobrze? Bo coś mi mózg chyba nie trybi już 😉

Screenshot_20221019-213518.png

Pedro a zamiast 70 wstaw 80 a zamiast 52 42 i tez będzie wychodzić 😛

Opublikowano
1 godzinę temu, Dziad932 napisał:

No normalnie , pojadę z walizką pieniądze na stół i umowa , Tomka nie będe się wstydził bo to porządny chłop 😊

O żesz ty kurla mać, ty dziadu ty, toś do mnie nie przyjechał bo ja nie porządny 

Opublikowano
1 godzinę temu, gregor1284 napisał:

Nie mam już chęci do tego, sobie coś tam może jeszcze się pryśnie ale zarobkowo to za dużo cierpliwości to kosztuje 

No trzeba być na bieżąco bo o ile tego się nie zapomina to materiały i techniki nakładania już tak 

@szymon09875już napisałem co o tym @Dziad932 u myślę 

Opublikowano
1 godzinę temu, slawek74 napisał:

ja ani siwy abi łysy 🤔😁

A ci zięciu powiedział, chyba za to że się lubita 

@Karol6130bo będziesz oknem uciekał 

39 minut temu, Pafnucy napisał:

Aaaa. No dobra.

Ale się przestraszyłem.

Spokojnie jedź na wesele.

Zajmę się wszystkim...

Na którą podstawić auta po bydło i jak się liczymy z kila czy od sztuki 

• Haha 1
Opublikowano
40 minut temu, Łolek napisał:

O żesz ty kurla mać, ty dziadu ty, toś do mnie nie przyjechał bo ja nie porządny 

Tyż porządny 😉 

Opublikowano (edytowane)

https://nasze.fm/news,42401 to już któryś taki wypadek w okolicy 60tki i 40stki zbieraja żniwo.W maju 60tka przejechała mojego znajomego łamiąc mu obie nogi. W lipcu 40stka przygniotła gościa do ściany ledwo się wylizał.

Edytowane przez marcin19071980
Opublikowano
8 godzin temu, jacor73 napisał:

Na szacowanie szkody 11dni

A ja nadal nie wiem czy moja gmina kwalifikuje się do pomocy suszowej 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v