Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
23 minuty temu, Bananek napisał:

Czy te 2 tony z samorządów można będzie kupić nawet jak ktoś kupił już węgiel wcześniej? Ktoś się orientuje? Rysiek?

za ten ruski z krowki jeszcze dopłacić dla gminy będziesz musiał. 

premii od czarnka zabraknie 😁

Opublikowano
3 minuty temu, Baks00 napisał:

Tylko po tym wszystkim nie bierzta się za degustację tych ziarenek kawy😉😉

Ta buteleczka w samym środku jest o smaku kawy. 

Opublikowano (edytowane)
33 minuty temu, PRIMO napisał:

@Łolek przybywaj z odsieczą na degustację. 😁🤪

20221014_175034.jpg

Ło matko i córko 🙆‍♂️

A zresztą ja się brzydzę alkoholu 🤷‍♂️

Edytowane przez Łolek
  • Haha 2
Opublikowano
5 minut temu, Łolek napisał:

ja się brzydzę alkoholu

ale może alkohol lubi Ciebie? nie bądź obojętny na jego uczucia... 😋

Opublikowano

Powiem Wam że im wyżej to większe k**estwo.

Byłem w ARiMR w Sandomierzu bo akurat pod internatem syna jest. Pytam o ten azbest i mówią dzwonić do oddziału Kielce. Miła pani dała numer.

Za drugim razem miła pani odebrała w Kielcach i mówi że nie potrafi powiedzieć czy da radę rozbiórkę z budową połączyć. Dała numer do zastępcy kierownika bo on kompetentny.

I co? I gówno. Półtorej dnia dzwonienia i nie odbierze. Nie po to piastuje takie stanowisko by telefony od petentów odbierać. Telefon chyba tylko do rozmów wychodzących i wówczas zajęty. Uparty jestem i co chwilę dzwonię by trafić na koniec rozmowy, ale ni uja, nie odbierze.

Jak mnie wk***ia taka sytuacja. Wolałbym by podniósł i powiedział spierdalaj niż tak olewczy stosunek miał...

Opublikowano
2 minuty temu, Agrest napisał:

Byłem w ARiMR w Sandomierzu bo akurat pod internatem syna jest. Pytam o ten azbest i mówią dzwonić do oddziału Kielce. Miła pani dała numer.

Za drugim razem miła pani odebrała w Kielcach i mówi że nie potrafi powiedzieć czy da radę rozbiórkę z budową połączyć. Dała numer do zastępcy kierownika bo on kompetentny.

I co? I gówno. Półtorej dnia dzwonienia i nie odbierze. Nie po to piastuje takie stanowisko by telefony od petentów odbierać. Telefon chyba tylko do rozmów wychodzących i wówczas zajęty. Uparty jestem i co chwilę dzwonię by trafić na koniec rozmowy, ale ni uja, nie odbierze.

Jak mnie wk***ia taka sytuacja. Wolałbym by podniósł i powiedział spierdalaj niż tak olewczy stosunek miał...

no może akurat kawę pił... a wiaderko spooore.. żeś mu przerwał.. 😄

Opublikowano
11 minut temu, Agrest napisał:

Ogólnie z tym azbestem jest nie zły bajzer.Wiele niewiadomych,co raz ciekawsze przepowiednie🤦

Opublikowano
15 minut temu, Agrest napisał:

Zostaw kilka  eternitów  , resztę zakop  jak by co to za***ali była na palecie tyle zostało , ile ludzi zakopało to głowa mała .

Opublikowano
6 minut temu, Baks00 napisał:

,co raz ciekawsze przepowiednie

że co?

zaciekawiłeś mnie...

Opublikowano

Mnie interesowało jak to jest z tymi metrami kwadratowymi że max jest 500 ale czy to ma być na jednym budynku dach czy można sobie zsumować że przykładowo na stodole 150m2 na oborze 250m2 i też zbytnio nie umieli powiedzieć  

Opublikowano
6 minut temu, galan99 napisał:

Zostaw kilka  eternitów  , resztę zakop  jak by co to za***ali była na palecie tyle zostało , ile ludzi zakopało to głowa mała .

elektorat pisu.

oszukać, okłamać.... aby socjal wziąć....

Opublikowano
5 godzin temu, Rolnik1973 napisał:

To było wczoraj 

Wczoraj był plan na dziś, musi Pan Bócek chce inaczej😡

No i jak się agregat sprawdził?

1 godzinę temu, szymon09875 napisał:

U nas mają być komisję, coś jak w ranczu policjant, księgowa i zastępca burmistrza. Będą sprawdzać i ważyć ile kto ma węgla. Jak znajdą 1.5 tony to będziesz mógł kupić tylko 500 kg

Czyli sami będą wynosić na wagę?

Opublikowano
7 minut temu, galan99 napisał:

Agresta co innego bardziej interesuje

6 minut temu, Pafnucy napisał:

że co?

zaciekawiłeś mnie...

Wycenę mam🤔

Czekam na odzew osoby poniekąd siedzącej w tym temacie....Nie chcę bajek rozsyłać 

Opublikowano
20 minut temu, galan99 napisał:

A na uj? Gmina w przyszłym roku odbierze.

Ale skoro chcą płacić to z 15tys zł ze stodoły by się uzbierało

17 minut temu, Roki212 napisał:

Mnie interesowało jak to jest z tymi metrami kwadratowymi że max jest 500 ale czy to ma być na jednym budynku dach czy można sobie zsumować że przykładowo na stodole 150m2 na oborze 250m2 i też zbytnio nie umieli powiedzieć  

Ja czytałem gdzieś to wyraźnie zaznaczone że tylko jeden wniosek i tylko jeden budynek

Opublikowano
Przed chwilą, radekz200 napisał:

@Pafnucy byłem dzisiaj sobie nakleić folie na ajfona i Xbox wpadł mi w oko 😂 kupujemy i będziemy pykac w fife online?

folia lepsza od szkiełek?

mój xbox to 360. nieuzywany juz kupę lat...

Opublikowano (edytowane)
40 minut temu, Agrest napisał:

Aż mi się przypomniało 12 prac asterixa z misją w urzędzie

Edytowane przez farmtrac8244
  • Haha 3
Opublikowano
1 minutę temu, farmtrac8244 napisał:

12 prac asterixa

miał łatwiej... 😄

Opublikowano
3 minuty temu, Agrest napisał:

Ja czytałem gdzieś to wyraźnie zaznaczone że tylko jeden wniosek i tylko jeden budynek

To trochę lipa bo wniosek może być i jeden ale metry kwadratowe mozna by zsumować w tym wniosku i zmieszcząc się w limicie ogarnąc pokrycie na kilku budynkach 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v