Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 godzinę temu, galan99 napisał:

Trzeba będzie zapłacić .

Nowy obowiązek właścicieli nieruchomości. Będą musieli zapłacić za świadectwo energetyczne .

Kilkaset złotych będą musieli wydać właściciele nieruchomości na wydanie świadectw energetycznych. Nowe prawo powinno wejść w życie w pierwszej połowie przyszłego roku.

https://businessinsider.com.pl/twoje-pieniadze/swiadectwo-energetyczne-czyli-nowy-obowiazek-wlascicieli-nieruchomosci-beda-musieli/hhm7xxj

To wina tuska

Jak byl w brukseli to kombinował jak ud***ć 

Opublikowano
4 minuty temu, Desperado napisał:

W pieniądzach które chce przeznaczyć nie kupi nic sensownego.

Tzn w jakich trzeba szukać?

Opublikowano
Przed chwilą, Desperado napisał:

Zależy jeszcze co się chce.

Z papierem,jeżdząca,paląca,no i żeby te 3 skiby pociągła ;)

Opublikowano
16 minut temu, mf362 napisał:

Byłeś na tym serwisie na wymianie tych tulei wahacza jak dobrze pamiętam?

Części 495, robota 500zł

Opublikowano
1 minutę temu, Desperado napisał:

Min. 15-20 tys

15 mógłbym dać za c360. Za parę lat może kupie bo teraz mi nie potrzebny i inne wydatki.

Opublikowano
13 minut temu, Bananek napisał:

Tylko ładnie się ubierz. 😉

Tylko ładnie się ubierz. 😉

Nie wchodzisz? 🤣

Już wychodzę.

Ekspresowo przygotowują pizzę, a my ekspresowo jemy😋

Opublikowano
2 godziny temu, szymon09875 napisał:

@Dziad932 może być po Poznaniaku i agregacie bez orki ?

IMG_20221002_162710.jpg

No nie źle , ale co to jest ,trawsko 🤔

Opublikowano
1 minutę temu, Krzak napisał:

15 mógłbym dać za c360. Za parę lat może kupie bo teraz mi nie potrzebny i inne wydatki.

Za parę lat to będą po 25 lub 30, albo już ich nie będzie 

W obecnym czasie przeznaczanie określonej sumy na konkretny zakup za   parę lat  mija się z celem 

• Like 1
Opublikowano
11 minut temu, Rolnik1973 napisał:

To wina tuska

Serio ? Weź ty może sprawdz lejki na podniesionym hydropaku, będziesz wstawał to jest szansa że się o coś w banie trzasniesz to się może styki naprostuja. @gregor1284 się czepiacie jak z polityką wjeżdża....

2 minuty temu, Dziad932 napisał:

No nie źle , ale co to jest ,trawsko 🤔

Trawy tylko tyle ile odbiło po uprawie 

• Like 3
Opublikowano
1 minutę temu, Łolek napisał:

Za parę lat to będą po 25 lub 30, albo już ich nie będzie 

W obecnym czasie przeznaczanie określonej sumy na konkretny zakup za   parę lat  mija się z celem 

c360 za parę lat nie będzie? Jakoś ciężko w to uwierzyć ;) Kogo za 5 lat będzie stać na nowy ciągnik.

Opublikowano
5 minut temu, Krzak napisał:

Akurat majac 30 to sprzedajesz i za tą kasę kupujesz siuntkę czasem może nawet jeszcze zostać ;) 

• Like 1
Opublikowano
7 minut temu, Krzak napisał:

Ja tyle na pewno nie wydam, jakby tyle dać to lepiej niech zostanie jak jest. Tym bardziej, że u mnie zmiana z jednego na drugi nie wchodzi w grę.

Opublikowano
16 minut temu, Rolnik1973 napisał:

To wina tuska

Twoje pisiorki lepsze? Dla skurwiałych nierobów i leserów może tak, ale nie dla normalnych ludzi.

Opublikowano
Belaruss820 napisał:

Wlasnie przed chwilą przywiezli panele fotowoltaiczne. Do konca pazdziernika mają termin z zalozeniem w calej gminie. W ciągu tygodnia bedą juz na dachu.

To mi solary sprzedaj. 😉

Opublikowano
3 minuty temu, Bananek napisał:

Tzn, że odmrażają. Żeby tak ekspresowo na 💩 nie ścisnęło. 😉

Wszystko na bieżąco przygotowywane. 4 tydzień się tu żywimy. 

Na prawdę super i polecam. Choć pizza na tak cienkim cieście że dla Bananka x1,5 to wciąż mało🤣

Opublikowano
2 minuty temu, hubertb napisał:

Akurat majac 30 to sprzedajesz i za tą kasę kupujesz siuntkę czasem może nawet jeszcze zostać ;) 

C-330 jest nie do ruszenia ;) Jeżeli o tą c360 chodzi to bardziej hobbystycznie podchodzę do tego,bo w sumie to mi nie potrzebna. Ale chciałbym mięć.

2 minuty temu, Chłoporobotnik napisał:

Ja tyle na pewno nie wydam, jakby tyle dać to lepiej niech zostanie jak jest. Tym bardziej, że u mnie zmiana z jednego na drugi nie wchodzi w grę.

To może bardziej 4011,tańsze są a to jedno i to samo. Może nawet 40 lepsze.

Opublikowano
Chłoporobotnik napisał:

Przed chwilą, Bananek napisał:

To mi solary sprzedaj. 😉

Ty lepiej powiedz czy Ci się kręgosłup odgiął 🤔

Dziękuję, Pjoter za to pytanie. Jest lepiej, ale to jeszcze nie to co powinno.

Opublikowano
4 minuty temu, Krzak napisał:

c360 za parę lat nie będzie? Jakoś ciężko w to uwierzyć ;) Kogo za 5 lat będzie stać na nowy ciągnik.

No ale siuntce nawet do 20 letniego ciągnika daleko więc nikt kto chce kupić nowy ciągnik nie kupi sobie takiej siuntki 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v