Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ale ciemno się zrobiło... wieje i śnieg pada. 

miałem pojechać se pare bel słomy z drugiej stodoły przewieźć. musi se dam spokój, bo mnie wiater jeszcze porwie...

Opublikowano

znalazłem winę w tym telefonie ,kartę trzeba było kołkiem z płotu podepchnąć żeby sięgła ,a teraz  jak zobaczył ,to już mogę pojedyńczo przekopiować ,no kurna co za złomowisko ,już to już ile lat temu kopiować można było hurtem ,no to godzinka w cipelku 👍

Opublikowano
39 minut temu, Ursus932 napisał:

A dla mnie by był w sam raz taki mały Pronar , tylko ta cena 36 tys 🥴

Za tyle fundamenty sobie zaleje 

pod 70 metrów powinno starczyć, ale pod taki 120 to może być ciężko

Opublikowano
1 godzinę temu, bratrolnika napisał:

nożyczki do paznokci i docinasz kartę na odpowiedni wymiar, i po kłopocie

A nie prościej jechać do operatora żeby zrobił duplikat karty ? Ja tak zrobiłem jak zmieniałem dużą na małą 🙊

Opublikowano
46 minut temu, gregor1284 napisał:

Nie mąć mu w głowie, jakby mało miał problemów... 

Problemy to dopiero się zaczną z rozpoczęciem budowy 👀 Aby nie wyliczył, że za 150tys dom postawi 100m² 🙊🙊🙊🙊

43 minuty temu, Ursus932 napisał:

U was na wschodzie to wszystko inne , w centrum jeszcze większość tradycyjnie , albo zalewanie  ławy i murowanie

My jesteśmy pionierami w każdej dziedzinie, najpierw z nas się śmieją a później jak rozum się uruchomi, to robia to samo parę lat później 🙊🙊🙊🙊

Opublikowano
22 minuty temu, TheraRolnik napisał:

A nie prościej jechać do operatora żeby zrobił duplikat karty ? Ja tak zrobiłem jak zmieniałem dużą na małą 🙊

Karty ok  ,ogarnąłem ,wyszło że telefon ,,ślepy i na dodatek głupi'',[ Bananek ,nie oczekuję riposty]😐

Opublikowano
20 minut temu, TheraRolnik napisał:

no właśnie, co jest prostsze, 1 minuta z nożyczkami czy jazda do najbliższego miasta po dupilkat, i to pewnie dwa razy, bo od ręki raczej nie zrobią???

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
12 minut temu, bratrolnika napisał:

no właśnie, co jest prostsze, 1 minuta z nożyczkami czy jazda do najbliższego miasta po dupilkat, i to pewnie dwa razy, bo od ręki raczej nie zrobią???

Mi zrobili od ręki,brałem szkło hartowane i za free zrobili duplikat (chociaż myślę za szkło sobie odbili)

Edytowane przez Baks00
Opublikowano
33 minuty temu, kris91 napisał:

👀 🙊🙊🙊🙊

My jesteśmy pionierami w każdej dziedzinie, najpierw z nas się śmieją a później jak rozum się uruchomi, to robia to samo parę lat później 🙊🙊🙊🙊

No widać w tv to pionierstwo, moda bezzebna u was 🤭 itd 

Opublikowano
35 minut temu, kris91 napisał:

Problemy to dopiero się zaczną z rozpoczęciem budowy 👀 Aby nie wyliczył, że za 150tys dom postawi 100m² 🙊🙊🙊🙊

Kurła ja już się do 0,5 miliona zbliżam 😛😛

Opublikowano
1 minutę temu, radekz200 napisał:

I dużo brakuje do końca? Zależy jak chcesz wyszykować. No ale mliko płaci to co narzekasz🤣🤣

Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, radekz200 napisał:

Bo Ty masz jakby luksusowo 😛 żyrandole drogie itd 

Tak mi się przypomniało jeszcze jak robiłem na etacie w jednej chacie zamówili konkretny  żyrandol z Włoch za około 50 000 zł 

Edytowane przez Ursus932
Opublikowano
19 minut temu, radekz200 napisał:

to żyrandole tyle pociagly 🤔

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v