Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
56 minut temu, Łolek napisał:

U mnie taka 

IMG_20220903_122227.jpg

Marek a po co wam przystanek na środku łąki 🤔

1 minutę temu, szymon09875 napisał:

Kopcila od strony sprzęgła? Odmą aż tak kopci, że  tak przez wyjebutany uszczelniacz dymił ? 

Zobacz jakie miałem panewki, jak zaczęła pukać po pół roku od kupna :D

received_2348863978739134.jpeg

Nówka sztuka ☺️

Opublikowano
1 minutę temu, Dziad932 napisał:

przystanek na środku łąki

to sławojka. Sławek se zrobił. :D

Opublikowano
2 minuty temu, Agrest napisał:

No tak i ja n to uwagę zwrócił.  Myślę rębak do kłód. Ale ni uja , korbą musi wyjść bokiem  albo wom ciągnik zdusi...🤭

mie tyż sie zdaje, ze z rozpędu za duzo zespawał... :D

Opublikowano

Dobra krawcowa najpierw fastryguje, potem pruje...🤭🤭🤭😜

Opublikowano
szymon09875 napisał:

6 minut temu, DANDYS napisał:

zajrzałem do panewek tragedia, naszczęście wał nie porysowało, a panewki wcięcia jakby żyletką od liniki ciął.... dystanse oporowe wyleciały, koło zamachowe tarły o. śruby od dekla, i dziwne bo zaczęła kopcic od strony sprzęgła przez rewizję, nie wiem co grane

Kopcila od strony sprzęgła? Odmą aż tak kopci, że  tak przez wyjebutany uszczelniacz dymił ? 

Zobacz jakie miałem panewki, jak zaczęła pukać po pół roku od kupna :D

received_2348863978739134.jpeg

no właśnie odma nie kopci nic, tylko przez rewizje, no się boję że na którymś cylindrze złapała 😩😩a już nie chciało mi się. iść po latarkę żeby poświęcić pp cylindrach, no zużyte do końca 🤣

Opublikowano
Przed chwilą, Agrest napisał:

Dobra krawcowa najpierw fastryguje, potem pruje...🤭🤭🤭😜

a że e te mańke... no tak może być...

kurna. nie zasne jak zasady działanie tego... cosia nie zrozumiem... 🙆‍♂️

Opublikowano
Przed chwilą, Karol6130 napisał:

Komu kebaba? 

IMG_20220903_202125.jpg

weź mie mały z łagodnym sosem...

Przed chwilą, Karol6130 napisał:

Piwo też stawiam 

IMG_20220903_202109.jpg

a to dwa...

Opublikowano
1 minutę temu, bratrolnika napisał:

trzeba na mądrzejszych czekać 

😫

Opublikowano

Póki co nikt nie był nawet blisko, trzeba na mądrzejszych czekać 

No teraz zmądrzałem. Po podłączeniu wom góra będzie merdać przód tył jak pies ogonem.

Wychodzi że to automat machający flagą na 1 lub 3 maja🤭

Opublikowano
25 minut temu, bratrolnika napisał:

Zagadka na dziś wieczór: co to jest 

IMG_20220902_191141_141.jpg

🤔

Opublikowano
Agrest napisał:

Póki co nikt nie był nawet blisko, trzeba na mądrzejszych czekać 

No teraz zmądrzałem. Po podłączeniu wom góra będzie merdać przód tył jak pies ogonem.

Wychodzi że to automat machający flagą na 1 lub 3 maja🤭

tera 11 . 11 będzie...

Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, Strongman napisał:

Rębak.jakś gilotyna.

też ja w tą stronę, ale co bedzie się ruszać nie widzę. no i czy nie za szybkie by było?

zreszto, pierdziele. Darek na monrzejszych czeka... 🤪

Edytowane przez Pafnucy
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v