Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 minuty temu, Chłoporobotnik napisał:

Ty też wierzysz w jakieś "energie", para psychologię itp? Mam takiego klienta, jak przyjedzie po jajka czy kurczaki to tylko czekam kiedy auto odpali i pojedzie.

W co wierzę, to moja sprawa. Jak kogoś przekonuje to za pomocą faktów się staram, a nie na zasadzie wiary. 

Opublikowano
1 minutę temu, Łolek napisał:

Jak na swiezaka dużo  wiesz 

Marek ten "świeżak" trochę zleżały jest. 

Opublikowano
2 minuty temu, Łolek napisał:

Jak na swiezaka dużo  wiesz 

aaaa. Łolek!   100 zim!

Opublikowano
Przed chwilą, PRIMO napisał:

Marek ten "świeżak" trochę zleżały jest. 

Tacy najlepsi sto razy konta zmieniają  jak małe  dzieci 

A co on za jeden, Przemek nie  śledzę  na bieżąco  kto jest  kto 

Opublikowano
6 minut temu, jahooo napisał:

Ja cię nie oskarżam, tylko twierdzę , że niewiara czy wiara ma się nijak do faktu czy coś istnieje. Jak komuś dobrze z czerwoną wstążeczką, niech ma. 

ale efekt placebo jest udokumentowany 

Opublikowano (edytowane)
Przed chwilą, 6465 napisał:

Sąsiad kupił u tego handlarza tucano 440. Puki co dwa sezony przelatał bezawaryjnie. 

To mój powiedzmy znajomy. A tego tucano taniej z 50 tyś kupił by u szmergiela

Edytowane przez danielursus3p
Opublikowano
13 minut temu, jahooo napisał:

Ruscy nie wierzą w wojnę na Ukrainie. To, że w coś wierzysz czy nie nie powoduje, że to nie istnieje.

yyyy, że uroki som??:D

Opublikowano
2 godziny temu, lemik napisał:

Najlepszy jest ten Daruś. Niby nikt i nic go nie obchodzi, a jak przyjdzie co do czego to pierwszy do wyśmiewania. Jak nie z Andrzeja z RzP to z nosa uczestniczki z Rsż. Jeszcze się chwali, że jego dziecko też się śmieje z tego nosa. Widać niedaleko pada jabłko od jabłoni xd

Masz widzę uczulenie na wyśmiewanie  się z nosa, coś mi to przypomina.       :P

Opublikowano
2 minuty temu, Łolek napisał:

A co on za jeden, Przemek nie  śledzę  na bieżąco  kto jest  kto 

Nie jestem pewien a na ślepo nie będę strzelał. 

Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, Łolek napisał:

oj feśśś.... :ph34r:

no dobra czas na imreze ... cikawe czy traktory bendom rozdawane...

Edytowane przez Pafnucy
Opublikowano
1 minutę temu, danielursus3p napisał:

To mój powiedzmy znajomy. A tego tucano taniej z 50 tyś kupił by u szmergiela

Dla niego 50tys. To tak dla niego jak dla mnie 5. Więc pewnie dla niego to nie problem. Dokupił od razu przystawkę do kukurydzy zac120tys.

Opublikowano
56 minut temu, szymon09875 napisał:

Dziękuję że wspólnie złożyliście mi się na obiadek :D

IMG_20220827_132315.jpg

To chociaż powiedz czy smakował 🤔taki państwowy 😛

Opublikowano
Przed chwilą, 6465 napisał:

Dla niego 50tys. To tak dla niego jak dla mnie 5. Więc pewnie dla niego to nie problem. Dokupił od razu przystawkę do kukurydzy zac120tys.

Spoko spoko. Tak tylko mówię. A mówią że z gospodarki nie ma kasy 🤭😀

3 minuty temu, Pafnucy napisał:

oj feśśś.... :ph34r:

no dobra czas na imreze ... cikawe czy traktory bendom rozdawane...

Jak będę się żenił to mozeta mi zrobić skladkie i kupić nowego mf 6s😁😁

Opublikowano

No wreszcie zakończyłem gruberowanie , ciągnik słaby to gliny musiałem na dwa razy robić 😉 , dwa tygodnie temu poszło raz teraz drugi i lux . Trzeba sobie radzićB|

Opublikowano
1 minutę temu, 6465 napisał:

Duży może więcej i ceny ma inne. 

Wiadomo. Tam w bedlnie to jakiś młyn powstał czy co tam jest? Jechaliśmy do Kutna kiedyś tu i tak się przyglądałem, od Łowicza po lewej stronie tak z 500 metry od 92

Opublikowano
1 minutę temu, danielursus3p napisał:

Wiadomo. Tam w bedlnie to jakiś młyn powstał czy co tam jest? Jechaliśmy do Kutna kiedyś tu i tak się przyglądałem, od Łowicza po lewej stronie tak z 500 metry od 92

To mieszalnia pasz . Tak coś słyszałem. Kukurydzę mieli kupować i suszyć.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v