Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
1 minutę temu, bratrolnika napisał:

Zauważ proszę że ja nikomu nie wciskam moich przekonań czy też wierzeń, przedstawiam swój punkt widzenia.

Ty możesz wierzyć w c tylko chcesz, czerwone wstążki, czarownice, czy też krasnoludki 

Ja cię nie oskarżam, tylko twierdzę , że niewiara czy wiara ma się nijak do faktu czy coś istnieje. Jak komuś dobrze z czerwoną wstążeczką, niech ma. 

• Like 2
Opublikowano
3 minuty temu, Chłoporobotnik napisał:

Ty też wierzysz w jakieś "energie", para psychologię itp? Mam takiego klienta, jak przyjedzie po jajka czy kurczaki to tylko czekam kiedy auto odpali i pojedzie.

W co wierzę, to moja sprawa. Jak kogoś przekonuje to za pomocą faktów się staram, a nie na zasadzie wiary. 

Opublikowano
1 minutę temu, Łolek napisał:

Jak na swiezaka dużo  wiesz 

Marek ten "świeżak" trochę zleżały jest. 

Opublikowano
2 minuty temu, Łolek napisał:

Jak na swiezaka dużo  wiesz 

aaaa. Łolek!   100 zim!

Opublikowano
Przed chwilą, PRIMO napisał:

Marek ten "świeżak" trochę zleżały jest. 

Tacy najlepsi sto razy konta zmieniają  jak małe  dzieci 

A co on za jeden, Przemek nie  śledzę  na bieżąco  kto jest  kto 

Opublikowano
6 minut temu, jahooo napisał:

Ja cię nie oskarżam, tylko twierdzę , że niewiara czy wiara ma się nijak do faktu czy coś istnieje. Jak komuś dobrze z czerwoną wstążeczką, niech ma. 

ale efekt placebo jest udokumentowany 

Opublikowano (edytowane)
Przed chwilą, 6465 napisał:

Sąsiad kupił u tego handlarza tucano 440. Puki co dwa sezony przelatał bezawaryjnie. 

To mój powiedzmy znajomy. A tego tucano taniej z 50 tyś kupił by u szmergiela

Edytowane przez danielursus3p
Opublikowano
13 minut temu, jahooo napisał:

Ruscy nie wierzą w wojnę na Ukrainie. To, że w coś wierzysz czy nie nie powoduje, że to nie istnieje.

yyyy, że uroki som??:D

Opublikowano
2 godziny temu, lemik napisał:

Najlepszy jest ten Daruś. Niby nikt i nic go nie obchodzi, a jak przyjdzie co do czego to pierwszy do wyśmiewania. Jak nie z Andrzeja z RzP to z nosa uczestniczki z Rsż. Jeszcze się chwali, że jego dziecko też się śmieje z tego nosa. Widać niedaleko pada jabłko od jabłoni xd

Masz widzę uczulenie na wyśmiewanie  się z nosa, coś mi to przypomina.       :P

Opublikowano
2 minuty temu, Łolek napisał:

A co on za jeden, Przemek nie  śledzę  na bieżąco  kto jest  kto 

Nie jestem pewien a na ślepo nie będę strzelał. 

Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, Łolek napisał:

oj feśśś.... :ph34r:

no dobra czas na imreze ... cikawe czy traktory bendom rozdawane...

Edytowane przez Pafnucy
Opublikowano
1 minutę temu, danielursus3p napisał:

To mój powiedzmy znajomy. A tego tucano taniej z 50 tyś kupił by u szmergiela

Dla niego 50tys. To tak dla niego jak dla mnie 5. Więc pewnie dla niego to nie problem. Dokupił od razu przystawkę do kukurydzy zac120tys.

Opublikowano
56 minut temu, szymon09875 napisał:

Dziękuję że wspólnie złożyliście mi się na obiadek :D

IMG_20220827_132315.jpg

To chociaż powiedz czy smakował 🤔taki państwowy 😛

Opublikowano
Przed chwilą, 6465 napisał:

Dla niego 50tys. To tak dla niego jak dla mnie 5. Więc pewnie dla niego to nie problem. Dokupił od razu przystawkę do kukurydzy zac120tys.

Spoko spoko. Tak tylko mówię. A mówią że z gospodarki nie ma kasy 🤭😀

3 minuty temu, Pafnucy napisał:

oj feśśś.... :ph34r:

no dobra czas na imreze ... cikawe czy traktory bendom rozdawane...

Jak będę się żenił to mozeta mi zrobić skladkie i kupić nowego mf 6s😁😁

Opublikowano

No wreszcie zakończyłem gruberowanie , ciągnik słaby to gliny musiałem na dwa razy robić 😉 , dwa tygodnie temu poszło raz teraz drugi i lux . Trzeba sobie radzićB|

Opublikowano
1 minutę temu, 6465 napisał:

Duży może więcej i ceny ma inne. 

Wiadomo. Tam w bedlnie to jakiś młyn powstał czy co tam jest? Jechaliśmy do Kutna kiedyś tu i tak się przyglądałem, od Łowicza po lewej stronie tak z 500 metry od 92

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v