Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, radekz200 napisał:

Nie to jeszcze kawał drogi ode mnie 😂😂 40 km 😂😂

No faktycznie kurła drugi  koniec  kraju🙆‍♂️

Edytowane przez Łolek
Opublikowano (edytowane)
20 minut temu, Karol6130 napisał:

Pisaliśmy wniosek koledze i przeszła 80000.

Ale trawy w sąsiednim województwie, parę stanowisk na rusztach

Jeden powiedział na agregat jak pisał wniosek na 5,2m chciały mu dać 3,7

Na uj mnie taki jak mam 4,20

Karol  też  ziemi  swojej  mało  i  7 nie  dostanę 

5 minut temu, radekz200 napisał:

To przelej mi kase i pojadę ja kupić 😛😛 w tytule napisz polmlek co by się US nie skapnal 😂😂

Ty to już  powinieneś  tam pod bramą  stać  i mi relacje  zdawac, bo jak ja się  tam wybiere  to bramę twoją wystawię  albo co gorsze  gacie ściągnę  i wjazd przyozdobię 

Edytowane przez Łolek
  • Like 1
  • Haha 1
  • Confused 1
Opublikowano
1 minutę temu, Bananek napisał:

Patrzę, że rynek nie znosi próżni. Sprzedałem wczoraj byki to już dwa telefony żeby cielaki zabierać. 🥴 I tak oto wygląda moje zmniejszanie stada.

A nie chcesz ode mnie? Bo mam ładnego szkoda puścić w obce ręce 

12 minut temu, Łolek napisał:

Karol  też  ziemi  swojej  mało  i  7 nie  dostanę 

Ty to już  powinieneś  tam pod bramą  stać  i mi relacje  zdawac, bo jak ja się  tam wybiere  to bramę twoją wystawię  albo co gorsze  gacie ściągnę  i wjazd przyozdobię 

Straszysz jak Sławek Darka 😛

Opublikowano
radekz200 napisał:

A nie chcesz ode mnie? Bo mam ładnego szkoda puścić w obce ręce 

Przywoź. Niestety te co mam zabrać w zupełnie innym kierunku niż Ty. Raczej w stronę HF86. A po czemu ten twój?

Opublikowano

@radekz200jak  byś  przypadkiem przejeżdżał w pobliżu  to mógłbyś  zerknąć 

2 minuty temu, gregor1284 napisał:

Tym robieniem kupy u radka pod bramą 

Jaką kupę nie da rady  na zawołanie, majty bym na płocie  powiesił 😉 czerwone 

Opublikowano
1 godzinę temu, 6465 napisał:

Marek do twoich traktorów to bierz dychę forszaja. 

No , najlepiej niechaj weźmie taką żeby na raz zabrać wszystko i może leżeć 

Opublikowano

Chłopcy , Lotos agrol U  nada się do skrzyni ,zwolnic i przedniego mostu w Zetorze 🤔 czy szukać coś tańszego 😊

Opublikowano
38 minut temu, Łolek napisał:

70m3 szamba mają  i kilka razy  w roku  

Co Ty wodę lejesz 🤔 poidła przykręcić 🤭

Ja mam 40 M3 trzy razy w roku , taką małą meprozetką 2,3 m3 zajmujemy mi opróżnić od śniadania rano do południowej kawy 

42 minuty temu, slawek74 napisał:

Karol tylko czym to ciągnąć ☝

C 330 😜

Opublikowano
5 minut temu, Dziad932 napisał:

Chłopcy , Lotos agrol U  nada się do skrzyni ,zwolnic i przedniego mostu w Zetorze 🤔 czy szukać coś tańszego 😊

80 w 90  chyba  jest  a zresztą  zetor  ma dedykowany olej  nie rżnij  dziada  kup dobry 

Opublikowano
45 minut temu, Bananek napisał:

Wstyd przyznać, ale ja też myślał, że Michałowo i Michałowo Wielkie to jeden uj, albo chociaż gdzieś w jednym miejscu leżą. 😒

Tak samo jak Jarosław i Jarosławiec, kierowca tira mówił że toż to jeden h*j... 

A 40km w jedną stronę sam osobiście podjechałem koledze z AF maszynę obejrzeć, za dziękuję, także nie jest to jakoś mega duża odległość 

• Like 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v