Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
1 godzinę temu, Bananek napisał:

Nie wiem czy wiesz, ale dzisiaj to jest podwójne i bardzo ważne święto. I nie wypada dziś robić takich rzeczy. U nas mawiają, że na zielnej to nawet ptaszki gniazda nie wiją.

Toć wiem, ale co ja tu mogę. Na stacjach paliw też ludzie pracują... 

Opublikowano
8 minut temu, Bananek napisał:

Było u nas swego czasu dwóch braci kawalerów co też się tak za życia zabezpieczyli. Nagrobek sobie postawili, nawet imiona nazwiska ponapisywali. Mało tego. Daty też wpisane za życia. 😉

Zrobiony 4 osobowy pomnik w 2009 po śmierci dziadka - miejsca na dziadków i rodziców.

8 minut temu, wojtal24 napisał:

zawsze mozesz sprzedac kwatere

No nie bardzo, bo już jedna osoba tam leży.

3 minuty temu, konteno napisał:

a jak jeszcze stoi to próbujesz pomóc się zawalić czy nie ?

Nie, nie włażę na podwórka. 

2 minuty temu, konteno napisał:

rozgoń na 3 stada , jedne do @TheraRolnik , drugie do @Chłoporobotnik a trzecie do @Dziad932

u sąsiada na wiosne 3 sztuki siedziało na dachu ale się nie zapowiada by coś było a 2 córki już ma 

Jeśli wierzysz w zabobony to oddam Ci swoją część stada. 

Opublikowano
41 minut temu, PRIMO napisał:

Podeślij do mnie. 😁

Ze dwie cury by się przydały. 👨‍👩‍👧‍👧

😃

Miał by kto doić 🤔😜

Opublikowano
46 minut temu, konteno napisał:

rozgoń na 3 stada , jedne do @TheraRolnik , drugie do @Chłoporobotnik a trzecie do @Dziad932

u sąsiada na wiosne 3 sztuki siedziało na dachu ale się nie zapowiada by coś było a 2 córki już ma 

Z tej trójcy to chyba tylko ja bym chciał ☺️

Opublikowano
26 minut temu, Łolek napisał:

We uzdrowisku ciuchciocinek 

Byłem tam w sanatorium za dzieciaka. 

14 minut temu, Dziad932 napisał:

Miał by kto doić 🤔😜

Ojca z kasy. 😁

Opublikowano (edytowane)
3 godziny temu, Chłoporobotnik napisał:

Sam sobie szukaj na stare lata 🤭 Wymień na młodszy model.

O mnie to ty się nie martw chłopak    :P  a sam lepiej już nic nie szukaj bo ty się do tego nie nadajesz, musiała by cię udusić w pierwszy dzień i każdy sąd by ją uniewinnił.   xD Kozę sobie kup i gumofilce, żeby ci nie uciekała.

Edytowane przez Desperado
Opublikowano
2 godziny temu, Bananek napisał:

O to to. Mało to mojego życia mam żeby się jeszcze czyimś interesować? 😉

Wiem. Zazwyczaj jak ktoś mnie pyta co tam u kogo słychać to szczerze odpowiadam, że nie wiem bo mnie to nie interesuje. Tak samo w pracy, robię swoje i idę do domu. A przede mną był taki co prowadził dokumentację kto, o której, komu, z kim i po co. Kapownik miał nawet. Potrafił po godzinach pracy zajechać sprawdzić co się dzieje. Ale gość z nadania burmisia, z nadzwyczajnymi względami.

Nie wiem czy wiesz, ale dzisiaj to jest podwójne i bardzo ważne święto. I nie wypada dziś robić takich rzeczy. U nas mawiają, że na zielnej to nawet ptaszki gniazda nie wiją.

Widze tu pewną niekonsekwencje 😉

Opublikowano
3 minuty temu, Karol6130 napisał:

Czekaj niech skończy budować. 

Już kierowca mleczarki widział że zaproszenia na otwarcie się drukują 

Ciekawe czy i dla mnie 🤔 

Ale Sławek to musi samych poważnych biznesmenów będzie prosił, to mnie nie 🙄

Opublikowano
tomek222 napisał:

2 godziny temu, Bananek napisał:

O to to. Mało to mojego życia mam żeby się jeszcze czyimś interesować? 😉

Wiem. Zazwyczaj jak ktoś mnie pyta co tam u kogo słychać to szczerze odpowiadam, że nie wiem bo mnie to nie interesuje. Tak samo w pracy, robię swoje i idę do domu. A przede mną był taki co prowadził dokumentację kto, o której, komu, z kim i po co. Kapownik miał nawet. Potrafił po godzinach pracy zajechać sprawdzić co się dzieje. Ale gość z nadania burmisia, z nadzwyczajnymi względami.

Widze tu pewną niekonsekwencje 😉

Faktycznie. Ale jakbyś mnie zapytał co u Szymona to powiem Ci, że nie wiem. 😉

• Haha 2
Opublikowano
Dnia 12.08.2022 o 20:15, Chłoporobotnik napisał:

Bywa, szkoda, że nie ma "na kredyt". 

@yacenty może zrób opcję sprzedaży większego przydziału lajków i niewyświetlanie reklam , okienek vebinariów itp po zalogowaniu 

Opublikowano
8 minut temu, danielursus3p napisał:

Ciekawe czy i dla mnie 🤔 

Ale Sławek to musi samych poważnych biznesmenów będzie prosił, to mnie nie 🙄

Oooo. to ja bede... 

Opublikowano

To wypijta tamoj za córkiem, tylko ręka Boska niech was broni spoglądać ochoczo na corkem, erosomany🤦‍♂️🤣

Opublikowano (edytowane)
48 minut temu, Dziad932 napisał:

Z tej trójcy to chyba tylko ja bym chciał ☺️

Z własnego przykładu Ci powiem, 

Najlepsze jest 5dni po narodzinach......  -potem żonę wypisali ze szpitala😁😉

Edytowane przez Baks00
  • Haha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez Szef11
      Witam, czy ktoś może wie , gdzie robią regenerację ( kapitalny remont przekładni do siewników? Rach , kuhn , lub może z was rolnicy ma na sprzedaż taką przekładnie. Proszę o informację w SMS pod 534-617-276 Dzięki 
    • Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
  • Dodaj nową pozycję...
v