Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Taką kobitę sobie szukajcie, to wtedy możecie się wymieniać cały dzień przepisami kulinarnymi co który tam gotuje.  :P

Jeden dobry filmik i dziewczyna robi furorę na YT.

Edytowane przez Desperado
  • Like 3
Opublikowano
9 minut temu, MonteChristo napisał:

Ja jem na sniadnanie płatki owsiane z mlekiem do tego banan garść rodzynek i suszonych żórawin szybkie śniadanie w minute prawie 1000 kcal zdrowe i dobre

Powinno się zalewać na noc woda płatki owsiane górskie to szare się robi i twarde ale jem

Opublikowano
1 minutę temu, Desperado napisał:

Taką kobitę sobie szukajcie, to wtedy możecie się wymieniać cały dzień przepisami kulinarnymi co który tam gotuje.  :P

Nie zapomnę jak lata temu jedna z dziewczyn sama domagała sie aby samodzielnie kosić rzepak  i to kombajnem bez kabiny, widok prze..fajny ale fotek nie wrzucę Wam  choć mam 😛

Opublikowano
1 godzinę temu, radekz200 napisał:

Na odpust do Sniadowa 😂

A gdzie to kuźwa jest 😂

Opublikowano
1 minutę temu, Pigmei napisał:

Nie zapomnę jak lata temu jedna z dziewczyn sama domagała sie aby samodzielnie kosić rzepak  i to kombajnem bez kabiny, widok prze..fajny ale fotek nie wrzucę Wam  choć mam 😛

Domagała nie domagała, tylko ta widać że umie kosić.

Opublikowano
49 minut temu, Pafnucy napisał:

No to tym bardziej. Sporo czasu minęło... 

Sprzęt już obolały 🤭

Opublikowano
21 minut temu, malaczarna napisał:

Jakie rady  z samego rana

No wiesz .. jak coś wiemy to se piszemy 😉

Trzeba się wspierać, podpowiedzieć coś czasem komuś 😊

Opublikowano

https://www.olx.pl/d/oferta/samiec-baran-francuski-CID103-IDQh9w8.html

Trzeba w któryś dzień jechać obejrzeć 🤔

Przed chwilą, hubertb napisał:

Tak wiemy Pieter, ty szukasz głuchoniemego psa ;) 

Ja nie szukam nikogo, mi dobrze samemu. Idę zaraz przeciery z pomidorów robić, pszczołom trzeba jeść i pić dać a popołudniu może na urbex się kopnąć do sąsiedniej wsi bo już z rok tam nie byłem. 

Opublikowano
bratrolnika napisał:

10 godzin temu, DANDYS napisał:

Darek a do fiesty 6 macie jakieś części?

Nie wiele, ale coś tam leży. Co trza???

przewod górny chłodnicy, i przewód odmy, do benzyny

Opublikowano
6 minut temu, Bukat82 napisał:

No wiesz .. jak coś wiemy to se piszemy 😉

Trzeba się wspierać, podpowiedzieć coś czasem komuś 😊

Dawkowanie jeszcze  bo te suplementy to trzeba kilka razy na dzień 

• Haha 1
Opublikowano
6 minut temu, hubertb napisał:

szukasz głuchoniemego psa ;) 

Mam ślepego biedaka. A dopier ma 7 lat 🤔 

Opublikowano

U mnie pies 8 letni i trzeba za szczeniakiem się rozglądać... Serducho wysiada- woda się odkłada w organizmie. Niby na tabletkach leci ale pewnie zimy nie przeżyje. Pochmarane coś dzisiaj. A burze jakieś niby miały być.

Opublikowano
9 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

https://www.olx.pl/d/oferta/samiec-baran-francuski-CID103-IDQh9w8.html

Trzeba w któryś dzień jechać obejrzeć 🤔

Ja nie szukam nikogo, mi dobrze samemu. Idę zaraz przeciery z pomidorów robić, pszczołom trzeba jeść i pić dać a popołudniu może na urbex się kopnąć do sąsiedniej wsi bo już z rok tam nie byłem. 

Uczulenie na jakikolwiek związek?

Opublikowano (edytowane)
12 minut temu, malaczarna napisał:

Dawkowanie jeszcze  bo te suplementy to trzeba kilka razy na dzień 

Jak kto woli, nie istotnie. 

Do ustnie lub w formie czopka.

Często.

Kilka razy dziennie to nie 😬

Edytowane przez Bukat82
Opublikowano
1 minutę temu, malaczarna napisał:

Na jakąkolwiek kobietę 🤣

Opublikowano
1 minutę temu, malaczarna napisał:

Można tak powiedzieć. Związek by musiał być na moich zasadach a na takie coś żadna nie przystanie a i po prostu mi się nie chce latać, szukać, zdobywać, randkować. Wolę poleniuchować albo spędzić ten czas bardziej produktywnie.

Opublikowano
1 godzinę temu, Krzak napisał:

Oj Piotrek,niedobrze.

w kościele nic nie dają , dobrze że czasem młode ładne parafianki w kościelnych ławach zasiadają to jest po co przychodzić

1 godzinę temu, Chłoporobotnik napisał:

Bardzo dobrze. Więcej czasu, pieniędzy w kieszeni i mniej bałamucenia kościelną propagandą.

w teorii tak , a w praktyce nie wiesz co się dzieje na parafii , kto zmarł , kto z kim się hajta, która wioska najbardziej klechów sponsoruje 

owszem , w Boga można wierzyć i bez Kościoła ale pamiętaj że bez niego i  jego obrzędów nie da się ci i twojej rodzinie całkowicie obyć

1 godzinę temu, Bukat82 napisał:

Witaminę regularnie by się przydało przyjmować

i za każdym razem od innego dawcy🤪

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v