Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
bratrolnika napisał:

Jadą z wodą, słychać konkretne grzmoty, i fleszem w okna błyska 

"oszczegali" tyle przed opadami, burzami, ulewami, a tu parno cały dzień. Pozwoliło ludziom żniwa pokończyć. Jakbym wiedział, że wytrzyma to bym trawy skosił. A tak kilka dni do tyłu.

Opublikowano

no sympatyczne ludzie.

Przed chwilą, hubertb napisał:

podoba mi się bardziej niż Rolniki..

Opublikowano
hubertb napisał:

Nie wiem jak wam ale ten program Miasto Wieś, podoba mi się bardziej niż Rolniki....

Tyż. Tylko ten rudy jakiś taki. Ale hobby ma ciekawe. Też lubię oglądać burze.

Opublikowano
Przed chwilą, Uziu92 napisał:

Runda numer dwa 😁

IMG_20220814_213432.jpg

sie nie łupij!

Opublikowano
5 minut temu, hubertb napisał:

Jak dla mnie jest po prostu naturalnie. Szklarnie mają fajną. Ale babkę wytapetowali. 

Na jakim kanale to leci?

Opublikowano
27 minut temu, Uziu92 napisał:

Pełen relaks 😁

Wasze zdrowie panowie 🥂

IMG_20220814_210744.jpg

Udanego wypoczynku  ;)

Opublikowano
danielursus3p napisał:

27 minut temu, Uziu92 napisał:

Pełen relaks 😁

Wasze zdrowie panowie 🥂

Udanego wypoczynku  ;)

dzięki 👍

Baks00 napisał:

2 minuty temu, Uziu92 napisał:

Runda numer dwa 😁

Ciekawe gdzie będzie ostatnia runda🤔

najwyżej będzie bełt w kolorach tęczy 😂

• Haha 1
Opublikowano
2 godziny temu, MonteChristo napisał:

Dzisiaj na wsi w sklepie kupiłem dwa piwka radlery i paczkę czipsów zapłaciłem 15 zł, drogo jak nei wiem co 🙆‍♂️

Małe piwo 50 ka  i drink  dla żonki 35zeta 

Opublikowano

Wczoraj ludziom ostatnie bele zwiezione, dzisiaj ostatnie 20 u siebie, z każdym dzisiaj rozliczone, wypite. Zarobiło się pare złoty 😎

o 17 kobita dzwoni z pomysłem czy jedziemy nad morze. No i zaraz będziemy u ciotki w Słupsku. Te kurpianki to szalone, aby południe minęło to kolba 🤪 trzeba odmoczyć brud ze żniw w tej solance 😁

Opublikowano
2 minuty temu, Łolek napisał:

Małe piwo 50 ka  i drink  dla żonki 35zeta 

Tak w sumie to nie tak drogo całkiem średnia 11,66 Zł 

Opublikowano
38 minut temu, Uziu92 napisał:

Pełen relaks 😁

Wasze zdrowie panowie 🥂

IMG_20220814_210744.jpg

o opiciu zdrowia swojego i swojej kobiety nie zapomnij żeby za rok każde z was z kim innym i gdzie indziej nie spędzało czasu

Opublikowano
1 minutę temu, brodziak81 napisał:

Na osy najlepszy  dezodorant i zapalniczka.

Wiem tak zrobiłem tylko podmuch ognia i od razu skrzydeł niema nawet jak leci tylko to było ogromne gniazdo i ukryte w profilu zaslepionym no w burcie w przyczepie a właziły przez wywieszoną dziurkę m8, ciekawe czy je siengneło bo po 200 szt na niej w dzień siedziało.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v