Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
sadownik12 napisał:

Kiedyś moto nie mogłem sprzedać, a cene wystawiłem naprawdę ok w stosunku do stanu. Wkurwiłem się, usunąłem ogłoszenie, wstawiłem nowe z wyższą ceną. Na trzeci dzień sprzedałem 😀

Znam to. Traktor wisiał w ogłoszeniu 2 miesiące. Przyjeżdżali, przebierali, wybrzydzali. Podniosłem cene o 2000 i poszedł w trzy dni.

Opublikowano

Nono dokładnie, się czepiali wszystkiego jak wprost powiedziałem, że niżej już nie zejdę z ceny bo bez jaj. No i po takim zabiegu poszedł od strzała 🤣

Opublikowano
21 minut temu, Bananek napisał:

Kiełbaski tez spoko. 

IMG_20220807_154404.jpg

I ten arcysoltys też gwiazdą wieczoru 🤔

Opublikowano
2 godziny temu, brodziak81 napisał:

Dla dobra małżeństwa i pożycia nie należy żonie mówić całej prawdy o inwestycjach w gospodarstwo. 

To jakaś tępa żona musi być żeby nie zauważyła co kupione i ubytku kasy .

Pewnie posiada nie przebrane ilości pieniędzy jak to powiadał , Adam Glapiński .

• Haha 1
Opublikowano
12 minut temu, konteno napisał:

zjeżdzalnia

A on ?😱    .  Oby żona majstra nie sprzedała narzędzi po cenie  o której ją pofinormował  [po śmierci]😐

Opublikowano
3 godziny temu, Chłoporobotnik napisał:

Ja tam w niej nic interesującego nie widziałem ale ludzie są różni. 

Zachmurzone ale może by się pod wieczór kopnąć na rowerze po wsi 🤔

Ręce opadają jak tak sobie czytam. Artystka zła bo za mało pracowita. Tutaj dziewczyna ogarnia kombajn i nie tylko i znowu źle. To w takim razie jaka ?

3 godziny temu, TheraRolnik napisał:

A u mnie dzisiaj od rana młóci 

@Rolnik1973 ?

46 minut temu, konteno napisał:

to ja po jedną myjkę cisnieniową pod Olsztyn jeździłem a drugą do Sandomierza (+zamiatarka) także paliwo droższe od zakupów ale co się zwiedziło kraju to moje

A to się to opłacało ? Nie lepiej jedną nową ?

• Like 1
Opublikowano

Bywa i tak 🤭

18 minut temu, kizak napisał:

A on ?😱    .  Oby żona majstra nie sprzedała narzędzi po cenie  o której ją pofinormował  [po śmierci]😐

Bywa i tak 

O chłopy zebysta wy zobaczyli moja tu któregoś dnia. Po łokcie w smarach ale z uśmiechem na ustach. Choć na początku trochę kłótni było "bo to ona nie zepsuła" 😂

Opublikowano
1 godzinę temu, konteno napisał:

to ja po jedną myjkę cisnieniową pod Olsztyn jeździłem a drugą do Sandomierza (+zamiatarka) także paliwo droższe od zakupów ale co się zwiedziło kraju to moje

Nieraz liczy się podroz nie cel ;)

56 minut temu, TheraRolnik napisał:

Napisze później, słupy i studzienki same na tym polu 🤣

Opublikowano
3 godziny temu, TheraRolnik napisał:

W całości ci sprzedam, se wykrecisz 😉

3000 zł 🤔? 🤝

Opublikowano
1 godzinę temu, Agrest napisał:

Profil hodowli zmieniasz?🤣

Parę lat temu byłem akurat na kopulacje trafiłem.

Jak pomnę to w kompleksy wpadam🤭🤭🤭😜😜😜

Ale że.... nos dłuższy u słonia? 🤔

Opublikowano
5 minut temu, witejus napisał:

Żadna, od dawna to twierdzi.

Ale szukał jakby co pracowitej a tu wychodzi, że ta jest aż za bardzo pracowita. Jeszcze by jego zagoniła do roboty 😛.

• Like 1
Opublikowano
gregor1284 napisał:

2 godziny temu, slawek74 napisał:

dżondyra mogę sprzedać tylko kasa większa ... przyjedź oglądaj a w okolicy to i u handlarzy sporo stoi weźniesz z tydzień urlopu to część obejrzysz 🤭😁

Ty dłużej sprzedajesz tego jd niż Marcin szukał zetora 🤭

nigdzie nie wystawiony więc nie pajacuj....

Opublikowano
Agrest napisał:

Parę lat temu byłem akurat na kopulacje trafiłem. Jak pomnę to w kompleksy wpadam🤭🤭🤭😜😜😜

Kurła, to i ja w tym momencie byłem. W tłumie było słychać głosy zniesmaczenia ale i sporego zaciekawienia tematem. 😉

Opublikowano
23 minuty temu, dsbh napisał:

To w takim razie jaka ?

Albo żadna albo taka najlepiej niezbyt myśląca... Nie pchająca się do czegoś skomplikowanego. Taka żeby sama wiedziała co trzeba robić i najlepiej coś prostego a nie obsługa kombajnu czy ciągnika. Choć w sumie najlepiej to żadna. 

Prawie 20km na rowerze zrobione, na kilku polach pszenica, w dwóch miejscach owies. Reszta pokoszona.

Opublikowano (edytowane)
32 minuty temu, dsbh napisał:

Nie lepiej jedną nową ?

Wiesz ile nowy duży karcher hds albo kranzle therm na 400V by kosztował?  chciałbym żeby mnie na auto było stać tyle wybulić co te sprzęty nowe kosztują

a tak polepi się coś z niczego do przydomowego hobbystycznego okazjonalnego użytku

przytargałem coś takiego tylko że bez pomposilnika i górnej osłony , 

https://www.retrade.eu/en/aitem/463005/Clena_200-20_hedvandsrenser___hot_water_cleaner

Clena_200-20_hedvandsrenser___hot_water_

32 minuty temu, dsbh napisał:

To w takim razie jaka ?

sex boot 

25 minut temu, szymon09875 napisał:

Nieraz liczy się podroz nie cel ;)

żebym lepiej miał podróż zaplanowaną i zorganizowaną to może i kogoś z AFowiczów z głębi kraju by się odwiedziło po drodze a tak to byle na ekspresówke i do domu , z powrotem wracałem boczniejszymi na solec żeby Jarkowiznę Ogakowiznę zobaczyć na własne oczy, gościu ma nawet u siebie taki sam nr domu co u mnie

Edytowane przez konteno
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Szukałem,nic nie znalazłem wiec napisałem ten temat.
      No,własnie na pewno czesc z was ma komórke,bo to przydatne urządzenie
      Chciałbym wiedziec jakie macie marki i modele swoich sprzetów,jesli to nie jest tajemnicą..
      Co jest w nich dobre i przydatne a co raczej nie pasuje i wam przeszkadza.
      Piszcie ,chetnie zobacze jakie posiadacie sprzety.
      Ja mam aktualnie Nokie 3310 i jestem zadowolony,nie psuje mi sie,jest prosta w obsłudze.
      A wady to wiadomo jak w starych telefonach,a mianowicie brak polifonii,troche juz sie muli ze starosci ale jakos chodzi,juz mi sie cyfry na przyciskach zmazaly ale mam ja tak dlugo ze jak pisze cos to juz pamietam gdzie co jest.
      Tak wiec prosze o wypowiedzi.
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
  • Dodaj nową pozycję...
v