Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ale. naprawdę te po 2000roku urodzone to naprawdę będzie dramat, byłem rano w lewiatanie no. ładna dziewczyna a tu kolczyk w nosie jak u byka, a w uchu ta. dziura, nie wiem. jak to się zwie,

Opublikowano
1 minutę temu, DANDYS napisał:

ale. naprawdę te po 2000roku urodzone to naprawdę będzie dramat, byłem rano w lewiatanie no. ładna dziewczyna a tu kolczyk w nosie jak u byka, a w uchu ta. dziura, nie wiem. jak to się zwie,

Teraz jest moda na malowanie ciała i dorabianie sobie dodatkowych otworów. Statystyczna polka wygląda jak by właśnie uciekła od Indian z buszu. 

2 minuty temu, Desperado napisał:

A dasz gwarancję że po kątach sami nie będą się zadowalać?

Pod dachem to Allah nie widzi 🤣

Opublikowano

To dopiero hardcor. Odkąd pamiętam oni zawsze tak słomę zbierali. Gospodyni sprytnie kica po pierwszym wozie dzierżąc dwie kostki słomy po czym wskakuje na drugi wóz i układa. Tyle lat minęło, a ona jeszcze nigdy nie wpadła pomiędzy te dwa wozy. 😉 Można? Bhp. 😉 

IMG_20220805_105859.jpg

Opublikowano
2 godziny temu, stempos1980 napisał:

Dla was niech będzie dobry ale dla mnie wiem że już jest zjebany ten dzień i następne też.

Bez odbioru

Czemu panie Adamie?.

Jak bizon będzie chodził to dzisiaj wieczorem dożynki 🤣

Opublikowano
1 minutę temu, malaczarna napisał:

To wam nie podobają się usta napchane kwasem rzęsy i brwi laminowane i pazurki jak grabie?

Nie. Bo to odpustowa tandeta. 

2 minuty temu, Bananek napisał:

Gospodyni sprytnie kica po pierwszym wozie

Skoro po wozie kica to co musi robić w nocy. 

Opublikowano
1 minutę temu, Bananek napisał:

To dopiero hardcor. Odkąd pamiętam oni zawsze tak słomę zbierali. Gospodyni sprytnie kica po pierwszym wozie dzierżąc dwie kostki słomy po czym wskakuje na drugi wóz i układa. Tyle lat minęło, a ona jeszcze nigdy nie wpadła pomiędzy te dwa wozy. 😉 Można? Bhp. 😉 

IMG_20220805_105859.jpg

Taka wysportowana bo mąż o nią dbać nie tylko w polu

Opublikowano (edytowane)
12 minut temu, malaczarna napisał:

To wam nie podobają się usta napchane kwasem rzęsy i brwi laminowane i pazurki jak grabie?

Zapomniałaś o silikonowych cyckach i kolczykach czy uj wie co jeszcze w każdej dziurce, masakra.

16 minut temu, hubertb napisał:

Teraz jest moda na malowanie ciała i dorabianie sobie dodatkowych otworów. Statystyczna polka wygląda jak by właśnie uciekła od Indian z buszu. 

Raczej z Afryki, była taka piosenka - "dwaj murzyni na pustyni urządzili sobie bal, przydybali jedną babę, nabijali ją na pal, rżnęli babę i pieprzyli, przypiekali i smażyli, tylko echo niosło, głośne jęki w siną dal" z tymi  czarnymi tatuażami i dodatkowymi otworami pasuje jak ulał.

Edytowane przez Desperado
Opublikowano (edytowane)
15 minut temu, malaczarna napisał:

Mi nie. Może dlatego że jestem prosty chłop że wsi.Wszystko musi mieć swój umiar. Z moją panią znamy się już 22lata. Żyjemy razem 18lat. I w niektórych sytuacjach jeszcze potrafimy się zaskoczyć 🤭. Dlatego jest super.

Edytowane przez 6465
Opublikowano
hubertb napisał:

1 minutę temu, DANDYS napisał:

2 minuty temu, Desperado napisał:

A dasz gwarancję że po kątach sami nie będą się zadowalać?

Pod dachem to Allah nie widzi 🤣

wiem, chora moda, i gdzie te Polki z wdziękiem? 😕

Opublikowano
hubertb napisał:

Skoro po wozie kica to co musi robić w nocy.

malaczarna napisał:

Taka wysportowana bo mąż o nią dbać nie tylko w polu

Przestańcie. Nie chciałem tego wiedzieć. To stary chłop i stara baba już.

• Haha 3
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v