Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

przestalo padac wiec moze jutro wezme sie do roboty-teraz troche papierkow-kpir trzeba wypelnic i zboze zworkowac.

10 godzin temu, Desperado napisał:

Szału nie było widzę, podziwiam Małżonkę że z tobą tyle wytrzymuje, normalnie święta kobieta, taką marudę mieć w domu jak ty, to nie wiem czy nie lepiej mieć 1000 pcheł na d*pie. Pozdrawiam Panią.

jako czlowiek zaburzony psychicznie pewnie wiesz z wlasnego doswiadczenia jak trudno wytrzymac z taka osoba.

ciekawe jak taki sean wytrzymywal z alamo czy da silva i nie pamietam ilu ich jeszcze bylo....

2 godziny temu, Belaruss820 napisał:

To moze oddaj właścicielowi?moze sie przybłąkało zagubione cielę. Ale fart,kolczykow nie ma to jeszcze sobie zarejestrujesz😄

Odnosnie Gry o plon. Grzesiek pisał ze urwało mu sie koło podczas jazdy

Dzien dobry wszystkim,lekko zimno na dworze

pare lat temu szwagier przyjechal rano domnie i mowi ze na drodze prosie zlapal-mysle jakis handlarz zgubil po drodze na jarmark, z bagaznika do chlewika go dalismy i licze a to moje ucieklo,przeskoczylo przez barierki 😂

Opublikowano

toc wielokrotnie się pytał czy jesteś w domu. 

pewnie na kawkę z agregatu i pogaduszki chciał motorem zajechać. 

Opublikowano

750zł tona granulatu tlenkowego. Pojebało 🤔. Z rana obskoczyłem Miechów-Charsznice to kurła, może z 10% pól sprzątniętych. Rzepaki dalej stoją. Kapustę tną.

Opublikowano
1 godzinę temu, Rolnik1973 napisał:

Za lipiec 174 l 🌧

@Pafnucy

Odpowiesz w końcu na pytanie

Czy przez ostatnie 4 dni jeździłeś motorem.

5 dni Rysiek, 5 dni 

41 minut temu, HF86 napisał:

toc wielokrotnie się pytał czy jesteś w domu. 

pewnie na kawkę z agregatu i pogaduszki chciał motorem zajechać. 

Piły pooglądać 🤔 ja bym się wkręcił na zwiedzanie bunkra ale możesz mnie Urła w środku zamknąć i kto mnie znajdzie 

Opublikowano
15 minut temu, gregor1284 napisał:

5 dni Rysiek, 5 dni 

Piły pooglądać 🤔 ja bym się wkręcił na zwiedzanie bunkra ale możesz mnie Urła w środku zamknąć i kto mnie znajdzie 

ja nie mściwy. Ty mi w  bunkrze nie potrzebny, smrodem by dawało długo. 🤭

będziesz w okolicy to zapraszam. 

zawsze jak mam czas to lubię pogadać. 

Opublikowano

pójdę po woły wieczorem to jak nie zapomnę to zrobię. 

Opublikowano
8 minut temu, HF86 napisał:

ja nie mściwy. Ty mi w  bunkrze nie potrzebny, smrodem by dawało długo. 🤭

będziesz w okolicy to zapraszam. 

zawsze jak mam czas to lubię pogadać. 

Byłem ze 3 miechy temu po coś z Augustowa póki co się nie wybieram 🙄 chyba że się coś poszukuje 

Patrzta to 

Opublikowano
1 godzinę temu, sadownik12 napisał:

750zł tona granulatu tlenkowego. Pojebało 🤔. Z rana obskoczyłem Miechów-Charsznice to kurła, może z 10% pól sprzątniętych. Rzepaki dalej stoją. Kapustę tną.

kurła, papryka mi taka ładna wyrosła, już mówię jeszcze z trzy dni, i można będzie degustować, to mi ją wczoraj pies opierdolił, i jeszcze krzak połamał😪

• Haha 1
Opublikowano
bratrolnika napisał:

kurła, papryka mi taka ładna wyrosła, już mówię jeszcze z trzy dni, i można będzie degustować, to mi ją wczoraj pies opierdolił, i jeszcze krzak połamał😪

A to ciastek jeden.

Krzaka szkoda, ledwo co z wesela wrócił, a tu już połamany.

• Like 1
  • Haha 2
Opublikowano
1 minutę temu, bratrolnika napisał:

to mi ją wczoraj pies opierdolił,

Golden ret river czekał spokojnie aż truskawki dojrzeją i zrywał tylko te czerwone doprowadzając mnie tym do szału. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v