Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 minuty temu, radekz200 napisał:

Kurła to sakiewka

akuuuurat

Reserved - Saszetka Batman - Czarny - Ceny i opinie - Ceneo.pl

Opublikowano (edytowane)
39 minut temu, radekz200 napisał:

Tyle 😂😂😂

378ECA5E-F6EB-4782-AFAD-43893D330A77.jpeg

Widać że świeżo drukowane w piwnicy 🤭

19 minut temu, PAN88 napisał:

Sam bez hedra ma chyba z 6 ton a heder nie pamiętam

Ponad 7 ton

Edytowane przez Ursus932
Opublikowano
6 minut temu, radekz200 napisał:

Kurła to sakiewka 😂 przypatrz się dobrze dziadku 😛😛

Trzeba przejrzeć czy który banknot nie ma nr seryjnego 5555555555 to 1 będzie warty więcej niz te wszystkie 😂

To weź w końcu za te pieniądze kup dobry telefon to i zdjęcia będą wyraźne.😁

Opublikowano
1 godzinę temu, Łolek napisał:

Ło to nie mam czasu 

@chloporobotnikPioter patrzaj jaki Belweder młody futrzakom zmodził i trzeba było ustawić 

IMG_20220115_134608.jpg

IMG_20220115_134729.jpg

16422553773056443186727860523393.jpg

Elegancko ale ja na swoim wygwizdowie na zewnątrz nie trzymam.

Udany dzień ale kurła wójt wbił mi gwoździa... Ma plan wstępnie siać soję koło mnie, to chyba kukurydzy nie będzie, choć mówi, że jeszcze się zastanowi a jakby co to przyjedzie zasiać... A jak nie to trzeba coś jarego posiać bo gość obok ma rzepak, rzepak skosi to kombajn do mieszanki dojedzie jakiś. 

Pszenica oglądnięta, ma 3-4 listki, oprysk coś tam zadziałał, chwastów nie widać. 

Samica dalej nie chce zaciążyć, pójdzie na pasztet... A u drugiej już drugi raz to samo- zatrucie ciążowe chyba ma... 

Słonecznie, tyle, że nieprzyjemny wiatr z zachodu cały dzień.

Opublikowano
1 godzinę temu, radekz200 napisał:

Bye bye 👋

11F37458-742F-4A07-B468-9B5A48895E9D.jpeg

Dobrze że bez wózka wzięli...

1 godzinę temu, szymon09875 napisał:

No z Piechcina do Janikowa koło Inowrocławia

Którejś niedzieli o piątej rano się zdziwiłem jak to zobaczyłem

18 minut temu, radekz200 napisał:

Kurła to sakiewka 😂 przypatrz się dobrze dziadku 😛😛

Ja na ciebie z obiadem czekam, a ty bajzony handlujesz

Opublikowano
1 minutę temu, bratrolnika napisał:

Ja na ciebie z obiadem czekam, a ty bajzony handlujesz

O to i ja zonie powiedziałem żeby więcej wody do pomidorowej wlała bo może batman wpadnie a on interes kręci 

• Haha 2
Opublikowano
2 minuty temu, Łolek napisał:

O to i ja zonie powiedziałem żeby więcej wody do pomidorowej wlała bo może batman wpadnie a on interes kręci 

I teraz tą pomidorową do poniedziałku na takiej rzadkiej dociagniecie 🤭

Opublikowano
radekz200 napisał:

Bye bye 👋

11F37458-742F-4A07-B468-9B5A48895E9D.jpeg

To mi przypomniało jak zimą po cieluny pojechałem. Jadę sobie, skrzyżowanie po środku niczego w lesie, myślę zatrzymam się sprawdzę czy nic nie jedzie (mało prawdopodobne) a tu mi na pełnym gazie new holland kombajn z hederem kilka cm przed maską przejechał. Kurła jak mnie wtedy wystraszył. Kto by się spodziewał w środku zimy kombajnu tym bardziej w takim miejscu.

Opublikowano
1 minutę temu, HF86 napisał:

I teraz tą pomidorową do poniedziałku na takiej rzadkiej dociagniecie 🤭

Trochę dłużej pogotuje i smak pomidora wróci😁

Tylko żeby za słona nie była

Opublikowano (edytowane)
10 minut temu, Łolek napisał:

oj Radek ciut nie słowny. umówił się że odda mi cielaki i wziął i sprzedał innemu.

Edytowane przez Pafnucy
Opublikowano

Miałem taką ofertę z agrosimex, 

1 godzinę temu, Agrest napisał:

Oj w lipcu saletry po 1250 nie było bo w maju kupiłem na planowane N3 po 1400zł. 

Miałem taką ofertę z agro simex, i głupi ja nie kupił bo inne wydatki Miałem wtedy🤦‍♂️ po miesiącu już było 1800.

Opublikowano

Żona opowiadała jak z tesciową maluchem jechały,mgla taka ze nic nie widac nawet na metr. Wyjeżdżały z utwardzonej drogi na asfalt,tzn chcialy wyjechac ale przed samą szosą maluch zgasl, a przed nimi samochód mignął. Gdyby nie zgasl to by wyjechały wprost pod ten samochod

Opublikowano

czwany ten Radek 🤭.do poniedziałku kasę będzie upychal po kątach, a Lolek zupę wciskać 😂

dobra, dosyć. idę pod wedzarnie podkladac bo surową gryźć będę. 

Opublikowano (edytowane)

Tyle 😂😂😂

378ECA5E-F6EB-4782-AFAD-43893D330A77.jpeg

To napewno tylko za bizona🧐 coś tu dużo tego, pewno jeszcze zbiornik pszenica zasypany cały  był🙆‍♂️

Edytowane przez GRZES1545
Opublikowano
GRZES1545 napisał:

Tyle 😂😂😂

To napewno tylko za bizona🧐 coś tu dużo tego🙆‍♂️

Bo banknoty przesypane naftaliną, dlatego wygląda na więcej. 😉

Opublikowano
16 minut temu, Łolek napisał:

Kurła to Ty zamiast z kawiorem na mnie czekać to Ty z pomidorowa…. 😱

Opublikowano
HF86 napisał:

co  tam kris na twojej parafii znowu się odwala 🤔

A co ma być? Gadaj bo sam ciekaw jestem bo tydzień temu w kościele nie byłem 🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔

Opublikowano
1 minutę temu, kris91 napisał:

A co ma być? Gadaj bo sam ciekaw jestem bo tydzień temu w kościele nie byłem 🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔

coś stan piniedzy na parafii się nie zgadza 😳

Opublikowano
HF86 napisał:

1 minutę temu, kris91 napisał:

coś stan piniedzy na parafii się nie zgadza 😳

Ej, miał być nius, a nie codzienność.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v