Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@hubertb uszczelkę pod głowicę znów nowa muszę zamówić 🤔? Jutro ściągam głowice , zobaczymy co tam się stało 🤨

Opublikowano
1 godzinę temu, Baks00 napisał:

Orka,brona rozsiewacz,brona no chyba że by Ci się piknie wyoralo.-no ale paliwo drogie..   

Rozsiewacz pomijam u siebie... Czyli nie ma co kombinować, trzeba zrobić jak zawsze.

31 minut temu, Bananek napisał:

Licha przy tej. Ale za to o wiechowaniu nawet nie myśli jeszcze. Pnie się w górę.

Siana 28.04. O odmianę nie pytaj bo nie odpowiem... 

Opublikowano

Szwagra X5 dzisiaj w karambol wzięli, dobrze że sam jechał. Ale w samym środku. Przód i tył obity, zderzaki, chłodnica, maska i klapa. 

Sprawca OC w Uniqa, miał ktoś do czynienia z tym ubezpieczycielem?

Opublikowano
HF86 napisał:

też się zastanawiam czy starczy do ganiania walców. 

ze 20 lat nie jeździłem motorynką. 

Screenshot_20220717-192907_Samsung Internet.jpg

U mnie masz taniej. 500 zaoszczędzisz.

A jak ładnie się uśmiechniesz to i wincyj.

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, Łolek napisał:

Szymek ty już nie pierdul  ty to kast opór masz 

Eee inne sytuacje są też 😉

Jooo kasy opór :D

do oddania 🤣

Chyba że o kasty chodzi od aut ale to ostatnio na złom wywiozłem sporo 🙄 

A auto jedno mam, caddy tatowy

🤣

Edytowane przez szymon09875
Opublikowano
38 minut temu, Bananek napisał:

Licha przy tej. Ale za to o wiechowaniu nawet nie myśli jeszcze. Pnie się w górę.

U mnie w okolicy kukurydza na 2 metry,wieche juz puszcza. Paszy w tym roku bedzie duzo mniej niz w tamtym roku. Oj bedą kosic trawy o jeden pokos wiecej,to nic ze urosnie po kostki ale zawsze troche do karmienia. Dwóch w okolicy tylko ma qq taką konkretną ale wczesniej siali.

Opublikowano
9 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

Rozsiewacz pomijam u siebie... Czyli nie ma co kombinować, trzeba zrobić jak zawsze.

Siana 28.04. O odmianę nie pytaj bo nie odpowiem... 

Ręcznie rozwalasz?

Opublikowano
44 minuty temu, Łolek napisał:

@Karol6130u mnie ciężko brat był kolega  Przemek też i kurna mocy brak 

@szymon09875wsio wypite jeszcze maliny z wiśnią i ameno 🤷‍♂️

Ja też pił pół nocy z kolegami, drugie pół uj wie z kim 

Żony ich pozabierały, jeden zebrał taką wiązankę i po ryju manto że pamiętać będzie długo. Manto nie wiązankę. 

Wredne te baby 

• Haha 1
Opublikowano
22 minuty temu, Dziad932 napisał:

@hubertb uszczelkę pod głowicę znów nowa muszę zamówić 🤔? Jutro ściągam głowice , zobaczymy co tam się stało 🤨

Opierdool na silikon, tylko sanitarny żeby dwa razy nie rozbierać... 

• Haha 1
Opublikowano

I weź miej taką babę ... Ehhh 

Nawet nachlać się nie da 🙈

4 minuty temu, Karol6130 napisał:

Żony ich pozabierały, jeden zebrał taką wiązankę i po ryju manto że pamiętać będzie długo. Manto nie wiązankę. 

Wredne te baby 

• Like 1
Opublikowano
15 minut temu, Bananek napisał:

U mnie masz taniej. 500 zaoszczędzisz.

A jak ładnie się uśmiechniesz to i wincyj.

on tam dwie 3ki zachociel. 

ale twoja lokalizacja mi bardziej pasuje 

Opublikowano
HF86 napisał:

on tam dwie 3ki zachociel.  ale twoja lokalizacja mi bardziej pasuje

Mogę do Ciebie dojechać cobyś zobaczył, że wart pieniędzy i bez zająknięcia tyle km pyknie.

Opublikowano
6 minut temu, Karol6130 napisał:

Wredne te baby 

To taką kobietę to aby deportować.

Nie raz się słuchało.....ale nigdy przy znajomych

• Like 1
Opublikowano
39 minut temu, Agrest napisał:

No ale ładne to to.

A ja się nie nadaję do jednośladów.

Dziś się znowu wyjebałem na skuterze. Złapałem trochę błota przy omijaniu kałuży i tak mną miotało aż salto zrobiłem. Plastiki trochę połamałem. Otarcia się zagoją... może.

Dziadku siedź na d*pie w chałupie a nie fruwasz 

• Haha 1
Opublikowano
4 minuty temu, Łolek napisał:

Dziadku siedź na d*pie w chałupie a nie fruwasz 

Szybki objazd pól żeby ocenić które najpierw zbierać.  No i był za szybki

Opublikowano (edytowane)
24 minuty temu, szymon09875 napisał:

Jooo kasy opór :D

do oddania 🤣

Chyba że o kasty chodzi od aut ale to ostatnio na złom wywiozłem sporo 🙄 

A auto jedno mam, caddy tatowy

🤣

Kuwa kasy,  pisze kiepsko bo % działają 

@Agrestteż miałem chęć na motor sobie kupić ale mocno się zastanawiam bo człowiek już nie ta sprawność ma

Choć kusi mocno 

Edytowane przez Łolek
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v