Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
3 minuty temu, hubertb napisał:

Bo im mało płacą, wam też sipą nie napier... Co się dziwić sąsiadom że im źle skoro u nas cenę ustala Niemiec i Francuz. 

Tyle że na nich nikt winy nie zrzuci tylko na Polskę bo najwięcej pomaga i znając życie najbardziej oberwie 

• Like 1
Opublikowano

To im przestań pomagać w zamian za to zacznij uczyć się pisać grażdanką bo jeśli oni padną to my jesteśmy następni. A jak nas podbiją w tedy na pewno ceny pszenicy wy***ią pod sufit i wszyscy zostaniemy milionerami. 

Opublikowano

Cześć wszystkim. Tęskniłem za wami. Wy za mną na pewno nie lub mniej. Nie szkodzi. Na pewno mnie wiele ciekawego minęło. Coś za coś. 

Opublikowano
Przed chwilą, robert55555 napisał:

Cześć wszystkim. Tęskniłem za wami. Wy za mną na pewno nie lub mniej. Nie szkodzi. Na pewno mnie wiele ciekawego minęło. Coś za coś. 

my za tobą też

Opublikowano
5 minut temu, hubertb napisał:

To im przestań pomagać w zamian za to zacznij uczyć się pisać grażdanką bo jeśli oni padną to my jesteśmy następni. A jak nas podbiją w tedy na pewno ceny pszenicy wy***ią pod sufit i wszyscy zostaniemy milionerami. 

Nie mówię żeby nie pomagać ale bez przesady. Mamy zniszczyć własny rynek w zamian za ratowanie ich? Wszystko dobre ale z umiarem 

Opublikowano

O tto byłem dzisiaj w waszych stronach Wilkołaz a najciekawsze to ze w stronach pafnuncego i grzesia na każdym przystanku autobusowym ful ludzi coś sprzedających.,Prawdopodobnie jakieś owoce.

Opublikowano
2 minuty temu, Strongman napisał:

O tto byłem dzisiaj w waszych stronach Wilkołaz a najciekawsze to ze w stronach pafnuncego i grzesia na każdym przystanku autobusowym ful ludzi coś sprzedających.,Prawdopodobnie jakieś owoce.

A jagodzianki też widziałeś? 

Opublikowano (edytowane)

Tam w ciort ludzi na tych przystankach stało z jakimiś łubiankami,truskawki już się skończyły może maliny,nie wiem jagodzianki mnie nie interesują ale raczej żadnej nie było, prędzej pod warszawą stoją taki popyt.

Edytowane przez Strongman
Opublikowano
robert55555 napisał:

Odpocząłeś trochę?

Opublikowano (edytowane)
7 minut temu, hubertb napisał:

Piętnaście piw wypiję przez cały dzień wieczorem jednak do pięciu. 

Ja ci powiem ze ty w nałogu żyjesz, po co tyle a w dzień nie masz co robić tylko piwko pić.

Ja nigdy w życiu przez dzień nawet nie próbowałem ile bym wypił a co innego na imprezie czy weselu no to wiem ile.

Edytowane przez Strongman
Opublikowano
52 minuty temu, superfarmer02 napisał:

Znajomy mówił że podobno już pszenica z Ukrainy dostępna po 550... Za Wisłą (Płońsk) planują w sobotę wierzdżać w jęczmienie i jak będzie dobrze szło to wszystko po kolei pod kosę 

Wjeżdżać chyba 🤔

• Like 1
Opublikowano

@Bananek gratuluję żartu. W 2 miesiące schudłem jakieś 11 kg i do tego strasznie zmęczony i nie wyspany.

Opublikowano
2 minuty temu, Strongman napisał:

Ja ci powiem ze ty w nałogu żyjesz, po co tyle a w dzień nie masz co robić tylko piwko pić.

No ta przeca codziennie 15 piw nie walę 🤦‍♂️ ale jak wujaszek przyjechał i dobra atmosfera była to spokojnie 15 poległo. Takim rekordem w życiu było 23 puszki ale to już ostro napruty byłem.

Przed chwilą, robert55555 napisał:

W 2 miesiące schudłem jakieś 11 kg

Kurła tyle seksu 😳

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v