Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
4 godziny temu, Bananek napisał:

Czemu tylko tyle zwolnienia? 😒 A kto roztrwoni @radekz200 podatki w tym czasie? 

A, jedź do @kizak on ma cielaka na sprzedanie. Wczoraj wystawił. 😉 Mi trochę daleko po jednego jechać. 

druga się wycieliła ,to może będzie bliżej ,i też byczek ,i nie gorszy👍

Opublikowano
1 godzinę temu, slawek74 napisał:

wystarczajaco tak nie za dużo nie za mało ani gruby ani chudy ani łysy ani siwy jak stoję w grupie ani mały ani wysoki taki niczym się nie wyróżniający zwykły szary czlowiek a czy się denerwuje to pojęcie względne nie lubię lizusostwa a ni wazeliny 😉

A pytam dlatego że małe ludzie mają serce blisko gówna i za to nerwowe 😉🙋‍♂️

• Haha 2
Opublikowano
kizak napisał:

Chcesz covida w zamian?

hubertb napisał:

Nie zamykał się ale był wiecznie "spocony". 

Może za ciężko pracowałeś. 😉

kizak napisał:

Z samej ciekawości coby Cię poznać. Niekoniecznie "od tyłu".

• Haha 1
Opublikowano

pogoda lux na neptunowanie. 

widly najlepsze na bolące plecy🤣

trzeba się urobic bo porcja cielunow od krow dziś zabrana to będą śpiewać całą noc 😵

Opublikowano
29 minut temu, bratrolnika napisał:

i ja i żona kiedy mamy ochotę to sobie piwo wypijemy, nie mamy takich problemów żeby pić do odcinki, a wieczorem przed telewizorem dla orzeźwienia to nic lepszego niż zimne piwko nie ma

Przecież ja żartuję. 

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
15 minut temu, Bananek napisał:

Chcesz covida w zamian?

A co to za waluta ?O.o😁 ,ktoś o części do Mengelki dzwonił i przyjedzie ,to będzie was dwóch ,chyba że weżmiesz  ,,ducha'' , o to nie będę wiedzial  jak to zaliczyć 😉

Edytowane przez kizak
Opublikowano
kizak napisał:

12 minut temu, Bananek napisał:

Chcesz covida w zamian?

A co to za waluta ?O.o😁

Podlaska. Mogę w watykańskiej zapłacić. 😉

hubertb napisał:

W sumie to nawet nie pamiętam kiedy z żoną ostatnio tak wieczorem usiadłem i lampkę jakiegoś wina wypiłem.

Nie pamiętasz bo pewnie do odcinki pijesz. 😉

• Haha 1
Opublikowano
3 minuty temu, bratrolnika napisał:

jednym okiem patrząc na dom czy żona się nie zbliża🙃

Kumpel ma taką kamerę na garażu że ma głośnik i można straszyć ludzi. Opowiadał mi że naprawia samochód poszedł do środka po klucz, i nagle dochodzi do niego głos żony "Jurek jak masz tam piwo to nawet nie próbuj go wypić". Jak mi to opowiadał ryłem ze śmiechu. 

3 minuty temu, Bananek napisał:

Nie pamiętasz bo pewnie do odcinki pijesz. 😉

O jak winem się upijesz to na drugi dzień, nawet muchy za głośno mogą tupać. 

• Haha 1
Opublikowano
21 minut temu, bratrolnika napisał:

ja też:

tak naprawdę jak każdy szanujący się facet piwo piję tylko w garażu, jednym okiem patrząc na dom czy żona się nie zbliża🙃

A ona w tym samym czasie pije piwo w łazience udając, że segreguje pranie. I tym sposobem jeszcze nie wpadliście z waszymi przekrętami.

• Haha 6
Opublikowano

piwo to najlepiej smakuje na wieczór, już w łóżku, jak dzieciaki śpią, tv gra, to można sobie browarka pyknąć

2 minuty temu, Kallina86 napisał:

w łazience udając, że segreguje pranie

a przepraszam bardzo, mamy oddzielną pralnię

• Like 1
Opublikowano
Przed chwilą, bratrolnika napisał:

piwo to najlepiej smakuje na wieczór, już w łóżku, jak dzieciaki śpią, tv gra, to można sobie browarka pyknąć

piwo smakuje to wtedy jak smakuje .  Jak jest patelnia ,to wtedy najgorsze gorące piwo  lepiej zrobi niż chłodna woda . A jak baba próbuje podejrzeć to nawet i gotujące lux😁 . A z tym ,,babskim''  ,, cfancykiem '',to Kalina dała do myślenia😪

• Haha 2
Opublikowano
55 minut temu, hubertb napisał:

To właśnie taki wyleciał. Nie zamykał się ale był wiecznie "spocony". 

@TheraRolnik Jak miałem 80 to miałem taka pompkę na korbkę ale i tak było to wkurwiajace, dużo lepiej mieć zbiornik na dole tak jak np. w zetorze. 

A weź kombajn zatankuj 🙈 tam to dopiero wysoko zbiornik .... 

Bizon był kupiony bodajże w 2008 roku i po jednym sezonie lania paliwa wiadrem na następny sezon była już kupiona pompa z pistoletem 

I od tego czasu jest spokój z laniem paliwa 

Opublikowano
TheraRolnik napisał:

na następny sezon była już kupiona pompa z pistoletem 

A ten pistolet to dla wynalazcy baku na górze?

Ale macie problem z tym tankowaniem kombajnów. Mi to nigdy nie sprawiało problemu. 😉

Opublikowano

Plus taki że paliwo się nie cofnie 

W zetorze jak była nieszczelność to codziennie przed zapaleniem trzeba było paliwo pompować bo się cofało do zbiornika 

4 minuty temu, szymon09875 napisał:

Podgrzewa paliwo 🤣🤣 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v