Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
10 minut temu, robert55555 napisał:

Jak mieszkałem w lbn to tylko perła. To były piękne czasy. Ach🤗🤗🤗🤗

Tak, w latach 80-tych i 90-tych świeża Perełka prosto z browaru to było to, miałem swój ulubiony sklepik, gdzie zawsze był świeży browar.

11 minut temu, galan99 napisał:

Tani piecyk lub kuchnia do gotowania tylko 2 Felgi .

dobry pomysł, mam luźne felgi z d46

Opublikowano
Przed chwilą, stempos1980 napisał:

Sam sobie uspawasz że złomu😁

Miałem dwie takie felgi 18 to sprzedałem😁

Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, Bananek napisał:

Tomek, a do firmy z bramami nie było powrotu?

Malo roboty mają ze względu na ceny.a wiesz jak jest mało kilometrów to i kasa mała. Tu na stałej pensji. Kiedyś wpadały tam po dwa zamówienia dziennie. Teraz dwa na tydzień.

6 minut temu, stempos1980 napisał:

To co widzimy się w niedzielę?🤔

Jasne, najtaniej będzie jechać przez nowe miasto? Jutro zadzwonię może jaką ramę w okolicy znajdzie. Bo będziemy jechać renówką.

Edytowane przez 6465
Opublikowano

A ja 5 lat w Lublinie spedzilem i nigdy nie bylem w browarze perły. Dla mnie perla dobra tylko w brazowej butelce,miodowa tez. W zielonej dla mnie jakos nie podchodzi. Ostatnio jakos zerowki pilem zywca. Ale kiedys w czasach technikum to harnas tatra warka kasztelan bo mozna bylo kupic w 12 lub 24 paku

Opublikowano
5 minut temu, 6465 napisał:

Malo roboty mają ze względu na ceny.a wiesz jak jest mało kilometrów to i kasa mała. Tu na stałej pensji. Kiedyś wpadały tam po dwa zamówienia dziennie. Teraz dwa na tydzień.

Jasne, najtaniej będzie jechać przez nowe miasto? Jutro zadzwonię może jaką ramę w okolicy znajdzie. Bo będziemy jechać renówką.

No tak Nowe Miasto  Odrzywół i na 48 kierunek Radom.

Co za ramę?

Opublikowano
6 minut temu, 6465 napisał:

Malo roboty mają ze względu na ceny.a wiesz jak jest mało kilometrów to i kasa mała. Tu na stałej pensji

Tomek ty to zamówienie to teraz chcesz czy tak bardziej wiosną 

Opublikowano
1 minutę temu, Belaruss820 napisał:

A ja 5 lat w Lublinie spedzilem i nigdy nie bylem w browarze perły. Dla mnie perla dobra tylko w brazowej butelce,miodowa tez. W zielonej dla mnie jakos nie podchodzi. Ostatnio jakos zerowki pilem zywca. Ale kiedys w czasach technikum to harnas tatra warka kasztelan bo mozna bylo kupic w 12 lub 24 paku

Pierwszego Kasztelana piłem w Kościerzynie, w lubelskim jeszcze wtedy tego nie było

Opublikowano
19 minut temu, galan99 napisał:

Brak dostępnego opisu zdjęcia.

Fajne, sam robiłeś???

10 minut temu, stempos1980 napisał:

To co widzimy się w niedzielę?🤔

Miałem zapytać gdzie tu się będziesz u nas kręcił, ale poniżej się wyjaśniło

7 minut temu, 6465 napisał:

A nie na Grójec i S8 do Bialobrzeg?? Czy tam S7

Opublikowano
1 minutę temu, stempos1980 napisał:

No tak Nowe Miasto  Odrzywół i na 48 kierunek Radom.

Co za ramę?

Rampę żeby wepchnąć na auto. Abo trzeba będzie jakieś najazdy kombinować 🤔

2 minuty temu, Łolek napisał:

Tomek ty to zamówienie to teraz chcesz czy tak bardziej wiosną 

Już. Jak się da 2x5l.

Opublikowano
3 minuty temu, bratrolnika napisał:

Fajne, sam robiłeś???

Miałem zapytać gdzie tu się będziesz u nas kręcił, ale poniżej się wyjaśniło

A nie na Grójec i S8 do Bialobrzeg?? Czy tam S7

Gość z grupy na fb takiego kupił ktoś takie robi na zamówienie 

Opublikowano
2 minuty temu, TheraRolnik napisał:

Gość z grupy na fb takiego kupił ktoś takie robi na zamówienie 

Młody a wpisz na fb wspomnienie z sylwestra. filmik z Tobą mi sie skojarzył.

Opublikowano
33 minuty temu, galan99 napisał:

Brak dostępnego opisu zdjęcia.

No nie źle , a opał można wykorzystać opony , ekologicznie 🤭

Opublikowano
21 minut temu, 6465 napisał:

Rampę żeby wepchnąć na auto. Abo trzeba będzie jakieś najazdy kombinować 🤔

Już. Jak się da 2x5l.

Renowka z zaczepem??

2 minuty temu, TheraRolnik napisał:

A to to widziałem 🙊

Zara obadam 

Idziem futrowac ?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v