Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
6 minut temu, Agrest napisał:

Wczoraj córkę i jej koleżankę zawiozłem do Ostrowca na festiwal kolorów - wróciły jak kameleony poobsypywane różnymi farbami w proszku.

Ja w międzyczasie odwiedziłem maca i kupiłem buty w galerii🤣

A znam to.Jak przywożę swoją z takiej imprezy to siedzenia muszę przykrywać bo było by tęczowo w aucie.

Opublikowano

No trochę pobrudziły, ale niewiele bo przebrały się w mieszkaniu.

Całe rodziny chodziły upudrowane😆

Opublikowano
1 godzinę temu, TheraRolnik napisał:

Jechać kosić trawę 🤔🤔

Screenshot_2022-07-03-16-34-07-165_com.google.android.googlequicksearchbox.jpg

Dziś nie. 

Opublikowano

Tylko że ja mam jasne wnętrze to mogło by być tragicznie

Opublikowano

We wtorek u mnie w miasteczku sam Duda się zaanonsował.

Ciekawe jakby przyjął, gdyby zaproponować mu takie obrzucanie🤭

W sumie to miłośnik podpisów @gregor1284 mógłby się zjawić i podsunąć jski papier do podpisania. Przeszło by bez problemu🤣

A Prezes ponoć w Ostrowcu dziś kampanię prowadzi

2 minuty temu, marcin19071980 napisał:

Tylko że ja mam jasne wnętrze to mogło by być tragicznie

A ja mam pierwsze auto w skórze i to wielki plus. Ale podsufitka jasna🤭

Opublikowano

Polskie Pendolino🤣🤣🤣

IMG_20220703_181320.jpg

Przed chwilą, Rolnik1973 napisał:

@Agrest

A groch o ten nadaje się na poplon czy on azotu nie wiąże

Czy lepiej łubin karo

Bo tylko to do 50 km mam do kupienia

Nadaje się tylkk żeby robala nie było

Też Tarchalski wiosną kupiłem

Opublikowano
26 minut temu, Agrest napisał:

We wtorek u mnie w miasteczku sam Duda się zaanonsował.

Ciekawe jakby przyjął, gdyby zaproponować mu takie obrzucanie🤭

W sumie to miłośnik podpisów @gregor1284 mógłby się zjawić i podsunąć jski papier do podpisania. Przeszło by bez problemu🤣

A Prezes ponoć w Ostrowcu dziś kampanię prowadzi

A ja mam pierwsze auto w skórze i to wielki plus. Ale podsufitka jasna🤭

Autografów 

Opublikowano (edytowane)
49 minut temu, szymon09875 napisał:

Co ty będziesz oprzatal jeszcze ?

Psy, i królika 

49 minut temu, Agrest napisał:

Wczoraj córkę i jej koleżankę zawiozłem do Ostrowca na festiwal kolorów - wróciły jak kameleony poobsypywane różnymi farbami w proszku.

Ja w międzyczasie odwiedziłem maca i kupiłem buty w galerii🤣

Uważaj, koledze kiedyś córka powiedziała że jadą z koleżanką pociągiem na mazury, bo jakiś koncert jest. Trochę se wystrachał bo dziewczyny po 17 lat, i nie pozwolił. Tak go męczyła że w końcu wsadził je w samochód i zawiózł 200km, no i teraz ma zięcia z mazur 

47 minut temu, TheraRolnik napisał:

Ejjjj ! A miałeś mnie zabrać na Minionki 😢

Nie wyrazales chęci, więc przepadło. A nawet popcorn bym postawił 

Edytowane przez bratrolnika
  • Like 1
Opublikowano

Łańcucha dłuższego nie było?Toż to znęcanie się

Opublikowano
9 minut temu, bratrolnika napisał:

Uważaj, koledze kiedyś córka powiedziała że jadą z koleżanką pociągiem na mazury, bo jakiś koncert jest. Trochę se wystrachał bo dziewczyny po 17 lat, i nie pozwolił. Tak go męczyła że w końcu wsadził je w samochód i zawiózł 200km, no i teraz ma zięcia z mazur 

Ehhh ale nie odpowiedzialne te dzisiejsze małolaty ... Za moich czasów tego nie było 🙃

Opublikowano
1 godzinę temu, bratrolnika napisał:

Kino zaliczone, McDonald's też, można się brać za oprzątek 

Na czym byli?

1 godzinę temu, TheraRolnik napisał:

Ejjjj ! A miałeś mnie zabrać na Minionki 😢

Byłem przedwczoraj - słabe. Nie masz czego żałować.

Opublikowano
2 godziny temu, daron64 napisał:

Zobaczysz, że to nie na jedną robotę. Mega przydatna rzecz. Naprawdę. A z robota nie przesadzaj. Mnie nigdy nie ciągnęło do mechaniki, bardziej brat się garnął do tego. Ale człowiek sam z tym został i chcąc nie chcąc - musisz sam robić, nie będziesz z każdą pierdoła latał po sąsiadach czy mechaników szukał. Tylko jakieś grubsze rzeczy typu skrzynia/silnik to biorę mechanika. A też nie z tego względu, że sam bym nie rozebrał, czy nie złożył, tylko człowiek tego nie robił i sporo takich sytuacji, gdzie coś składasz i orientujesz się, że nie jesteś pewny jaki gdzieś tam był luz(czy w ogóle), albo czy tak jak dana rzecz "chodzi" jest ok, czy to tak do końca być nie powinno, albo zwyczajnie często miałem tak, że dana część wydawała mi się jeszcze dobra, a mechanik patrzył i mówił wywalić itp.

Daj spokój, pół roku minęło a jeszcze nie miałem od 1 stycznia kątówki, wiertarki czy wkrętarki w rękach. 

Pojeździł trochę na rowerze, z somsiadem wypił teraz dwa drinki, podlać tunele, kury zamknąć i dzień zakończony.

Opublikowano
2 minuty temu, marulekk napisał:

dział Wam strona agencyjna IRZ  ???

nie

Opublikowano
9 minut temu, gregor1284 napisał:

No i ja piwo dziś wypił, sąsiadowi pomogłem bel zwieźć to żeby się dobrze przechowały dziabnelim. Ja Lecha free a on coś procentowego 

Piwo bezalkoholowe to nie piwo. Oszukujesz

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v