Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
4 minuty temu, slawek74 napisał:

u niektórych po ''setce'' 🤭😉

Ostatnio umówiłem się z kumplem na bilard. Po pierwszej partyjce podchodzimy do baru, przegrałem więc wołam "dwie setki wyborowej". Jakiż byłem zdziwiony jak zamiast dwóch literatek dostaliśmy wódkę w kilku małych kieliszkach. Kumpel popatrzył na barmana "weź to pan przelej do szklanki, to spocić by się człowiek zdążył jak by tyle kieliszków dźwignąć musiał". Barman popatrzył jak na nawiedzonych ale prośbę wykonał. Tak więc @slawek74 dziś setkę piją dinozaury.

• Confused 1
Opublikowano
radekz200 napisał:

36 minut temu, DANDYS napisał:

jasne, o rżnęli Cię na płocie to teraz bycki muszą traktora ciągać

Ale płot robi wrażenie co? 😛😛

nikomu niczego nie zazdraszczam , jedynie mogę się cieszyć razem Tobą że masz super płot 😀

• Like 1
Opublikowano
1 minutę temu, DANDYS napisał:

nikomu niczego nie zazdraszczam , jedynie mogę się cieszyć razem Tobą że masz super płot 😀

No jak jeszcze tydzień po zdjęciu o nim piszesz to musiał zapaść w pamięci 😛😛

Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, DANDYS napisał:

jedynie mogę się cieszyć razem Tobą że masz super płot 😀

Ma jeszcze do wykopania fosę, potem zbuduje most zwodzony i już można wpuszczać do fosy krokodyle 🤣

Edytowane przez hubertb
  • Haha 1
Opublikowano

Kurpiok. Jeszcze trochę poczekasz. 

Bananek, wiedziałem że co lepsze wysempisz z rana. 

dojechałem do sztabina, się okupilem i nie przekraczałem Biebrzy. 

przegląd zrobiony. do żniw daleko 

20220629_094905.jpg

Opublikowano
radekz200 napisał:

1 minutę temu, DANDYS napisał:

No jak jeszcze tydzień po zdjęciu o nim piszesz to musiał zapaść w pamięci 😛😛

się ma dobrą pamięć 🙂😄

Opublikowano
4 minuty temu, radekz200 napisał:

Za sucho woda wyschnie 😛

u mnie gnojowicy trochę wyleciało ,splynęło na dołek ,a teraz cały czas woda stoi . Może tędy droga 😐😉

Opublikowano
6 minut temu, HF86 napisał:

Kurpiok. Jeszcze trochę poczekasz. 

Bananek, wiedziałem że co lepsze wysempisz z rana. 

dojechałem do sztabina, się okupilem i nie przekraczałem Biebrzy. 

przegląd zrobiony. do żniw daleko 

20220629_094905.jpg

Gmina raczki, daleko to od Ciebie? 

Opublikowano
2 minuty temu, gregor1284 napisał:

Gmina raczki, daleko to od Ciebie? 

nie tak daleko. ze 20 km 

Opublikowano

tak. 

I strasznie obcych nie lubieją .

tam jak wyczują że ty nie z podlasia 😖🙉

Opublikowano
14 minut temu, HF86 napisał:

tak. 

I strasznie obcych nie lubieją .

tam jak wyczują że ty nie z podlasia 😖🙉

To po rusku trzeba mówić jak tak i często krzyczeć "a Nu jeho" 😂 zapomniałem że ja tam mam kolegę 🤔

Opublikowano

oj nawet ziebro nie potrafi Zbyszka usadzic. 

swoją drogą coraz ciekawsze teksty w tych aresztach mu przychodzą do głowy 

Screenshot_20220629-112948_Samsung Internet.jpg

Opublikowano

wiem. 

cienkie są mając wszystkie służby a ,Zbynio dalej im w twarz pluje 🤣

Opublikowano
Przed chwilą, HF86 napisał:

wiem. 

cienkie są mając wszystkie służby a ,Zbynio dalej im w twarz pluje 🤣

Zbynio ma dobre kwity na nich. Stał chłopina w cieniu jak ten jeden z forum i teraz syfy wyciąga 😉

Opublikowano
12 minut temu, gregor1284 napisał:

Zbynio ma dobre kwity na nich. Stał chłopina w cieniu jak ten jeden z forum i teraz syfy wyciąga 😉

tu na forum jest jeden co znajdzie kwity i na Zbynia  xD

• Haha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v