Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
4 minuty temu, slawek74 napisał:

u niektórych po ''setce'' 🤭😉

Ostatnio umówiłem się z kumplem na bilard. Po pierwszej partyjce podchodzimy do baru, przegrałem więc wołam "dwie setki wyborowej". Jakiż byłem zdziwiony jak zamiast dwóch literatek dostaliśmy wódkę w kilku małych kieliszkach. Kumpel popatrzył na barmana "weź to pan przelej do szklanki, to spocić by się człowiek zdążył jak by tyle kieliszków dźwignąć musiał". Barman popatrzył jak na nawiedzonych ale prośbę wykonał. Tak więc @slawek74 dziś setkę piją dinozaury.

• Confused 1
Opublikowano
radekz200 napisał:

36 minut temu, DANDYS napisał:

jasne, o rżnęli Cię na płocie to teraz bycki muszą traktora ciągać

Ale płot robi wrażenie co? 😛😛

nikomu niczego nie zazdraszczam , jedynie mogę się cieszyć razem Tobą że masz super płot 😀

• Like 1
Opublikowano
1 minutę temu, DANDYS napisał:

nikomu niczego nie zazdraszczam , jedynie mogę się cieszyć razem Tobą że masz super płot 😀

No jak jeszcze tydzień po zdjęciu o nim piszesz to musiał zapaść w pamięci 😛😛

Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, DANDYS napisał:

jedynie mogę się cieszyć razem Tobą że masz super płot 😀

Ma jeszcze do wykopania fosę, potem zbuduje most zwodzony i już można wpuszczać do fosy krokodyle 🤣

Edytowane przez hubertb
  • Haha 1
Opublikowano

Kurpiok. Jeszcze trochę poczekasz. 

Bananek, wiedziałem że co lepsze wysempisz z rana. 

dojechałem do sztabina, się okupilem i nie przekraczałem Biebrzy. 

przegląd zrobiony. do żniw daleko 

20220629_094905.jpg

Opublikowano
radekz200 napisał:

1 minutę temu, DANDYS napisał:

No jak jeszcze tydzień po zdjęciu o nim piszesz to musiał zapaść w pamięci 😛😛

się ma dobrą pamięć 🙂😄

Opublikowano
4 minuty temu, radekz200 napisał:

Za sucho woda wyschnie 😛

u mnie gnojowicy trochę wyleciało ,splynęło na dołek ,a teraz cały czas woda stoi . Może tędy droga 😐😉

Opublikowano
6 minut temu, HF86 napisał:

Kurpiok. Jeszcze trochę poczekasz. 

Bananek, wiedziałem że co lepsze wysempisz z rana. 

dojechałem do sztabina, się okupilem i nie przekraczałem Biebrzy. 

przegląd zrobiony. do żniw daleko 

20220629_094905.jpg

Gmina raczki, daleko to od Ciebie? 

Opublikowano
2 minuty temu, gregor1284 napisał:

Gmina raczki, daleko to od Ciebie? 

nie tak daleko. ze 20 km 

Opublikowano

tak. 

I strasznie obcych nie lubieją .

tam jak wyczują że ty nie z podlasia 😖🙉

Opublikowano
14 minut temu, HF86 napisał:

tak. 

I strasznie obcych nie lubieją .

tam jak wyczują że ty nie z podlasia 😖🙉

To po rusku trzeba mówić jak tak i często krzyczeć "a Nu jeho" 😂 zapomniałem że ja tam mam kolegę 🤔

Opublikowano

oj nawet ziebro nie potrafi Zbyszka usadzic. 

swoją drogą coraz ciekawsze teksty w tych aresztach mu przychodzą do głowy 

Screenshot_20220629-112948_Samsung Internet.jpg

Opublikowano

wiem. 

cienkie są mając wszystkie służby a ,Zbynio dalej im w twarz pluje 🤣

Opublikowano
Przed chwilą, HF86 napisał:

wiem. 

cienkie są mając wszystkie służby a ,Zbynio dalej im w twarz pluje 🤣

Zbynio ma dobre kwity na nich. Stał chłopina w cieniu jak ten jeden z forum i teraz syfy wyciąga 😉

Opublikowano
12 minut temu, gregor1284 napisał:

Zbynio ma dobre kwity na nich. Stał chłopina w cieniu jak ten jeden z forum i teraz syfy wyciąga 😉

tu na forum jest jeden co znajdzie kwity i na Zbynia  xD

• Haha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v