Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
4 minuty temu, gregor1284 napisał:

Jakiś ozdobny drób hodujesz? 

Ogólnie to gospodarstwo nastawione na produkcję bażanta i kuropatwy

A przy tym hoduję kury rasowe, głównie bojowce i miniatury. Od roku jeszcze kaczki rasowe

Opublikowano (edytowane)
58 minut temu, marcin19071980 napisał:

Auto kupiłeś a na dekoder brakło?

Ha ha aleś ty złośliwy 

Powiedz lepiej jaki jest dobry 

54 minuty temu, PAN88 napisał:

Zastaw się a postaw się.

A zresztą musi ponarzekać jak to mliczarz

O czym ty pier**lisz człowieku 🤦‍♂️

Jakie zastaw się i pokaż mi choć jeden post w którym narzekam 

58 minut temu, stempos1980 napisał:

Jak poszleś po taniości to tak jest

Sąsiadka robi w hurtowni i sobie i dla mnie wzięła i może faktycznie gówno jakieś 

Edytowane przez Łolek
  • Like 1
Opublikowano

Bażanty kiedyś na eksport, później na koła łowieckie.Obecnie weszły przepisy zakazujące introdukcji bez zezwolenia, albo się to zmieni albo trzeba będzie likwidować hodowlę. 

Kuropatwy mamy kilka gatunków, tylko jeden kupują koła. Reszta klientów to hodowcy. Do tego ojciec ma trochę ozdobnych bazantów, które to już kosztują większe pieniądze

Opublikowano
6 godzin temu, Łolek napisał:

Ha ha aleś ty złośliwy 

Powiedz lepiej jaki jest dobry 

O czym ty pier**lisz człowieku 🤦‍♂️

Jakie zastaw się i pokaż mi choć jeden post w którym narzekam 

Sąsiadka robi w hurtowni i sobie i dla mnie wzięła i może faktycznie gówno jakieś 

Nie wiem jaki dobry bo mój telewizor ma to w środku i nie trzeba nic kupować.To nie złośliwość tylko pytanie.Znajomy remontował pokój gładzie malowanie różne bajery meble jakieś drogie kupił a na podłogę brakło.

Opublikowano
15 minut temu, Łolek napisał:

Pewnie chcesz się dorobić przed 40ka 

Siemka 

@6465no i zakupiłeś wczoraj 

Już się dorobiłem.......

Syna i garba.

Tak w gwoli ścisłości to ćwiczę ranne wstawanie przed żniwami i powrotem do pracy fizycznej 

• Like 1
Opublikowano
9 minut temu, marcin19071980 napisał:

Nie wiem jaki dobry bo mój telewizor ma to w środku i nie trzeba nic kupować.To nie złośliwość tylko pytanie.Znajomy remontował pokój gładzie malowanie różne bajery meble jakieś drogie kupił a na podłogę brakło.

No tacy też są 

Opublikowano
soltys48 napisał:

ćwiczę ranne wstawanie przed żniwami i powrotem do pracy fizycznej

Myślę, że bardziej by Ci się przydało ranne wstawanie w żniwa, a nie przed. 😉 Dzień dobry.

Opublikowano
Rolnik1973 napisał:

🤝🏻🙋🏻‍♂️

19°,☀

We środę 35° POdobno ma być.

POleżeć w cieniu będzie za gorąco.

POrób coś.

Może jaki wniosek o pomoc naPISz.

Opublikowano

dzień dobry 

sianko poturlać  i magazyn na ziarko szykować. 

zniwa już bliziutko a klijenta brak 🥺

najwyżej bycki dużo taniego ziarka zjedzą 🤭

Opublikowano
7 godzin temu, Łolek napisał:

@stempos1980Kruger & matz ten dekoder 

Czyli badziewie.

U mnie mam Wive a teściom szwagier kupił jakiś inny to też jest już prawie 2 tygodnie na reklamacji🤭 

Dużo też zależy od samych anten 

Dzień Dobry Wszystkim 

Oj dziś jakoś ciężki na głowie jestem🙆

Opublikowano
HF86 napisał:

dzień dobry 

sianko poturlać  i magazyn na ziarko szykować. 

zniwa już bliziutko a klijenta brak 🥺

najwyżej bycki dużo taniego ziarka zjedzą 🤭

Jak nie masz kim skarmić to pomogę charytatywnie. 😉

Od znajomych nie wezmę ani grosza.

• Haha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v