Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
3 godziny temu, hubertb napisał:

Pokoi jest zbyt mało, sporo trzeba było zainwestować a trzeba dołożyć jeszcze trzy razy tyle żeby miało to ręce i nogi przy trójce dzieci. Rodzice na miejscu niby fajnie ale jednak nie do końca. 

Dzielicie się po równo, czyli dół na pół, góra młodych. Masz na górze 4 pokoje lub 3 pokoje i duża ĺazienka.

Na dole rodzice pokój z kuchnią młodzi kuchnia z salonem.

Problemem może być wygospodarowanie łazienki rodzicom, wam WC, ale da się.

Opublikowano
5 minut temu, gregor1284 napisał:

Eh wiele czai się pokus na takiego młodego samca jak ja

Myślisz że na starych się nie czają?

2 minuty temu, Agrest napisał:

Dzielicie się po równo, czyli dół na pół, góra młodych. Masz na górze 4 pokoje lub 3 pokoje i duża ĺazienka.

Na dole rodzice pokój z kuchnią młodzi kuchnia z salonem.

Problemem może być wygospodarowanie łazienki rodzicom, wam WC, ale da się.

Na górze mam: kuchnie, sypialnie, pokój dzienny, łazienkę, ubikacje. Na dole rodzicę mają podobnie tylko łazienka jest wspólna z ubikacją, maja pomieszczenie na ubrania. Wejścia do domu są dwa. 

Opublikowano
6 minut temu, hubertb napisał:

Na górze mam: kuchnie, sypialnie, pokój dzienny, łazienkę, ubikacje. Na dole rodzicę mają podobnie tylko łazienka jest wspólna z ubikacją, maja pomieszczenie na ubrania. Wejścia do domu są dwa. 

No ja trochę dobudowałem do takiego klocka i tam rodzice mają łazienkę a z połowy dołu pokój z kuchnią. To im wystarcza, i myślę że mi też by wystarczyło na starość.

Na dole my mamy pokój kuchnię WC i aneks kuchenny dobudowany. Góra 3 sypialnie łazienka i około 50m² otwartej przestrzeni z klatką schodową i jest to stanowczo za dużo, zwłaszcza w sprzątaniu 

Dziś to bym chciał malutki parterowy domek  z małymi sypialniami.

Opublikowano
17 minut temu, Dziad932 napisał:

Primo to Ty taki reproduktor 😜

Ja się nie czaiłem jak lis a potem spier🤬em tylko rach ciach i sprawa załatwiona. 😁🤣😂

Opublikowano
1 godzinę temu, Agrest napisał:

Kupował ktoś n Deluxury.pl?

Kurna w poniedziałek telefon zamówiony. Realizacja do 3 dni a dziś nawet info o wysyłce nie ma.

Dodzwoniłem się i niby na poniedziałek ma być, ale mało przekonywujący gość

ja już sie wyleczyłem z takich stron typu krzak

pięć lat temu kupiłem telefon, okazało się że oszuści, zgłosiłem na policję, z trzy razy jeszcze na przesłuchanie jeździłem

jakoś z dwa czy trzy tygodnie temu prokuratura odesłała mi tą kasę-po prawie 5 latach!!!!

było to 279zł, więc można było zapomnieć, ale w pismach z sądu które przysyłali byli wymienieni ludzie co telewizory za 6-7tys.zł pokupowali

oczywiście ci tego nie życzę, ale akurat takie strony omijam dalekim łukiem

Opublikowano
9 minut temu, bratrolnika napisał:

jakoś z dwa czy trzy tygodnie temu prokuratura odesłała mi tą kasę-po prawie 5 latach!!!!

Dla tego nigdy nie płacę naprzód tylko i wyłącznie za pobraniem.

• Like 3
Opublikowano
51 minut temu, Dziad932 napisał:

Dużo masz tych kobył ? Jaki kombajn !

U mnie też ładnie rośnie , na pasze dla bydła uprawiam 

Od 8 do 10.Nic nowoczesnego Dominatora 80 na dwa dni w roku wystarczy

IMG_20200801_180835897.jpg

Opublikowano
8 minut temu, 6465 napisał:

Na mieście widać że już wakacje. Zatankować autko i poleżeć jak Rysiek. Bardzo mnie to się podoba.

No dzisiaj młodzieży full na ulicach  szczególnie takie kuso odziane sikorki w oko się rzucają 

Opublikowano (edytowane)

lato, trzeba by wrócić do formy. bo nawet obrócić się szybciej nie mogę 😃

od dzisiaj rehabilitacja 😟

Edytowane przez HF86
Opublikowano
55 minut temu, hubertb napisał:

Ba na starych to jakie tam pokusy, że sąsiadowi czereśni garsc przez płot ukradnie? 

Opublikowano
24 minuty temu, bratrolnika napisał:

ja już sie wyleczyłem z takich stron typu krzak

pięć lat temu kupiłem telefon, okazało się że oszuści, zgłosiłem na policję, z trzy razy jeszcze na przesłuchanie jeździłem

było to 279zł, więc można było zapomnieć, ale w pismach z sądu które przysyłali byli wymienieni ludzie co telewizory za 6-7tys.zł pokupowali

oczywiście ci tego nie życzę, ale akurat takie strony omijam dalekim łukiem

Miałem podobną sytuację, jednak mi udało się odzyskać pieniądze stosunkowo szybko i bez wizyt na policji.

Wtedy pierwszy raz zdałem sobie sprawę z tego, jak bardzo można stworzyć sztuczną otoczkę całego sklepu wraz z opiniami, historią itp.

Od tego momentu staram się kupować rzeczy z płatnością z góry jedynie w zaufanych sklepach.

Opublikowano
21 minut temu, Łolek napisał:

No dzisiaj młodzieży full na ulicach  szczególnie takie kuso odziane sikorki w oko się rzucają 

Bo te nogi tak się świecą, białe nie opalone.🤔

• Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v