Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 godziny temu, hubertb napisał:

Pokoi jest zbyt mało, sporo trzeba było zainwestować a trzeba dołożyć jeszcze trzy razy tyle żeby miało to ręce i nogi przy trójce dzieci. Rodzice na miejscu niby fajnie ale jednak nie do końca. 

Dzielicie się po równo, czyli dół na pół, góra młodych. Masz na górze 4 pokoje lub 3 pokoje i duża ĺazienka.

Na dole rodzice pokój z kuchnią młodzi kuchnia z salonem.

Problemem może być wygospodarowanie łazienki rodzicom, wam WC, ale da się.

Opublikowano
5 minut temu, gregor1284 napisał:

Eh wiele czai się pokus na takiego młodego samca jak ja

Myślisz że na starych się nie czają?

2 minuty temu, Agrest napisał:

Dzielicie się po równo, czyli dół na pół, góra młodych. Masz na górze 4 pokoje lub 3 pokoje i duża ĺazienka.

Na dole rodzice pokój z kuchnią młodzi kuchnia z salonem.

Problemem może być wygospodarowanie łazienki rodzicom, wam WC, ale da się.

Na górze mam: kuchnie, sypialnie, pokój dzienny, łazienkę, ubikacje. Na dole rodzicę mają podobnie tylko łazienka jest wspólna z ubikacją, maja pomieszczenie na ubrania. Wejścia do domu są dwa. 

Opublikowano
6 minut temu, hubertb napisał:

Na górze mam: kuchnie, sypialnie, pokój dzienny, łazienkę, ubikacje. Na dole rodzicę mają podobnie tylko łazienka jest wspólna z ubikacją, maja pomieszczenie na ubrania. Wejścia do domu są dwa. 

No ja trochę dobudowałem do takiego klocka i tam rodzice mają łazienkę a z połowy dołu pokój z kuchnią. To im wystarcza, i myślę że mi też by wystarczyło na starość.

Na dole my mamy pokój kuchnię WC i aneks kuchenny dobudowany. Góra 3 sypialnie łazienka i około 50m² otwartej przestrzeni z klatką schodową i jest to stanowczo za dużo, zwłaszcza w sprzątaniu 

Dziś to bym chciał malutki parterowy domek  z małymi sypialniami.

Opublikowano
17 minut temu, Dziad932 napisał:

Primo to Ty taki reproduktor 😜

Ja się nie czaiłem jak lis a potem spier🤬em tylko rach ciach i sprawa załatwiona. 😁🤣😂

Opublikowano
1 godzinę temu, Agrest napisał:

Kupował ktoś n Deluxury.pl?

Kurna w poniedziałek telefon zamówiony. Realizacja do 3 dni a dziś nawet info o wysyłce nie ma.

Dodzwoniłem się i niby na poniedziałek ma być, ale mało przekonywujący gość

ja już sie wyleczyłem z takich stron typu krzak

pięć lat temu kupiłem telefon, okazało się że oszuści, zgłosiłem na policję, z trzy razy jeszcze na przesłuchanie jeździłem

jakoś z dwa czy trzy tygodnie temu prokuratura odesłała mi tą kasę-po prawie 5 latach!!!!

było to 279zł, więc można było zapomnieć, ale w pismach z sądu które przysyłali byli wymienieni ludzie co telewizory za 6-7tys.zł pokupowali

oczywiście ci tego nie życzę, ale akurat takie strony omijam dalekim łukiem

Opublikowano
9 minut temu, bratrolnika napisał:

jakoś z dwa czy trzy tygodnie temu prokuratura odesłała mi tą kasę-po prawie 5 latach!!!!

Dla tego nigdy nie płacę naprzód tylko i wyłącznie za pobraniem.

• Like 3
Opublikowano
51 minut temu, Dziad932 napisał:

Dużo masz tych kobył ? Jaki kombajn !

U mnie też ładnie rośnie , na pasze dla bydła uprawiam 

Od 8 do 10.Nic nowoczesnego Dominatora 80 na dwa dni w roku wystarczy

IMG_20200801_180835897.jpg

Opublikowano
8 minut temu, 6465 napisał:

Na mieście widać że już wakacje. Zatankować autko i poleżeć jak Rysiek. Bardzo mnie to się podoba.

No dzisiaj młodzieży full na ulicach  szczególnie takie kuso odziane sikorki w oko się rzucają 

Opublikowano (edytowane)

lato, trzeba by wrócić do formy. bo nawet obrócić się szybciej nie mogę 😃

od dzisiaj rehabilitacja 😟

Edytowane przez HF86
Opublikowano
55 minut temu, hubertb napisał:

Ba na starych to jakie tam pokusy, że sąsiadowi czereśni garsc przez płot ukradnie? 

Opublikowano
24 minuty temu, bratrolnika napisał:

ja już sie wyleczyłem z takich stron typu krzak

pięć lat temu kupiłem telefon, okazało się że oszuści, zgłosiłem na policję, z trzy razy jeszcze na przesłuchanie jeździłem

było to 279zł, więc można było zapomnieć, ale w pismach z sądu które przysyłali byli wymienieni ludzie co telewizory za 6-7tys.zł pokupowali

oczywiście ci tego nie życzę, ale akurat takie strony omijam dalekim łukiem

Miałem podobną sytuację, jednak mi udało się odzyskać pieniądze stosunkowo szybko i bez wizyt na policji.

Wtedy pierwszy raz zdałem sobie sprawę z tego, jak bardzo można stworzyć sztuczną otoczkę całego sklepu wraz z opiniami, historią itp.

Od tego momentu staram się kupować rzeczy z płatnością z góry jedynie w zaufanych sklepach.

Opublikowano
21 minut temu, Łolek napisał:

No dzisiaj młodzieży full na ulicach  szczególnie takie kuso odziane sikorki w oko się rzucają 

Bo te nogi tak się świecą, białe nie opalone.🤔

• Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v