Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 minuty temu, 6465 napisał:

Bo to bdb ciągniki. Wystarczy raz nogę do góry i już się siedzi i jedzie. Do lekkich prac w koło podwórka nie zastąpione. 

Czaje się na tura do 30-tki ale chyba lepiej do 60-tki teraz to pewnie mało 10 tysięcy ze wspomaganiem zrobić to?

Opublikowano
14 minut temu, jacor73 napisał:

No to mieli inżynierowie fantazję

Wzorowali się na łańcuszku rozrządu 🤭

Opublikowano
Przed chwilą, Leszy napisał:

Czy wszystkie chłopaki są niedobre? Pierwsza miałem córkę, i była grzeczna, posłuszna, itd. teraz syn ma 21 miesięcy i codziennie się zastanawiam czy nie wezwać egzorcysty. 😄 

To jak już będzie on u ciebie to zadzwoń podjadę z córką w sierpniu skończy 4lata. U nas w domu smutek bo jutro ostatni dzień do przedszkola.😔

Opublikowano
4 minuty temu, Rolnik1973 napisał:

No baryła 109

Hurt 7.21 to gdzie po 10 nie będzie

A jeszcze obajtek POwiedział źe na wakacje POtanieje.

Ty słuchaj dalej tego dziadowskiego PISu i Obajtka to nawet na skarpety nie będziesz miał

• Like 1
Opublikowano
11 minut temu, DANDYS napisał:

Dobrze mieć syna 😍

IMG_20220617_195721.jpg

Tak mówisz 🤔

12 minut temu, slawek74 napisał:

oby nie łańcuch od roweru 🤦‍♂️🤪

mój większy odemnie 😀👍

A mądrzejszy ? Czy też taki pusty jak stary 😜

Opublikowano
2 minuty temu, malaczarna napisał:

Czaje się na tura do 30-tki ale chyba lepiej do 60-tki teraz to pewnie mało 10 tysięcy ze wspomaganiem zrobić to?

Ja na trzydziestce. C360 może pujdzie w świat. Tylko ciekawe czy klient się znajdzie🤔

Opublikowano
1 godzinę temu, gregor1284 napisał:

Moja do tej pory jak w sześćdziesiątkach sprzęgło wciska to jedna ręka za ramę kabiny, jednym pośladkiem na siedzeniu siedzi, prawą ręką za kierownicę i nadusza sprzęgło 😂 za maleńkości dużo przy zbieraniu kostek się najeździła i tak to jej zostało ale i nie ma się co dziwić jak ona postury Twojej kobiety 

Przedłuż Dźwignie i będzie ciut lżej 

Opublikowano
5 minut temu, Rolnik1973 napisał:

No baryła 109

Hurt 7.21 to gdzie po 10 nie będzie

A jeszcze obajtek POwiedział źe na wakacje POtanieje.

Przecież POwiedział, że POtanieje o kilka groszy

4 minuty temu, Dziad932 napisał:

A no tak , dziś dzień ojca 

Nie mam dzieci to niema co świętować 🤨 

Żadnego wysiłku nie poniosłeś, a chciałbyś świętować, zawsze możesz świętować

15 lutego, czyli dzień po Walentynkach obchodzimy święto tych, którzy nie mają partnera. Dawniej święto to określano by mianem dnia starej panny i kawalera🤣🤣🤣

Opublikowano
2 minuty temu, 6465 napisał:

Ja na trzydziestce. C360 może pujdzie w świat. Tylko ciekawe czy klient się znajdzie🤔

Teraz jest bum na c360 

Drożeją  klient się znajdzie jeszcze dobrze zapłaci 

Opublikowano
Przed chwilą, mf362 napisał:

Teraz jest bum na c360 

Drożeją  klient się znajdzie jeszcze dobrze zapłaci 

W 2005r. Dałem za nią 12tys. Jedyne co w niej zrobiłem to regeneracja przodu koszt 500zł. Może by jeszcze za nią wziol to co się dało.🤔

Opublikowano
3 minuty temu, 6465 napisał:

Potrzebuje tego tura do układania bel wyżej w stodole. Kalkulując opłacalności w tym żadnej chyba... 

Opublikowano
1 minutę temu, malaczarna napisał:

Potrzebuje tego tura do układania bel wyżej w stodole. Kalkulując opłacalności w tym żadnej chyba... 

Ja w stodole słomę układam bele w pionie. Max stawiam cztery w słupku c330. 

• Like 1
Opublikowano
Przed chwilą, 6465 napisał:

Czym tak wysoko?

Zostało mi sporo zboża z zeszłego roku i nie wiem czy zmieszczę wszystko z tego roku. 

Opublikowano
8 minut temu, jacor73 napisał:

Przecież POwiedział, że POtanieje o kilka groszy

Żadnego wysiłku nie poniosłeś, a chciałbyś świętować, zawsze możesz świętować

15 lutego, czyli dzień po Walentynkach obchodzimy święto tych, którzy nie mają partnera. Dawniej święto to określano by mianem dnia starej panny i kawalera🤣🤣🤣

Może kiedyś będzie się świętować 15 lutego , ale jeszcze nie teraz 

Opublikowano

Stawiam dwie jedna na drugiej i wbijam widelec w tą dolną i unoszę obie razem do góry i wstawiam na dwie co stoją już na swoim miejscu. Zrób sobie widelec na siłownik i super idzie.

2 minuty temu, malaczarna napisał:

Czym tak wysoko?

Opublikowano

To jak już będzie on u ciebie to zadzwoń podjadę z córką w sierpniu skończy 4lata. U nas w domu smutek bo jutro ostatni dzień do przedszkola.😔

Córa się we znaki daje? Moja chodzi cały czas, ale syn w domu. Nie boi się niczego i nikogo. Ani ciągnika, ani krów, ani obcych ludzi, i do tego nieustannie w biegu. Raz mu dziadek pokazał jak się krowy popędza, to teraz tylko kija w rękę i do obory odpędzać je od stołu paszowego. Jak już odpędzi to próbie do środka włazić. Wyjdziesz z nim to oczy dookoła głowy a i tak spróbuje uciec. Jak w ogródku zamkniemy furkę, to górą próbuje przełazić.  

• Haha 1
Opublikowano
15 minut temu, MonteChristo napisał:

Możesz to zmienić i za rok świętować 😉

Trzeba jeszcze trafić na dni płodne , a moja coś unika wtedy 

Opublikowano
Przed chwilą, Dziad932 napisał:

Trzeba jeszcze trafić na dni płodne , a moja coś unika wtedy 

znaczy katoliczka? daje tylko w niepłodne? 🤔

Opublikowano
1 minutę temu, Leszy napisał:

Córa się we znaki daje? Moja chodzi cały czas, ale syn w domu. Nie boi się niczego i nikogo. Ani ciągnika, ani krów, ani obcych ludzi, i do tego nieustannie w biegu. Raz mu dziadek pokazał jak się krowy popędza, to teraz tylko kija w rękę i do obory odpędzać je od stołu paszowego. Jak już odpędzi to próbie do środka włazić. Wyjdziesz z nim to oczy dookoła głowy a i tak spróbuje uciec. Jak w ogródku zamkniemy furkę, to górą próbuje przełazić.  

No z takim to trzeba uważać. Na wiosce w mojej gminie wydarzyła się tragedia z takim brzdącem. 

Opublikowano
6 minut temu, 6465 napisał:

jak? co za sposób?

Opublikowano

Stawiam dwie jedna na drugiej i wbijam widelec w tą dolną i unoszę obie razem do góry i wstawiam na dwie co stoją już na swoim miejscu. Zrób sobie widelec na siłownik i super idzie.

Jak to wygląda?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v