Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 minutę temu, Karol6130 napisał:

U nas sami rdzenni nie zagłosują, przegli pałę dawno. 

Rozejrzyj się w temacie cen mleka, nawozów czy nawet tu. Ta promka to jak na telewizory w media expert 😂 telewizor kosztuje 3000zl i się nie sprzedaje, dajesz cenę 3499 i dopisujesz promocja. Sprzedaż rusza a ludzie biją się o te telewizory. Tak i z nawozami i paliwem,glupi tam tego nie wymyślają. Mówiłem że będzie się działo? Dzieje się a będzie jeszcze ciekawiej. Czekam aż potwierdzi się kolejna informacja 😂

Opublikowano
6 minut temu, Agrest napisał:

Na szczęście tego.

Jutro pójdę po opis zdjęcia. Trzeba będzie szukać prywaty

Obdukcje robisz 🤔

Opublikowano
3 minuty temu, gregor1284 napisał:

Dzieje się a będzie jeszcze ciekawiej. Czekam aż potwierdzi się kolejna informacja

podaj jakiś szczegół tej przyszłości, bo wiesz, mówić, że ja wiedziałem ze tak będzie, to każdy może.

Opublikowano

Nie ma nic za darmo, 

3 minuty temu, gregor1284 napisał:

Rozejrzyj się w temacie cen mleka, nawozów czy nawet tu. Ta promka to jak na telewizory w media expert 😂 telewizor kosztuje 3000zl i się nie sprzedaje, dajesz cenę 3499 i dopisujesz promocja. Sprzedaż rusza a ludzie biją się o te telewizory. Tak i z nawozami i paliwem,glupi tam tego nie wymyślają. Mówiłem że będzie się działo? Dzieje się a będzie jeszcze ciekawiej. Czekam aż potwierdzi się kolejna informacja 😂

Widziałem. 

Niektórzy dalej nie rozumją korzyści rr, ale to temat nie o tym. 

Opublikowano
gregor1284 napisał:

1 minutę temu, Karol6130 napisał:

U nas sami rdzenni nie zagłosują, przegli pałę dawno. 

bardzziej zorientuj się gdzie jechały wagony z czołgami i wyrzutniami rano, i co nakazano sprawdzić szpitala, więcej nie mówię

Opublikowano
2 godziny temu, slawek74 napisał:

co handlujesz ? jak nie będzie ślisko jadę w Twoje strony 🚜🚜

Jade trzonek do siekiery kupić bo połamałem🙆‍♂️ Wezmę ziarka trochę przy okazji, zobaczę jak handlarzyki nawozy sprzedają. A Ty gdzie śmigasz?

Opublikowano
3 minuty temu, Pafnucy napisał:

podaj jakiś szczegół tej przyszłości, bo wiesz, mówić, że ja wiedziałem ze tak będzie, to każdy może.

No to poprostu nie będę pisał że coś wiem, tylko jak będzie się spełniać to będę się śmiał w duchu 🤔 nie dobra jest takie rzeczy mówić na głos bo nie uderzało by to w naród tak jak powinno. Według mnie musi uderzać po łbach żeby niektórych wybudzić. To co mogę to napisze. Wy macie czuć radość, mieć poczucie takie że niczego wam nie brakuje, macie wszystko co wam potrzeba do życia i tylko oddawać głosy 🤷‍♂️

• Like 1
Opublikowano
7 minut temu, Karol6130 napisał:

Nie ma nic za darmo, 

Widziałem. 

Niektórzy dalej nie rozumją korzyści rr, ale to temat nie o tym. 

Tu też z tym dajmy spokój bo za dużo mogę napisać a później tego żałować. 

• Like 1
Opublikowano
1 minutę temu, gregor1284 napisał:

No to poprostu nie będę pisał że coś wiem, tylko jak będzie się spełniać to będę się śmiał w duchu

no nie na taki efekt liczyłem.     no ale czemu śmiać się??/

Opublikowano

Kurła, stoję na dworze po południu i słyszę w radiu ze niezaszczepionym nie bedą sprzedawać alko, aż mi przez chwile serce staneło, a zaraz ze to gdzieś tam za granicą 

• Haha 4
Opublikowano
6 minut temu, DANDYS napisał:

bardzziej zorientuj się gdzie jechały wagony z czołgami i wyrzutniami rano.

Jak znając naszych geniuszy od strategii, to na pewno nie tam gdzie trzeba. 

• Haha 2
Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, Pafnucy napisał:

no nie na taki efekt liczyłem.     no ale czemu śmiać się??/

Ktoś taki los nam zgotował 🤷‍♂️

Zapytałem co można zmienić to 3 może 4 osoby coś napisały a reszcie widocznie pasuje 🤔

Edytowane przez gregor1284
Opublikowano
7 minut temu, gregor1284 napisał:

Wy macie czuć radość, mieć poczucie takie że niczego wam nie brakuje, macie wszystko co wam potrzeba do życia

ale to nic nowego. nawet w bajkach Baba Jaga Jasia i Małgosię chciała omotać.

Opublikowano
5 minut temu, Wojtek98 napisał:

Kurła, stoję na dworze po południu i słyszę w radiu ze niezaszczepionym nie bedą sprzedawać alko, aż mi przez chwile serce staneło, a zaraz ze to gdzieś tam za granicą 

Patologia i tyle 

Tak jak Pinokio kiedyś powiedział ... "Niezaszczepioni zagrażają zaszczepiony" no k**wa to co to za szczepionka 🙈🙈

• Like 2
Opublikowano
1 minutę temu, gregor1284 napisał:

Ktoś taki los nam zgotował 🤷‍♂️

od wieków to tak działa.

Opublikowano
17 minut temu, Ursus932 napisał:

Obdukcje robisz 🤔

Ta, od tych polskich ursusów 2812. Łokieć porozbijany. Bo tam się tak siedzi że jak czasem się na  kierownicy ręka omsknie to łokieć potłuczony.

No i ziarno do ziarna, uderzenie do uderzdnia i łokieć ujowy.  Teraz jakaś galareta w nim siedzi😐

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v