Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 minuty temu, hubertb napisał:

Katowano mnie tym programem za gówniaka, na prawdę do tej pory nie wiem jak można nazwać to rozrywką. Ten program to jedna długa rozmowa z przerwą na muzykę. 

W tamtym radiu tylko jedna stacja radiowa odbierała 😂

Opublikowano
1 minutę temu, gregor1284 napisał:

TRT. Tak znajoma specjalistka od drobiu zdiagnozowała 

Pewnie się od kur zaraziły bo kiedyś u kur chyba to miałeś a trzymałeś razem... Moje ostatnio trochę biegunki miały ale sytuacja opanowana. Teraz byle by nie dostał któryś znów biegunki i nie był osowiały bo jak biegunka i osowiały to nie warto leczyć.

Opublikowano
2 minuty temu, Chłoporobotnik napisał:

Pewnie się od kur zaraziły bo kiedyś u kur chyba to miałeś a trzymałeś razem... Moje ostatnio trochę biegunki miały ale sytuacja opanowana. Teraz byle by nie dostał któryś znów biegunki i nie był osowiały bo jak biegunka i osowiały to nie warto leczyć.

Pioter ty o piczkach anie o indyczkach  gadać powinieneś kurna go mać 

• Like 2
Opublikowano
Dnia 15.06.2022 o 09:33, slawek74 napisał:

narpierw musi zacząć 🤭 LLU sucho 🙄

U nas pada codziennie lub co drugi dzień od dwóch miesięcy, traw nie idzie pokosić. :/

Opublikowano
5 minut temu, Łolek napisał:

Już odjechał do domu swego 😔

Styl w jakim napisałeś skojarzył mi się z :  🤣🤣🤣🤣

Opublikowano
1 minutę temu, Łolek napisał:

Pioter ty o piczkach anie o indyczkach  gadać powinieneś kurna go mać 

Kobieta to dla mnie w domu nie potrzebne stworzenie. Indorki się choć przydadzą jak urosną i są łatwiejsze w utrzymaniu niż kobieta. Mnie to użeranie z babami potrzebne jak świni siodło.

• Haha 1
Opublikowano
6 minut temu, Leszy napisał:

Ostatnio też się skusiłem na to, ale szczerze to nie zachwyciło mnie jakoś specjalnie ;)

Kiedyś i ja próbowałem to tak po prawdzie szału nie ma

Opublikowano
8 minut temu, Agrest napisał:

Styl w jakim napisałeś skojarzył mi się z :  🤣🤣🤣🤣

No my starsi ludzie tak mamy,  co zrobić. 

A spożywszy ilość pewną dowcip mój się wyostrza 🤷‍♂️

Opublikowano
1 minutę temu, TheraRolnik napisał:

Ale skwar 🥵 człowiek nie wie co ma ze sobą zrobić 

Wyprowadzić się na spacer, oddać mocz na sąsiadowy płot...🤣

Opublikowano

Zaraz jadę córę odwieźć. 

Kurna, dopiero rozważałem nad zakupem mieszkania, a dziś niemal rok mija. 

Czas za***prza jakby to wczoraj było, ech...

Opublikowano
2 minuty temu, Agrest napisał:

Wyprowadzić się na spacer, oddać mocz na sąsiadowy płot...🤣

Sąsiad go tak załatwi wtedy, że i wszystkie płoty będą bezpieczne jak i rzekome cnoty chłopskich córek. 😜  

Opublikowano
1 minutę temu, Agrest napisał:

Zaraz jadę córę odwieźć. 

Kurna, dopiero rozważałem nad zakupem mieszkania, a dziś niemal rok mija. 

Czas za***prza jakby to wczoraj było, ech...

I ile do przodu jesteś na tą chwilę jak byś miał teraz kupić

Opublikowano
8 minut temu, stempos1980 napisał:

I ile do przodu jesteś na tą chwilę jak byś miał teraz kupić

Wiesz że nie wiem? Ostrowiec jest specyficzny. Tu są bardzo tanie nieruchomości i raczej nie zauważyłem większego skoku cenowego, a obserwuję cały czas.

6 minut temu, Leszy napisał:

za***iście dobra decyzja to była, co?? 

Dobra bo jest wygoda. Finansowo to się okaże jak sprzedam.

Od września syn do Sandomierza, prawdopodobnie. Ech I zostanę bez dzieci🤷‍♂️

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez Szef11
      Witam, czy ktoś może wie , gdzie robią regenerację ( kapitalny remont przekładni do siewników? Rach , kuhn , lub może z was rolnicy ma na sprzedaż taką przekładnie. Proszę o informację w SMS pod 534-617-276 Dzięki 
    • Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
  • Dodaj nową pozycję...
v