Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
1 minutę temu, Karol6130 napisał:

U nas w ośrodku zdrowia 

Bo dla Ciebie to matka, a dla nich kolejna cyfra w statystykach. Czy trafi na nią czy inna osobę to zależy czy dostaną 200zl czy 800 🤷‍♂️ 

Opublikowano
10 minut temu, Pafnucy napisał:

rozsądni ludzie.

Rozsądni ludzie nie namawiają do rzeczy niewiadomego pochodzenia. 🤨

Opublikowano

Kurła trzeba by się za jakim workiem buraków pastewnych rozejrzeć🤔 Bo się już kończą a gdzie tam do wiosny.

Przed chwilą, PRIMO napisał:

Rozsądni ludzie nie namawiają do rzeczy niewiadomego pochodzenia. 🤨

Ja już przestałem zachęcać do tego to i zdało by się aby przeciwna strona robiła to samo. Czyli ani jedni ani drudzy niech za swoją opcją nie nagabują.

• Like 3
Opublikowano

Odnośnie służby zdrowia.

Byłem wczoraj u doktora z opuchniętym łokciem.

Skierowanie na prześwietlenie i na cito do ortopedy.

Prześwietlenie zrobione.

Cito u ortopedy to 31 styczeń.

Opublikowano

Najlepsze że ci co namówili to chorowali zaraz po 3 szprycy. 

Babka 2 dawki nie wzięła bo po 1 dobrze przechorowała. 

Teraz namawiała "bo nie będziesz mogła nic załatwić w urzędzie" 

Wujo jest pulmonologiem i się nie szprycował. 

Opublikowano
2 minuty temu, Chłoporobotnik napisał:

Kurła trzeba by się za jakim workiem buraków pastewnych rozejrzeć🤔 Bo się już kończą a gdzie tam do wiosny.

Ja już przestałem zachęcać do tego to i zdało by się aby przeciwna strona robiła to samo. Czyli ani jedni ani drudzy niech za swoją opcją nie nagabują.

Tylko ja widzę jaka jest nagonka na nieszczepionych. 🤨

Opublikowano

Dobra, nie ma o czym dyskutować? Jest temat o tym wymyślunku to można dyskutować do woli. Ostatnie moje słowo w tej kwestii naród chcą wyssczepic a sami nie zaszczepieni. Personel medyczny chcą wyssczepic bo bez szczepionek opiekują się pacjentami i jakoś nie słychać żeby ktoś się wykiprowal. Ponadto w Lidlach i biedronkach kasjerki bez masek i trup się nie ścielę. Kto chce się szczepi, kto nie chce się nie szczepi. Chcą to się pedałują, nie chcą to żyją z kobietami. Lewica i te ich durne działaczki były za aborcja bo "ich ciało ich wybór" teraz są za tym żeby wszystkich wyszczepić. Paranoja, jakby ludziom w TV powiedzieli ze wymazanie się kurza kupą chroni przed wirusem to by chociaż kurnikarze zarobili. Naród pokazal jak nim łatwo manipulować, a ostatnio pokazuje jak łatwo go podzielić. Po tej "obnizce" cen ON czy nawozów ludzie spowrotem poszli by i głosowali na jedyna słuszna partie, pomimo że przez ostatnie lata skutecznie mieszała ich z blotem.

• Like 5
Opublikowano
1 minutę temu, Agrest napisał:

Odnośnie służby zdrowia.

Prześwietlenie zrobione.

Ale tego roku🤔

Opublikowano
2 minuty temu, Agrest napisał:

Odnośnie służby zdrowia.

Prześwietlenie zrobione.

Kolejny sztucznie utrzymywany przy życiu twór ta "służba zdrowia" ... 

3 minuty temu, PRIMO napisał:

Trędowaci

Dobra koniec z tym cyrkiem

Opublikowano
1 minutę temu, gregor1284 napisał:

Dobra, nie ma o czym dyskutować? Jest temat o tym wymyślunku to można dyskutować do woli. Ostatnie moje słowo w tej kwestii naród chcą wyssczepic a sami nie zaszczepieni. Personel medyczny chcą wyssczepic bo bez szczepionek opiekują się pacjentami i jakoś nie słychać żeby ktoś się wykiprowal. Ponadto w Lidlach i biedronkach kasjerki bez masek i trup się nie ścielę. Kto chce się szczepi, kto nie chce się nie szczepi. Chcą to się pedałują, nie chcą to żyją z kobietami. Lewica i te ich durne działaczki były za aborcja bo "ich ciało ich wybór" teraz są za tym żeby wszystkich wyszczepić. Paranoja, jakby ludziom w TV powiedzieli ze wymazanie się kurza kupą chroni przed wirusem to by chociaż kurnikarze zarobili. Naród pokazal jak nim łatwo manipulować, a ostatnio pokazuje jak łatwo go podzielić. Po tej "obnizce" cen ON czy nawozów ludzie spowrotem poszli by i głosowali na jedyna słuszna partie, pomimo że przez ostatnie lata skutecznie mieszała ich z blotem.

Gregor, Ty to faktycznie w sam raz do polityki... Z powołaniem się minąłeś 👀

3 minuty temu, marian7k napisał:

Mam nadmiar tylko trochu daleko a chętnie nabyłbym samicę barana.

Ja bym i chętnie sprzedał bo mam krzyżówki z baranem ale nie będę jeździł nie wiadomo gdzie za tym...

Opublikowano
Agrest napisał:

Odnośnie służby zdrowia.

Prześwietlenie zrobione.

skąd ja to znam 😁 kiedyś ścięgna zerwane w nodze że chodzić nie mogłem a do ortopedy za miesiąc 🤪

Opublikowano
5 minut temu, Agrest napisał:

Odnośnie służby zdrowia.

Prześwietlenie zrobione.

Ale że tego roku?🤔🙃

• Thanks 1
Opublikowano
Chłoporobotnik napisał:

Przed chwilą, PRIMO napisał:

To nie moja wina. Nie to nie, są tacy co im się nie przegada tak jak i mi nie przegadają szukania kobity.

a co już nie szukasz 🤭🙊🤪

Opublikowano
3 minuty temu, gregor1284 napisał:

U nas sami rdzenni nie zagłosują, przegli pałę dawno. 

Opublikowano
4 minuty temu, Karol6130 napisał:

Ale tego roku🤔

Na szczęście tego.

Jutro pójdę po opis zdjęcia. Trzeba będzie szukać prywaty

Opublikowano
3 minuty temu, Chłoporobotnik napisał:

Gregor, Ty to faktycznie w sam raz do polityki... Z powołaniem się minąłeś 👀

Ja bym i chętnie sprzedał bo mam krzyżówki z baranem ale nie będę jeździł nie wiadomo gdzie za tym...

Pjoterek mamy różne poglądy ale ja będę walczył o to żebyś mógł swoje poglądy wyrażać! 

Opublikowano
Przed chwilą, gregor1284 napisał:

Pjoterek mamy różne poglądy ale ja będę walczył o to żebyś mógł swoje poglądy wyrażać! 

Szkoda, że większości i tak nikt nie słucha.

Ale @Pafnucy w poprzednim wcieleniu powiedział słowa, które bardzo mi się spodobały a brzmiały jakoś w tym stylu- "rób po swojemu i brnij w tym, niech inni myślą, że robisz słusznie".

Opublikowano
Przed chwilą, Agrest napisał:

Na szczęście tego.

Jutro pójdę po opis zdjęcia. Trzeba będzie szukać prywaty

Prywatnie zaraz znajdziesz miejsce w publicznym. 

To jest najgorszy nowotwór od którego trup się ściele gęsto 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v