Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 minuty temu, jarecki napisał:

Kris 91  i się dziwisz żę chciała się tylko przyjaznić ? 

No a co z krowami miałbym zrobić przez weekend? 🤔 Kto ma i musi sam robić ten zrozumie 🙊 Najwidoczniej jak ona też tego nie zrozumiałaby, to znaczy że nie zasługuje na moje dobre serce 😉

4 minuty temu, radekz200 napisał:

Toż lekarz ci mówił ze nie masz nic sp stracenia 😛

Jak przepiszę, to odetchnę 🙊🙊

Opublikowano
Ursus932 napisał:

1 godzinę temu, Bananek napisał:

Przymusu nie było żeby iść na VAT.

O i proszę , bardzo dobrze powiedziane  , nawet laika daje 😛

Jednak to chyba prawda co ludzie gadają że na mądrej głowie nie chcą włosy rosnąć 😊

O cholera, zaraz sobie tego lajka wydrukuję, oprawię w ramki i powieszę w salonie. Albo przed domem. Niech wszyscy widzą. 😉

Opublikowano
11 minut temu, Łolek napisał:

Ja powtarzamze moja żona nie na wacie ino na podpaskach 

Bym cię zrobił rzecznikiem prasowym albo wodnikiem 

Wyobraź sobie jak ona to opowiadała to my po podłodze się kładliśmy że śmiechu i ona też się w końcu smiala

Domyślam się 😊 a kto ten wodnik 🤔 bo nie wiem, to już wolę rzecznika 😛

Opublikowano
bratrolnika napisał:

Przed chwilą, kris91 napisał:

Hf bliżej 😂😂😂

zabierz do Bananka, zwiedźcie razem kawał świata😉

A ode mnie może dwa razy dziennie skoczyć te krowy ogarnąć. A ja w tym czasie zajmę się klemami. 😉

Opublikowano
Ursus932 napisał:

Rzecznik to tylko od rzek, a wodnik to coś więcej. 😉 Bardziej ogólnie.

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, Ursus932 napisał:

Wodnik to taki rzecznik bo w sumie wodnik od wody a rzecznik od rzeki🤦‍♂️się k**wa zakręciłem 

@Bananek👍mamy podobne poczucie humoru 

Edytowane przez Łolek
  • Haha 1
Opublikowano
13 minut temu, kris91 napisał:

No a co z krowami miałbym zrobić przez weekend? 🤔 Kto ma i musi sam robić ten zrozumie 🙊 Najwidoczniej jak ona też tego nie zrozumiałaby, to znaczy że nie zasługuje na moje dobre serce 😉

Jak przepiszę, to odetchnę 🙊🙊

Coś wspominałeś że chcesz likwidować krowy 🙊

Opublikowano
30 minut temu, szymon09875 napisał:

A co się dzieje ? No to jak za 3512 dobra cena, ale i liczyć się trzeba z kosztami ;/ 

Na wolnych obrotach pluje olejem i kopci niemiłosiernie .

Palić bardzo lekko i szybko pali więc pompa widać zdrowa.Wtryski to napewno są do remontu.

Po rozgrzaniu mocno paruje jak się korek od oleju odkręci.

3.900 mtg 

Opublikowano
12 minut temu, Bananek napisał:

O cholera, zaraz sobie tego lajka wydrukuję, oprawię w ramki i powieszę w salonie. Albo przed domem. Niech wszyscy widzą. 😉

Tak zrób , i w TVP info na pasku niech puszczą 😛

8 minut temu, stempos1980 napisał:

Na wolnych obrotach pluje olejem i kopci niemiłosiernie .

Palić bardzo lekko i szybko pali więc pompa widać zdrowa.Wtryski to napewno są do remontu.

Po rozgrzaniu mocno paruje jak się korek od oleju odkręci.

3.900 mtg 

Zobacz czy odma nie jest przytkana , bo w tych silnikach takie przypadki bywają i właśnie takie objawy 

Opublikowano
Przed chwilą, Ursus932 napisał:

Duże ryzyko 😜

czy ja wiem??? dobrze byłoby po tobie remanent robić, stan magazynu: zero, przedmioty zakupione od ostatniego okresu rozliczeniowego: zero, dziękuję, do widzenia, dobranoc

• Haha 2
Opublikowano
19 minut temu, Bananek napisał:

Ten sam tok myślenia. Też jestem pozytywnie yebnięty, Mareczku.

Jeszcze jedna historia z tamtej pracy malujemy biurowiec a mnie trochę wcześniej się syn urodził i dyrektorka przychodzi no i tak próbuje zagadywać o tym o owym i pyta mnie to ile już ten pański mały ma, a ja niewiele myśląc wie pani nigdy nie mierzyłem ale myślę że z 15cm napewno już do końca remontu do nas nie przyszła 

• Haha 3
Opublikowano
17 minut temu, Ursus932 napisał:

Tak zrób , i w TVP info na pasku niech puszczą 😛

Zobacz czy odma nie jest przytkana , bo w tych silnikach takie przypadki bywają i właśnie takie objawy 

Właśnie nic odmą nie leci.nawet nie czuć na palcu powietrza przy pracującym silniku

Opublikowano (edytowane)
7 minut temu, stempos1980 napisał:

Właśnie nic odmą nie leci.nawet nie czuć na palcu powietrza przy pracującym silniku

To pewnie zapchana, kupuj to i do domu 

I będziesz zadowolony 🙂

Edytowane przez Ursus932
Opublikowano
1 godzinę temu, kris91 napisał:

A krowy ze sobą wezmę 😉

Na jeden weekend ojciec nie ogarnie tego? Kiszonek nawozić, słomy. Obornik powybierać, i się jakoś dogadać. Szczególnie, że podobno ciągle się chce rządzić wszystkim. 

• Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v