Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
23 minuty temu, Bananek napisał:

Musowo. Jutro z tym oddechem do dentysty pójdę. 😁

żeby cię nie zj***ł jak Gienka co z nogą w gnoju do lekarza poszedł

7 minut temu, Sylwekx25 napisał:

Najpierw to musi do Darka co by ładnie pomalował na czerwono zielony 🤭

nienawidzę malować, najchętniej sprzedawałbym nie malowane

Opublikowano
2 minuty temu, bratrolnika napisał:

żeby cię nie zj***ł jak Gienka co z nogą w gnoju do lekarza poszedł

Dawaj do mnie ja uwielbiam lakierować 

A może spółka z,o,o

12 minut temu, Karol6130 napisał:

To jak kupię nowy telefon to będę musiał zapłacić haracz na rzecz artysty 🍌🤔

Chyba nie weszło 

• Like 1
Opublikowano
4 minuty temu, bratrolnika napisał:

To mógłbyś się spiknąć z moim ojcem. On pędzlem latał zanim jeszcze pospawane było. 

• Like 1
Opublikowano
2 godziny temu, stempos1980 napisał:

U mamy mamy czy u pani mamy🤔

Szymon w tym 3512 tylko są korki zboku zwolnic a spustowych nie ma

Na 9 klucz czterokatny łeb ma z 5 cm w stronę koła od wlewowego. No ale jeśli nie ma to możliwe że uszczelniacza nie ma od strony mostu, bo to w sumie 3512 to one mogły nie miec. Niby przez to że nie ma odpowietrznika zwolnica wywalało uszczelniacz od strony koła i dlatego w nowszych wersjach nie zakładali uszczelniaczy od strony mostu. 

• Like 1
Opublikowano
24 minuty temu, szymon09875 napisał:

Na 9 klucz czterokatny łeb ma z 5 cm w stronę koła od wlewowego. No ale jeśli nie ma to możliwe że uszczelniacza nie ma od strony mostu, bo to w sumie 3512 to one mogły nie miec. Niby przez to że nie ma odpowietrznika zwolnica wywalało uszczelniacz od strony koła i dlatego w nowszych wersjach nie zakładali uszczelniaczy od strony mostu. 

Będę jeszcze dziś to zerkne.

Kupił poniżej 30 ten ciągnik ale na 80 procęt silnik będzie wymagał remontu

Opublikowano
1 minutę temu, Łolek napisał:

Ło tam farba nie jest droga i naklejki i już jest Pronar 

Marku jesteś na VAT ?

Opublikowano
8 minut temu, kris91 napisał:

Nawet i tutaj o vacie? 🙆‍♂️🙆‍♂️🙆‍♂️ W rolnikach o vacie, w cenach mleka o vacie, a w temacie o vacie nic 🙊🙊🙊🙊

Temat na czasie 😛

Opublikowano
3 minuty temu, Ursus932 napisał:

Temat na czasie 😛

No jo 0 vat na nawóz ale rząd nie zapewnia że ceny nawozu spadną 🙈 czyli przedtem vatowiec kupił za xxx i miał zwrot waty a teraz kupi za tyle samo ale już vatu nie zwrócą bo go nie ma 😂😂

• Like 1
Opublikowano
8 minut temu, TheraRolnik napisał:

No jo 0 vat na nawóz ale rząd nie zapewnia że ceny nawozu spadną 🙈 czyli przedtem vatowiec kupił za xxx i miał zwrot waty a teraz kupi za tyle samo ale już vatu nie zwrócą bo go nie ma 😂😂

Cichaj tam, rządzą nami kompetentni i lubiani ludzie ☝️☝️ Wiedzą co robią, to wszystko wina Tu... 🙊🙊🙊 Chciałoby się gdzieś przejechać, ale się nie chce 👀

2 minuty temu, Bananek napisał:

Przymusu nie było żeby iść na VAT.

No i wsadził kij, no i wsadził 🙆‍♂️🙆‍♂️🙆‍♂️🙆‍♂️

Opublikowano
1 minutę temu, kris91 napisał:

Chciałoby się gdzieś przejechać, ale się nie chce 👀

Pod Kaufland z kluczami. 😉 

2 minuty temu, kris91 napisał:

Com napisał, napisałem. Wskaż, gdzie jest coś złego lub nieprawdziwego. 

Opublikowano

https://joy-box.pl/pl/p/-Urzadzenie-Rozruchowe-Jump-Starter-2000a-22000mah-Bardzo-Silne/489?utm_source=shoper&utm_medium=shoper-cpc&utm_campaign=shoper-kampanie-google&shop_campaign=2064486486&gclid=CjwKCAiAlfqOBhAeEiwAYi43FxHJwMgi4k4y36gmJcqhx6n-1pDFNOfukf0MPwzFKWW1gdu_P8TzlBoC51sQAvD_BwE używa ktoś podobnych urządzeń?

Opublikowano
Przed chwilą, kris91 napisał:

Cichaj tam, rządzą nami kompetentni i lubiani ludzie ☝️☝️ Wiedzą co robią, to wszystko wina Tu... 🙊🙊🙊 Chciałoby się gdzieś przejechać, ale się nie chce 👀

pozwól że zapytam jak tam sprawy miłosne???

Opublikowano
2 minuty temu, Bananek napisał:

Pod Kaufland z kluczami. 😉

I tak jak cygan jeżdżę obładowany, gaśnice 6kg, klucze jakie się da, kable rozruchowe, linki, podnośnik, rękawice, klocki pod koła, kombinacji, żarówki, bezpieczniki, a i tak pełno miejsca w bagażniku 🙆‍♂️🙊🙊

5 minut temu, Bananek napisał:

Com napisał, napisałem. Wskaż, gdzie jest coś złego lub nieprawdziwego. 

Ze tak zacytuję satyrycznie klasyka: "A zacytuj mi  gdzie napisałem, że źle lub nieprawdę napisałeś? Chciałeś zabłysnąć, a się tylko ośmieszyłeś" 🙊🙊🙊😂😂

Opublikowano
1 minutę temu, bratrolnika napisał:

pozwól że zapytam jak tam sprawy miłosne???

No wlasnie nie wiem co myslec o tym, zdebilniałem bo wczoraj była u mnie jakby nigdy nic i skakała nade mną, że trochę denerwowało mnie to jakoś, jak jakiegoś małego dzieciaka traktowała 🤔

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v