Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano (edytowane)

Takie widoki dzisiaj

IMG_20220605_135628_200.jpg

Edytowane przez marcin19071980
Opublikowano (edytowane)

Nord See kanal.

IMG_20220605_134500_617.jpg

Edytowane przez marcin19071980
Opublikowano

Na pierwszym zdjęciu obok pierwszego dźwigu stoją ludzie,kur.... ale to wszystko wielkie

Opublikowano (edytowane)
12 minut temu, 6465 napisał:

To w osiedlu za torami.

To nawet nie widziałem że tam pizzeria jest 

Ty się włoczysz po Sochaczewie, a ja ci dobytku pilnuje. Ciasno masz na tym podwórku, chyba jednak Gregor będzie musiał zabrać Lublina...

6 minut temu, Łolek napisał:

Ale Kuba gość pozycja 👍

Chopy sprzedaje woza 

1654435298217.jpg

A czemu on ma prawy bok w innym kolorze niż reszta auta???

Edytowane przez bratrolnika
Opublikowano
3 minuty temu, bratrolnika napisał:

To nawet nie widziałem że tam pizzeria jest 

Ty się włoczysz po Sochaczewie, a ja ci dobytku pilnuje. Ciasno masz na tym podwórku, chyba jednak Gregor będzie musiał zabrać Lublina...

A czemu on ma prawy bok w innym kolorze niż reszta auta???

Ty pryszczaty na oko jesteś chyba 🤦‍♂️

Opublikowano

No widać że po dzwonie i chce się gość pozbyć lumpa😁

Opublikowano

Składać wnioski na zielone płuca .

Dotacje dla działkowców. Do zgarnięcia od 10 do 100 tys. zł! Ruszył nabór wniosków o granty

Ta wiadomość ucieszy działkowców ROD. Rząd przyzna pieniądze na rozwój zielonych płuc miast, czyli ogródków działkowych. W ramach oferowanych grantów w sumie do rozdania jest 47 mln zł. Co trzeba zrobić, aby otrzymać pieniądze?

Działkowcy mogą otrzymać jednorazowo od 10 tys. zł do 100 tys. zł. Środki z grantów mają być przeznaczone na rozwój infrastruktury na działkach ROD i działania proekologiczne

Za te pieniądze będzie można np. przygotować instalację do zwiększania retencji wody, zbudować budki lęgowe dla patków czy kupić niezbędne narzędzia do prac działkowych

Wystarczy złożyć wniosek do odpowiedniego oddziału regionalnego Agencji Restrukturyzacji i Modernizacji Rolnictwa

Pierwszy etap składania wniosków trwa od 30 maja do 30 czerwca 2022 r.

https://businessinsider.com.pl/wiadomosci/dzialkowcy-moga-otrzymac-pieniadze-ruszyl-nabor-wnioskow/5hsjpdd

Opublikowano
26 minut temu, bratrolnika napisał:

No jak tak się z bliska przyjrzeć to błotnik do słupka ani do maski nie pasuje kolorem 

Screenshot_20220605-155101.png

Panie to cień na załamaniu i tak ci się wydaje.

31 minut temu, superfarmer02 napisał:

Atlantyda? 

Calzone po schodkach na Słowackiego.

Opublikowano
21 minut temu, galan99 napisał:

Składać wnioski na zielone płuca .

Dotacje dla działkowców. Do zgarnięcia od 10 do 100 tys. zł! Ruszył nabór wniosków o granty

Ta wiadomość ucieszy działkowców ROD. Rząd przyzna pieniądze na rozwój zielonych płuc miast, czyli ogródków działkowych. W ramach oferowanych grantów w sumie do rozdania jest 47 mln zł. Co trzeba zrobić, aby otrzymać pieniądze?

Działkowcy mogą otrzymać jednorazowo od 10 tys. zł do 100 tys. zł. Środki z grantów mają być przeznaczone na rozwój infrastruktury na działkach ROD i działania proekologiczne

Za te pieniądze będzie można np. przygotować instalację do zwiększania retencji wody, zbudować budki lęgowe dla patków czy kupić niezbędne narzędzia do prac działkowych

Wystarczy złożyć wniosek do odpowiedniego oddziału regionalnego Agencji Restrukturyzacji i Modernizacji Rolnictwa

Pierwszy etap składania wniosków trwa od 30 maja do 30 czerwca 2022 r.

https://businessinsider.com.pl/wiadomosci/dzialkowcy-moga-otrzymac-pieniadze-ruszyl-nabor-wnioskow/5hsjpdd

to obajtek i żona premiera się ucieszą 🤣

Opublikowano
53 minuty temu, superfarmer02 napisał:

Na przeciwko mojej szkoły to są tory, wk i wiadukt...

Ładnie przetrzasniete, a siuntka już z prasą czeka podpięta. Ty szles do sklepu?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v