Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
1 minutę temu, bratrolnika napisał:

tak, każdą pętlę mam na oddzielnym zaworze, także mam możliwość zabawy ogrzewaniem, każda pętla podłogówki i każdy grzejnik moge niezależnie regulować

Ja ustawiałem w zimie chyba z tydzień ale teraz działa zadowalająco. Tyle że u mnie to taki miszung ze uj. Żeliwo, podłogówka, panelowe. Mogę dławić tylko kryzą na głowicy więc zabawy miałem trochę 

• Like 1
Opublikowano
kizak napisał:

niekoniecznie ,jak zakodowany wygląd szczura z żelaznego sklepu ,to i tak zostanie ,🤷‍♂️

Gdzieś Ty moje zdjęcie widział? 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Bananek napisał:

To Ty taki suchoklates? Przyjedź do mnie na kilka miesięcy, to Cię klema nie pozna.

Ejjjjj, to u mnie była klema 😂😂😂😂😂😂

Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, Bananek napisał:

To Ty taki suchoklates? Przyjedź do mnie na kilka miesięcy, to Cię klema nie pozna. 😉

Jak na odwrót?

Mężowie rolniczek,to też takie super chopy?

Edytowane przez Baks00
Opublikowano
13 minut temu, Łolek napisał:

Za 10 to nawet do słomy bym nie odpalał traktora a mowa żeby jeszcze prasę zapiąć 

A kto by Ciebie chciał  😜

Opublikowano
hubertb napisał:

Tyle że u mnie to taki miszung ze uj. Żeliwo, podłogówka, panelowe.

Patrz to: żeliwo na dole, podłogówka na poddaszu, aluminium na poddaszu, Stalowe rury cal i ćwierć, Pex, i mosiądz. 😉

Opublikowano
Baks00 napisał:

3 minuty temu, Bananek napisał:

To Ty taki suchoklates? Przyjedź do mnie na kilka miesięcy, to Cię klema nie pozna. 😉

Jak na odwrót?

Mężowie rolniczek,to też takie super chopy?

Jak się im od początku pozwoli rządzić to tak. Jak są całe życie nie u siebie to nie.

kizak napisał:

oto to ,to u niego klema ,a twoich zdjęć [jak i moich] jest mnuóstwo ,my celebryty ,na każdym transformatorze wisi 😐

U kogo wisi, u tego wisi. 😉

Opublikowano
2 minuty temu, Bananek napisał:

Patrz to: żeliwo na dole, podłogówka na poddaszu, aluminium na poddaszu, Stalowe rury cal i ćwierć, Pex, i mosiądz. 😉

Widzę że nie jestem sam ;) 

Opublikowano
slawek74 napisał:

Bananek napisał:

Karol6130 napisał: Bida wszystkiego nauczy  Racja. Tylko trzeba CHCIEĆ się nauczyć.

ale trzeba jeszcze mieć trochę pojęcia....

Aleee to nic nieeeee da.

hubertb napisał:

2 minuty temu, Bananek napisał:

Widzę że nie jestem sam ;) 

No nie. Masz jeszcze 4 kobiety w domu. 😉

• Haha 1
Opublikowano
2 minuty temu, Chłoporobotnik napisał:

Mnie i na podłogowe w zeszłym roku namawiali. Ale kurła parkiet zdzierać, nowe jakieś panele dawać, niepotrzebne koszty... Ileż mnie samemu potrzeba. 

Chmury i słońce na zmianę.

Czekaj z remontami na żonę bo przyjdzie i tak będziesz wszystko remontował takie są te baby z nimi źle ale bez nich jeszcze gorzej

Opublikowano
Przed chwilą, Mateusz1q napisał:

Czekaj z remontami na żonę bo przyjdzie i tak będziesz wszystko remontował takie są te baby z nimi źle ale bez nich jeszcze gorzej

Nie mam zamiaru posiadać kogoś takiego jak żona. I teraz już nic w domu nie mam do remontowania. Na moje życie starczy. 

Opublikowano
3 minuty temu, Chłoporobotnik napisał:

Nie mam zamiaru posiadać kogoś takiego jak żona. I teraz już nic w domu nie mam do remontowania. Na moje życie starczy. 

Nie jeden tak mówił, a teraz żona dzieci 

Opublikowano
2 minuty temu, Chłoporobotnik napisał:

Nie mam zamiaru posiadać kogoś takiego jak żona.

Piotrek jak nie żonę to przynajmniej kochankę co będziesz sam wieczorem w domu robił. Tak zawsze rozrywka, jak nie kłótnia to coś zepsuje, no i ten tego można. 

Opublikowano

Za głupi ja na trzymanie kobity w domu i wychowywanie cudzych dzieci. Niech jest jak jest i oby tak dalej. 

Przed chwilą, hubertb napisał:

no i ten tego można. 

No to akurat nie ze mną.

Przed chwilą, hubertb napisał:

co będziesz sam wieczorem w domu robił

Są książki, jeszcze jest prąd i komputer a zawsze można iść z kurami spać. 

Opublikowano
Przed chwilą, Mateusz1q napisał:

Nie jeden tak mówił, a teraz żona dzieci 

Juuuu ,a zaraz żonka Mu te pażdzierzowe pozdejmuje ,i to prędko .   Chłoporobotnik ,gdybyś był moim bliskim znajomym ,bym powiedział ,,w uja lecisz '' ,tosz kurna  masz zamiar zacząć się z tego świata od razu zwijać że Ci na twoje życie starczy // ?    A właśnie ,wcześniej był tu jakiś nawiedzony ,co powiedział żegnajcie ,i cicho teraz ,czy coś on se nie zrobił ?

• Haha 1
Opublikowano
Przed chwilą, kizak napisał:

gdybyś był moim bliskim znajomym ,bym powiedział ,,w uja lecisz '' ,tosz kurna  masz zamiar zacząć się z tego świata od razu zwijać że Ci na twoje życie starczy // ?

30 lat już jest to i kolejne 30 wytrzyma. A w chałupie? Stara instalacja wodna i grzewcza była 40 lat. Teraz nowa może też tyle wytrzyma. Dach elegancki. Okna może za parę lat wymienić trzeba. I nic więcej w domu nie trzeba. Mi wygód typu odkurzacz sam jeżdżący po domu czy zmywarka nie trzeba. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v