Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
Przed chwilą, kris91 napisał:

Ja od 10lat likwiduje 😂😂😂😂😂😂😂

mogę pomóc. 

szybko i sprawnie 🙂

Opublikowano (edytowane)
10 minut temu, gregor1284 napisał:

Eeee! 

że co?????

nie będzie tu Kurp podlasiakom pomagać gdzie ja tu bliziutko mam. 

zróbmy jakąś regionalizację, dizelek drogi a czas jeszcze droższy 🤑

pozatym Ty miałeś już się zwijać a nie rozwijać. 

Edytowane przez HF86
Opublikowano (edytowane)
9 godzin temu, bratrolnika napisał:

to chyba jeździsz jak moja kobita, cały czas jeździ a nigdy jeszcze nie tankowała

miałem tak w Golfie, po półtora roku się dopatrzyłem że zapas nie pasuje na szpilki, całe szczęście dopatrzyłem się tego pod domem, a nie pod Zakopanem

ale wiem że koledze został zapas po V40, wiem też że jest mu zbędny, zapytać za ile chce go ożenić???

Tak, jak ma 4x114.3 rozstaw to wezmę, tylko że kuriera trzeba by werbować🤔

Edytowane przez GRZES1545
Opublikowano
1 minutę temu, Rolnik1973 napisał:

Już byś dzwonił do ubezpieczalni w euforii, co nie?  

Kurde z nudów wszystkie sprzęty chyba ponaprawiam, prasa, wicherek, kosiarka oleje wymieniam, łańcuchy poskracane, napięte, teraz bawię się czujnikiem od wypadnięcia beli żeby lampka się zapalała 🙈 

Opublikowano
Karol6130 napisał:

23 minuty temu, Bananek napisał:

Do czego? Ile węży rocznie zakuwasz?

Nieraz bardzo dużo 

Bardzo precyzyjna odpowiedź. Od razu wiem ile tych węży jest. 👍

Opublikowano

GRZES1545 napisał:

To tylko z dziś? U mnie 6mm od rana i teraz przejaśnienia.

Chyba trochę i z wczoraj. Ale dziś to odkad wstałem do teraz bez przerwy padało.

• Sad 1
Opublikowano
2 minuty temu, radekz200 napisał:

Kurła nie pamietam żebym tak późno kiedyś trawę zbierał 🤬🤬🤬

Spokojnie, na razie jeszcze nie zbierasz... Dwa pokosy w jednym, same oszczędności. 

• Haha 2
Opublikowano
radekz200 napisał:

Kurła nie pamietam żebym tak późno kiedyś trawę zbierał 🤬🤬🤬

Ja zawsze do czerwca to miałem porobione z trawą. Fakt że już nie zbieram łąk ale widzę że kiepsko to wygląda.

Opublikowano (edytowane)

też już czuję że za dużo dizla zamówiłem. w tym roku 2 pokosy pewnie i może na paru ha coś 3ciego w bele żeby nie wyjść z wprawy i pamiętać czemu robię w pryzmy 🤭

Edytowane przez HF86
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v