Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
56 minut temu, Strongman napisał:

Ja mam paseratti to mój to pali duzo.

Ale ta ekonomiczna wersia to pali mało, ale 105km to niema czym jechać ale paliwa to pali mało.

https://youtu.be/553_vZe7vvA?t=248

Wywal DPF-a to spalanie spadnie i silnik będzie bardziej żwawy. 

Opublikowano
9 minut temu, HF86 napisał:

koło 30 wyszedł mi sobotni wyrób, a jeszcze się urobilem przy tym. 

Panie co tak drogo, parówki w biedronce po 7zł 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Opublikowano
11 minut temu, kizak napisał:

Jak ,,zmęczona życiem'' instalacja ,to i przed obciążeniem 12 nie będzie miała [gdzieś po drodze zgubi] ,u mnie na światłach nie było i były podłe ,nie znalazłem przyczyny ,zrobiłem ,,bajpasa'' ,stary odłączony od życia i światła lepsze znalazły się . Ja wiem że wyjdzie słowo amator ,fuszerka ,ale w 40 letnim traktorze  olał ja to  ,a działa . A Widzisz , tu jest u Ciebie słowo ,,sedno''   ,,mierzę napięcie'' ,czyli masz czym i masz wiedzę .

Mam ut-107 miernik za stówkę, i ze cztery "fluki" w domu. Ale one nie są do mierzenia w złomach. 

Opublikowano
3 minuty temu, kris91 napisał:

Panie co tak drogo, parówki w biedronce po 7zł 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

żeby nie ta d*pa, to by była złota chalupa. 

lubię dobrze zjeść .

Opublikowano

Kurna ,dalej pada ,trawa przerasta ,nie ma jak zebrać ,następna starzeje na pniu ,trza by było i gnojówkę wywieżdż a nie ma gdzie ,a i z 15 rozżutników łajna po trawie rozżucić a nie ma gdzie ,siedzę i pitolę po klawiaturze ,a póżniej sraczka i z tydzień ani słowa .echhh😐

Opublikowano

Chłopaki chce kupić takie błotniki plastikowe 👇 , tylko jaki rozmiar będzie dobry do opon 11,2 x24 , żeby to ładnie wyglądało tak ze smakiem ? 

Opublikowano
2 minuty temu, dejmian90 napisał:

Kiedy kosicie trawy? Ja miałem dzisiaj ale znowu pada i kosze jutro. Trudno co będzie to będzie.

Za 2 tygodnie 

Opublikowano

leje ino szum. aby pod koniec tygodnia coś się udało posprzątać to będzie sukces. może być i stara, aby pogodna, najwyżej się melasą byckom poleje. 

Opublikowano
dejmian90 napisał:

Kiedy kosicie trawy? Ja miałem dzisiaj ale znowu pada i kosze jutro. Trudno co będzie to będzie.

pewnie pod koniec czerwca jak urośnie 🤭😎

Dziad932 napisał:

2 minuty temu, dejmian90 napisał:

Za 2 tygodnie 

za 4 😁🤪

Opublikowano
2 minuty temu, gregor1284 napisał:

Patrzta Chłopy tak się żyje 

To tzw. ruchacz internetowy, musi płacić bo pewnie wygląd taki że normalnie to żadna patykiem i przez papier dotknąć nie chce. 

• Haha 2
Opublikowano
38 minut temu, bratrolnika napisał:

niestety, głupie to

teraz jak oglądam ogłoszenia, to chcieć kupić coś równie żwawe jak mam teraz ale młodsze to jest problem, bo we wszystkim nowszym występują silniki które mają moc mojego rozrusznika😐

To jeszcze powinno jeździć. Mapę można zrobić. A zdaje się że suva szukasz. Teraz to już raczej chyba w benzynie trzeba brać pod uwagę tylko. 

https://www.olx.pl/d/oferta/mazda-cx-5-mazda-cx-5-CID5-IDLP343.html

Opublikowano
3 minuty temu, danielursus3p napisał:

To jeszcze powinno jeździć. Mapę można zrobić. A zdaje się że suva szukasz. Teraz to już raczej chyba w benzynie trzeba brać pod uwagę tylko. 

https://www.olx.pl/d/oferta/mazda-cx-5-mazda-cx-5-CID5-IDLP343.html

Tzn póki co nie szukam, to co jest polata jeszcze u mnie jakieś trzy- cztery lata. Tak mam że z reguły jeżdżę samochodem ok. 5 lat. Akurat ostatnio miałem wolną chwilę i tak popatrzyłem co ciekawego w trawie piszczy. 

Wpadło mi w oko dwa volva, V40, albo XC60, takie w miarę oględne, i wygląda że żwawe, ale póki co w opinie o nich się zbytnio nie zagłębiałem 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v