Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 minutę temu, slawek74 napisał:

nawet fajny 👍 w dizlu są 🤔🤭

Nima. Hybryda tylko. 

Opublikowano
Przed chwilą, szymon09875 napisał:

Maszyna dla ciebie ;) o dziwo to jeszcze w ubiegłym roku kosiło.

Sieczkarni nie ma to do uja się nadaje. To ani u siebie się nie zda a i o jakichkolwiek zarobkach można zapomnieć u mikroskopijnych. 

Opublikowano
1 godzinę temu, szymon09875 napisał:

Jak już temat Ukrainek to uważajcie na nie... Kuzyn chciał pomóc, wziął pod swój dach i teraz problem bo mu się przez nią związek kilkuletni rozpadł...

Dziewczyna jego pojechała do pracy, ale że źle się czuła to wróciła wcześniej do domu, a tam Ukrainka nago skakala po chłopaku. Efekt taki że teraz ani dziewuchy ani Ukrainki 🤣

Powietrze spuszczała z chłopa 🤔

• Haha 1
Opublikowano
Karol6130 napisał:

Dziś w okolicach Róży Polsat news stał. 

Pewnie jaki wywiad robili o składzie %

A może przyjechali zakupić, te gwiazdy pewnie wymagają dobrego 🥂

wypadek śmiertelny tam był...

• Like 1
Opublikowano
9 minut temu, gregor1284 napisał:

Chuda strasznie ta ursusowa 

To dobrze, i tak przytyje. 

Gruba raczej nie schudnie.

Opublikowano
22 minuty temu, Agrest napisał:

Ja nie szukam.

Ale jak kiedyś szukałem to mi się bardzo podobał, ale opini to chyba zbyt dobrych nie miał jeśli o jakość i komfort chodzi. No i ze względów finansowych wybrałem kugę.

Ale takie auto z czerwoną skórą...🥰🥰🥰

Marzy mi się ładne auto z czerwoną skórą😋

Khm 

pobrane (10).jpeg

Opublikowano
6 minut temu, gregor1284 napisał:

Powietrze spuszczała z chłopa 🤔

I krążenie pobudzała🤣

Opublikowano
6 minut temu, Bananek napisał:

Zapytaj mżonkę czy poleca. Może i ja bym swojej taki kupił? Jak będzie ujowy to będzie na kogo zrzucić. 😉 

Kurła nie dziaduj kup eloktroluxa  😛😛

Opublikowano
7 minut temu, danielursus3p napisał:

Tu są 18 chyba pakowane. Z resztą kupując nowy wsadza jakie chcesz aby zapłacić. 

Domyślam się że tam duże koło jest, ale przy takim gabarycie auta wygląda na za małe.  

Wiesz przecież że dobre koło to pół wyglądu auta

4 minuty temu, Bananek napisał:

Zapytaj mżonkę czy poleca. Może i ja bym swojej taki kupił? Jak będzie ujowy to będzie na kogo zrzucić. 😉 

Miało być tak że na dole zostanie ten stary bezworkowy, a na poddasze ten bez kabla. Co do czego to wygodniej jej znieść z góry ten nowy, niż wyciągać ten stary i podłączać pod prąd. Także myślę że chyba zadowolona. Wziąłem ostatnio do auta, mniejszy ciąg ma niż ten na prąd na moje oko, ale odkurzył nawet nieźle

Opublikowano
1 minutę temu, gregor1284 napisał:

Khm 

pobrane (10).jpeg

Fajne, ale coś o kilka dekad młodsze. 

Fotele robią wrażenie👍

Opublikowano
1 minutę temu, bratrolnika napisał:

Domyślam się że tam duże koło jest, ale przy takim gabarycie auta wygląda na za małe.  

Wiesz przecież że dobre koło to pół wyglądu auta

Miało być tak że na dole zostanie ten stary bezworkowy, a na poddasze ten bez kabla. Co do czego to wygodniej jej znieść z góry ten nowy, niż wyciągać ten stary i podłączać pod prąd. Także myślę że chyba zadowolona. Wziąłem ostatnio do auta, mniejszy ciąg ma niż ten na prąd na moje oko, ale odkurzył nawet nieźle

Ja wiem czy duży. Jak a5 mniej więcej 

Opublikowano
radekz200 napisał:

6 minut temu, Bananek napisał:

Kurła nie dziaduj kup eloktroluxa  😛😛

Pokaż.

Opublikowano
43 minuty temu, Rolnik1973 napisał:

A Ty jak pociąg będą Ci doczepiać kolejne wagoniki i będziesz sapał i ciągnął 

Rysiu spokojna głowa nic na siłę 

Z tego co piszesz to ty akurat nie masz tego problemu 

Wiem trzy rzeczy, skąd zaczynałem gdzie jestem i dokąd chciałbym dojść 

Opublikowano
Przed chwilą, 6465 napisał:

a taki jak ci się widzi 🤔

Sieczkarni nie ma i gabaryt też nie mały. 

Ech kurła, w tym roku Dajhajsu musowo konserwować, trzeba będzie zlecić konserwację 🤔 Chyba zakup Dacii coraz bliżej 🤔

Opublikowano
Przed chwilą, Chłoporobotnik napisał:

Sieczkarni nie ma i gabaryt też nie mały. 

Ech kurła, w tym roku Dajhajsu musowo konserwować, trzeba będzie zlecić konserwację 🤔 Chyba zakup Dacii coraz bliżej 🤔

Kup sobie dastera i będziesz w zbożu po ścieżkach jeździł jak sołtys.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v