Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
bratrolnika napisał:

Taki do ręki moja ostatnio w jebiedronce kupiła, w promocji podobno 200coś złotych, wygodne to bo kabla nie ma. 

Pokaż zdjęcie. (Odkurzacza też.)

Opublikowano

Podano do stołu. Weekend rozpoczął się. 

IMG_20220528_150128.jpg

Przed chwilą, kris91 napisał:

Mogę być tym od psucia, bardzo dobrze mi to wychodzi 🙊🙊😉

Byśmy się uzupełniali. 😉 

Opublikowano
2 minuty temu, radekz200 napisał:

Kurła paszowozem przejechales?

No a czym? 

@Chłoporobotnik sprawa jest do ciebie. Taka szafka mi wpadła w ręce ostatnio. Dzieci mówią, że to świetna gotowa klatka na króliki. Można w tym je trzymać? Może bym im kupił z parkę. 🤔

IMG_20220528_150924.jpg

IMG_20220528_150940.jpg

Opublikowano
38 minut temu, bratrolnika napisał:

Dziękuję za załatwienie👍 zmierzylbys wolną chwila ile mają wysokości???

Ni ma problemu. 

Darek 72 centymetry wysokości. 

Opublikowano

Co chwile to deszcz to słońce. 2 godziny wywozilem obornik z obory,jeszcze sie ładowarką zablokowalem między słupem na koniec roboty ale zona pomogla ciagnikiem troche zeby naprostowac. 😃

Opublikowano

Jak się wam podoba przeróbka wlewu 😉 podobno czerwony dodaje 10 koni więcej 😛

IMG20220528155513.jpg

Opublikowano
2 godziny temu, szymon09875 napisał:

@Agrest wstawiaj wodę 🤣

IMG_20220528_140300.jpg

Kurła żeby gruntówka to jak u mnie🤣

W Bałtowie podobne klimaty.

Skuter kupiony chyba 2,5 miesiąca temu i natrzaskane 1000km. A jazda tylko na objazdy pól. 

Teraz opinie o kosie spalinowej NAC. Kupiona tydzień temu.

Przy drugim zbiorniku paliwa rozleciała się głowica tnąca🤦‍♂️

Wczoraj wchodzę na market, naświetlam sprawę, a pracownicy się śmieją. Mówią otwarcie że tak ma być. To produkt na pierwsze urichomienie. Żyłka też zdążyła się w tym czasie skończyć.

Kupiłem inną rzekomo lepszą głowicę. Odpalam po minucie pracy gaśnie. I tak kilka razy, aż jebła w gaźnik że omal zawału nie dostałem. Już nie odpaliła.

Świeca czysta iskrę daje i ni hu hu. Założona stara świeca od kosiarki i kosa chodzi.

W instrukcji napisane by świecę wymieniać co 40h pracy. Widać pierwszy montaż też na max 1h pracy🤣🤣🤣🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️

Opublikowano
Agrest napisał:

Skuter kupiony chyba 2,5 miesiąca temu i natrzaskane 1000km. A jazda tylko na objazdy pól. 

W focusie od pierwszych dni listopada do teraz 7000km. I można powiedzieć, że niewiele się jeździ.

Opublikowano
1 godzinę temu, Bananek napisał:

No a czym? 

@Chłoporobotnik sprawa jest do ciebie. Taka szafka mi wpadła w ręce ostatnio. Dzieci mówią, że to świetna gotowa klatka na króliki. Można w tym je trzymać? Może bym im kupił z parkę. 🤔

IMG_20220528_150924.jpg

IMG_20220528_150940.jpg

Trochę ciasnawa, na młode króliki dobra ale na większe nie bardzo, najlepiej jakby była ta szafka podzielona na dwie części (dwa poziomy, po jednej klatce na jednym poziomie) a nie cztery części. No i przody by wypadało z siatki dorobić aby światła i powietrza miały. A i sprzątać często i ścielić dość grubo żeby nie przeciekało. 

3 godziny temu, Krzak napisał:

A co tam brzoskwinka takie wyglupy po % . Ale żeby gadać ze się kobietami nie interesuje i z emerytami pić i do starych bab na imieniny chodzić to coś nie tak. Chłopak 23 lata czy ile tam masz

Kobiety to stworzenia będące poza moją strefą zainteresowań, za to emeryci to przeważnie fajni ludzie, których warto posłuchać i czegoś się nauczyć.

3 godziny temu, Krzak napisał:

o no właśnie. widly gnoj wyrzucić a najdalej to na jarmark pojechać. 😆

Mi by to do szczęścia w zupełności wystarczyło. 

Kolejne 2mm z burzy, łącznie dziś 5mm, maj 45mm.

Opublikowano
1 minutę temu, Bananek napisał:

W focusie od pierwszych dni listopada do teraz 7000km. I można powiedzieć, że niewiele się jeździ.

W busie jak wsiadłem 5 stycznia to do wczoraj zrobione 40000 i można powiedzieć że jazda w koło komina dalej jak 120km od domu się nie oddalam.

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, Bananek napisał:

No a czym? 

IMG_20220528_150924.jpg

IMG_20220528_150940.jpg

Ja nie @Chłoporobotnik ale wypierdol przegrodę w środku, podkręć pod półki po desce calowej, drzwiczki jedne wyjeb, w to miejsce wstaw cosik osiatkowanego i wsio, będą się chować.

EDIT; A i jak masz półkę to podkręć od góry na kancie też jakąś calóweczkę, żeby gnojówka nie leciała na dół.

Edytowane przez sadownik12
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v