Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

towar do tuczu mu sprzedaż i potem jak się zrobi górka to taniutko tuszki odkupisz 🤫

Opublikowano
TheraRolnik napisał:

1 minutę temu, slawek74 napisał:

a ten poprzedni właściciel to kto w końcu 🤔

Wuja 

a jak Ty z tą ''wują'' się dogadujesz?

TheraRolnik napisał:

Ej kurpiok to kto tam u was spodnie nosi 🤔

kto pierwszy wstanie a że on lubi pospać ... 🤭

Opublikowano
20 minut temu, Bananek napisał:

Zostaw te knigi. Miałeś coś mi wysłać.

Już zapomniałem.

Zara znajdę.

7 minut temu, Ursus932bis napisał:

Dziękuję dobry człowieku 🙂

A karate zeon nada się 🤔 , bo to mam na półce

Nada jak ja trafisz w trakcie zabiegu.

Tylko to na jednym zabiegu się nie kończy bo loty są rozciągnięte.

Opublikowano
7 minut temu, slawek74 napisał:

a jak Ty z tą ''wują'' się dogadujesz?

kto pierwszy wstanie a że on lubi pospać ... 🤭

Tam Zaraz lubi.... Jak weźmie moje spodnie a ja w jej kiecki się nie wcisnę to śpię bo muszę 😂

7 minut temu, TheraRolnik napisał:

Tak się kulosz po łóżku jak śpisz ? 🤣

Joci 

Opublikowano

Mam problem. Krowa się ocieliła i odrzuciła cielaka. Co byście radzili zrobić? Taki odrzucony cielak na pewno nie będzie w pełni wartościową krową, może założę jaką zrzutkę na matkę zastępczą? 🤔

• Haha 2
Opublikowano

przekaż go w darowiznie mi np. zdjęcia ci za dwa lata wyślę 🤭

Opublikowano
6 minut temu, gregor1284 napisał:

Mam problem. Krowa się ocieliła i odrzuciła cielaka. Co byście radzili zrobić? Taki odrzucony cielak na pewno nie będzie w pełni wartościową krową, może założę jaką zrzutkę na matkę zastępczą? 🤔

Najlepiej jakby się jeszcze okazało, że identyfikuje się jako "kuń"

Opublikowano
6 minut temu, HF86 napisał:

przekaż go w darowiznie mi np. zdjęcia ci za dwa lata wyślę 🤭

Myślisz krótkofalowo, najpierw kupiem matkę zastępczą a później Ty odkupisz ode mnie bo będę się wstydził albo stado jej nie będzie akceptowało 

2 minuty temu, Leszy napisał:

Najlepiej jakby się jeszcze okazało, że identyfikuje się jako "kuń"

Prędzej jako sarna albo inny jelonek 

IMG_20220504_172716.jpg

Opublikowano

oczywiście wyrodną krowę też. pewnie trzeba jej psychoanalizę zrobić 😆

Opublikowano
2 minuty temu, gregor1284 napisał:

Myślisz krótkofalowo, najpierw kupiem matkę zastępczą a później Ty odkupisz ode mnie bo będę się wstydził albo stado jej nie będzie akceptowało 

Prędzej jako sarna albo inny jelonek 

Jako bambi. Ludzie lubią te historię, to kasa na zrzutke wpłynie. 

Opublikowano
17 minut temu, gregor1284 napisał:

Zgłoś matkę że wyrodna matka 

I że ty możesz się zaopiekować cielakiem ale potrzebujesz kasę na jego utrzymanie 

Opublikowano
34 minuty temu, gregor1284 napisał:

Oj durny Ty durny, niech mi narwie i przyśle 🤭

Zależy. Jak w nocy się mocno przewalamy to nie zawsze wstajemy po swojej stronie łóżka 🙊

Jooo, i jeszcze może nakarmić, królika zbić, wyprawić i jeszcze obiad z niego ugotować 🤣

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez Szef11
      Witam, czy ktoś może wie , gdzie robią regenerację ( kapitalny remont przekładni do siewników? Rach , kuhn , lub może z was rolnicy ma na sprzedaż taką przekładnie. Proszę o informację w SMS pod 534-617-276 Dzięki 
    • Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
  • Dodaj nową pozycję...
v