Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
54 minuty temu, Agrest napisał:

Ja bez widoku pól bym dwóch fni nie wytrzymał  

To jest moim mega problemem podczas jazdy samochodem bo rozglądam się non stop.

A do roboty to żadnej się nie nadaję. Idę na emeryturę.

Mam podobnie z jazdą sam. aż zona ciągle mnie upomina. Choć jestem na emeryturze a wykształcenie politechnika , korzenie jednak rolnicze.

Opublikowano
8 minut temu, Ursus932bis napisał:

Widzisz o głupotach to piszą , ale żeby pomóc to już nie 🤨  , ten odważniejszy tylko na równi stawia oglądanie samochodu z siewem kukurydzy 🤷🏼‍♀️ .  Trzeba będzie zadzwonić na infolinię 👍

Masz świętować i nie pracować ;)

Opublikowano
Przed chwilą, TheraRolnik napisał:

Do córek sąsiadów to nawet nie mam co startować 🙊

Tam pierniczysz gospodarstwa połączysz i będziesz obszarnik

Opublikowano
Przed chwilą, TheraRolnik napisał:

Żeby do nich startować to bym musiał być wyższy bo wszystkie są wyższe ode mnie 🤔

Moja była miała 174 a ja 173 i wcale nie zerwaliśmy z tego powodu, chyba, że mają po 180

Opublikowano
3 minuty temu, marian7k napisał:

Dziki za wskazówki! Takich wyczynów spław 0,4 i hak22 to chyba nie na moje paluszki. Mam problem z pinkami na haku 14 , ale daje radę , drobniej nie próbowałem. Dzisiaj za 4 godz 3200g białorybu płoć, wzdręga.

Okulary 😉 malutki splawik idealnie obciazony i na drgnięcie zacinasz. My wygrywaliśmy takie bony to i specjalne pudełka żeby robactwo nie wylazło mieliśmy, podstawki do tych pudelem, podesty itp. Jakie ograniczenia co do długości wędki teraz są i co do kg zanęty? Wzdregi wymiarowe czy przymykali oko? 

Opublikowano
1 minutę temu, MonteChristo napisał:

Moja była miała 174 a ja 173 

No to ja mam jeszcze mniej 

2 minuty temu, radekz200 napisał:

Trza było nie palić papierosów od 12 roku życia to byś urósł 😛

Papierosy zacząłem palić jak miałem bodajże 17 lat 🤔

Opublikowano
7 minut temu, Leszy napisał:

Startować można zawsze. Chyba, że jakieś brzydkie, to nie powinno się. 

Jak nie brak jeździć a chętne do współpracy to mało prawdopodobne że się wyda i brzydką można zrobić 😂

Opublikowano

Geny nic nie zrobisz, mnie tam do tego nie ciągnęło, 

Opublikowano
1 minutę temu, kris91 napisał:

Bedziesz bliżej brzoskwinki 🤭🤭🤭🤭

W cztery oczy z cycami

Opublikowano
2 godziny temu, kris91 napisał:

Bedziesz bliżej brzoskwinki 🤭🤭🤭🤭

Aż taki niski to nie jestem 🙄 ale poniżej 170 🤷

2 godziny temu, MonteChristo napisał:

W cztery oczy z cycami

Raczej w dwa oczy i dwa cycki 🤣

Opublikowano
1 godzinę temu, stempos1980 napisał:

Pobudka śpiochy😁 

@6465Tomek wstawaj kierownica czeka

Już już już jadę 🙋

1 godzinę temu, stempos1980 napisał:

Pobudka śpiochy😁 

@6465Tomek wstawaj kierownica czeka

Już już już jadę 🙋

• Like 1
Opublikowano
2 minuty temu, stempos1980 napisał:

Psują🤭 

Jeszcze nie. 

Słaby ruch🙄

Kamieni w uj... Studzienkę zebrałem i się nie złamała, a na kamieniu już nie miała gdzie uciec na siłowniku...

Czuć już że to maj, 4.30 a już mozna światła gasić :D

Opublikowano
11 minut temu, szymon09875 napisał:

Kamieni w uj... Studzienkę zebrałem i się nie złamała, a na kamieniu już nie miała gdzie uciec na siłowniku...

Czuć już że to maj, 4.30 a już mozna światła gasić :D

Pierwsza noc w hotelu samochodowym zaliczona w tym sezonie tylko trochę chłodno 😁

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Szukałem,nic nie znalazłem wiec napisałem ten temat.
      No,własnie na pewno czesc z was ma komórke,bo to przydatne urządzenie
      Chciałbym wiedziec jakie macie marki i modele swoich sprzetów,jesli to nie jest tajemnicą..
      Co jest w nich dobre i przydatne a co raczej nie pasuje i wam przeszkadza.
      Piszcie ,chetnie zobacze jakie posiadacie sprzety.
      Ja mam aktualnie Nokie 3310 i jestem zadowolony,nie psuje mi sie,jest prosta w obsłudze.
      A wady to wiadomo jak w starych telefonach,a mianowicie brak polifonii,troche juz sie muli ze starosci ale jakos chodzi,juz mi sie cyfry na przyciskach zmazaly ale mam ja tak dlugo ze jak pisze cos to juz pamietam gdzie co jest.
      Tak wiec prosze o wypowiedzi.
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
  • Dodaj nową pozycję...
v