Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 minuty temu, Baks00 napisał:

Zbyt piękne zeby było prawdziwe,

Nie miałeś nigdy takiej koleżanki? Pamiętam jedna artystkę która teraz mieszka niedaleko nas. "mam chłopaka ale jeśli Ci to nie przeszkadza to możemy się spotykać." ot takie materiały na żonę się trafiają 

Opublikowano
6 minut temu, 6465 napisał:

Widzę że mimo 20lat różnicy wiele się w tej dziedzinie nie zmieniło. Bo patrząc po lajkach sporo młodzieży się ze mną zgadza 

No bo tak było jest i będzie... A myśli inaczej tylko ten co nosa za próg nie wychyli i liczy że ktoś przyjdzie do niego i usiądzie obok w fotelu i już :o

• Like 1
Opublikowano
4 minuty temu, gregor1284 napisał:

Nie miałeś nigdy takiej koleżanki? Pamiętam jedna artystkę która teraz mieszka niedaleko nas. "mam chłopaka ale jeśli Ci to nie przeszkadza to możemy się spotykać." ot takie materiały na żonę się trafiają 

Może i nie miał.  I to coraz częściej. Z jedną taką się spotykałem chłopak w Anglii na dom zarabiał a ona tu bawiła się z każdym który miał chęci i czas

Opublikowano
1 minutę temu, gregor1284 napisał:

Im człowiek Bardziej spragniony,tym mniej myśli.Nie raz by  wlaz nie na to,, grzędę''-naszczescie miałem koleżanki które mnie broniły od złego.

I ja dzisiaj życzę takich koleżanek wszystkim.!!!Z nimi o wszystkim i prawie wszystko (szanowaliśmy sie)

• Like 1
Opublikowano
10 minut temu, 6465 napisał:

Widzę że mimo 20lat różnicy wiele się w tej dziedzinie nie zmieniło. Bo patrząc po lajkach sporo młodzieży się ze mną zgadza 

No ja tyż 

• Thanks 1
Opublikowano
1 minutę temu, Łolek napisał:

No ja tyż 

Za waszych czasów może tylko bardziej się kryli. Dzisiaj w dobie internetu wszystko wcześniej czy później wychodzi bo ktoś doda 2 do 2 i powiaze nie które zdażenia

Opublikowano
4 minuty temu, PAN88 napisał:

Za waszych czasów może tylko bardziej się kryli. Dzisiaj w dobie internetu wszystko wcześniej czy później wychodzi bo ktoś doda 2 do 2 i powiaze nie które zdażenia

Teraz to jest matematyka

Dodaj łóżko,odejmij ubranie,podziel nogi i módl się by nie wykonać mnożenia

• Haha 1
Opublikowano
4 minuty temu, PAN88 napisał:

Nawet nie tyle co kryli, ale łatwiej było to zachować w tajemnicy. Teraz gdzie nie pójdziesz to zaraz ktoś zdjęcia robi i wstawia. 

• Like 3
Opublikowano
9 minut temu, PAN88 napisał:

Może i nie miał.  I to coraz częściej. Z jedną taką się spotykałem chłopak w Anglii na dom zarabiał a ona tu bawiła się z każdym który miał chęci i czas

Jest tego dobrodziejstwa wszędzie. Mam znajomego kiedyś spokojny chłopak, teraz innej niż niedopieszczoną mężatka nie chce ruszać 🤷‍♂️

Opublikowano
7 minut temu, PAN88 napisał:

Pokolenie przed nimi jeszcze bardziej się kryli. Kumpla dziadek opowiadał ostatnio jakie e cuda wianki działy. Dawne metody aborcji itp. 

Opublikowano
Przed chwilą, gregor1284 napisał:

Pokolenie przed nimi jeszcze bardziej się kryli. Kumpla dziadek opowiadał ostatnio jakie e cuda wianki działy. Dawne metody aborcji itp. 

Pogadaj z tymi babciami teraz, "za naszych czasów tego nie było sodomia gomoria złodziejstwo i kur***wo"

• Haha 2
Opublikowano
1 minutę temu, szymon09875 napisał:

Nawet nie tyle co kryli, ale łatwiej było to zachować w tajemnicy. Teraz gdzie nie pójdziesz to zaraz ktoś zdjęcia robi i wstawia. 

Ja ci powiem

Pojechałem na wesele z jedną z super koleżanek.No i wszystko ładnie pięknie no i przyszło nocować.Caly domek mieliśmy dla siebie,jedno wspólne łóżko.Jej matka jeszcze dała klucz by się zasunąć 😉😉😉😀

I co?

No właśnie nic..... żadne nie miało odwagi, przegadaliśmy cała noc i w jednym łóżku.

Teraz to dumnie to wspominam,Ale człowiek był d*pa..... 🤦

Opublikowano
6465 napisał:

Oj uwierz mi ze praktyka różni się trochę od teorii, inaczej jest jeżeli patrzysz na dziewczynę przez pryzmat przyszłej żony, a inaczej jak nie wiesz w końcu czego się po niej spodziewać i po tym wyznaniu najwidoczniej krew została w mózgu i wygrał rozsądek bo jakby tak w ciąży była i o alimenty posądziła, to dopiero bieda by była i bym przecież bym nie zmusił jej żebyśmy razem byli. Ilu chłopów jest co baby z torbami puścili 🤷‍♂️

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v