Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 minuty temu, pedro2 napisał:

Bo tak się dzieje jak kto jest tzw gołodupcem i czeka aż ktoś mu da. U mnie podobna sytuacja, jakieś 4 lata temu w miasteczku niedaleko  dom 180 użytkowego wyszykowany w miarę nowocześnie, działka 28ar, garażyk, ogród, sadek, kostka. Do oddania za 300tys, szkoła 500m zaraz obok biedronka...  nie chcieli bo małe miasteczko, dom pietrowka bez udziwnień, nie ładny itd. kupili gołą działkę w polu 19ar za 100 tys i zaczęli się budować 🤦 glina, drenarka po całości bo tiry się topiły, wybrane 50cm, wszystkie kamienie ode mnie wziął, nasypał i tak lgnie bo żywa glina i siwy ił. Kruszywo, pospółka, koparki, wy***ał już 20tys i dalej bagno. Nie mówiąc gdzie do końca chałupę postawić i wykończyć... rozum wrócił w tym roku jak zaczęli budować. Chciał pałaców, a tymczasem będzie siedział 10 lat w bloku na 40m2 i dziadował. 

Nie budują się? 😂

Opublikowano
19 minut temu, Bananek napisał:

Ok, czarna owca obejrzana.

Nie jest zły. Ale bez rewelacji. Żebym płacić musiała, to bym żałowała.

21 minut temu, Bananek napisał:

Teraz biorę się za wesele.

Wczoraj obejrzałam. Myślę, że gdyby nie to że ostatnio Wołyń obejrzałam, to Wesele zrobiłoby na mnie większe wrażenie. Pokręcony strasznie. Tak na raty oglądać to nie bardzo. 

Opublikowano
2 minuty temu, TheraRolnik napisał:

Te za miękkie 🙊

grunt aby za suche nie były 🙂

Opublikowano
3 godziny temu, Ursus932 napisał:

No to obowiązek parafianina spełniony i dycha na tace dana , teraz można dalej świętować i odpoczywać , poleżeć do góry brzuchem 😊 a i torta urodzinowego zjeść

Sto lat i najlepszego 😉

Opublikowano
HF86 napisał:

kris to teraz czas na nowe  

A doprawić do smaku czy w oryginale zostawić? 🙊🙊🙊

Leszy napisał:

a potem jej się odechciało to rada jest jedna. Szukaj dalej.

Nie odechciało, tylko nie chce związku 😒😒

Opublikowano
Przed chwilą, radekz200 napisał:

Nie budują się? 😂

Budują, kasa idzie cały czas. Ale już sam po nim widzę, że najchętniej by to rzucił 🤷 coś bąkał ostatnio, że okna im wycenili na 70 tys 🙈 ja co mogę to daję, a co chcą niech sobie robią...

Opublikowano
Przed chwilą, TheraRolnik napisał:

Ja tam nie wiem ...

Ale jak coś za suche to się bierze tawot z końcówki i się smaruje 🙊

na łatwiznę idziesz, może cierpliwości nie masz 😂

Opublikowano
5 minut temu, Bananek napisał:

Jak to? Za darmo nic nie ma.

Mam kupiony jakiś pakiet. Najpierw mi wyskoczyło, że na rok z reklamami. Ale mało kosztowało. Może z 20 zł. Po jakimś czasie było, że jak mam tamten to chyba za 30 mogę dokupić na rok bez reklam. I w tym pakiecie mam sporo filmów za darmo. A kupiłam bo chciałam Chyłkę oglądać. 

Opublikowano
44 minuty temu, TheraRolnik napisał:

Oj to baba chyba nie zadowolona była 🙊🙊 

A marchewka ocalała ? 🙈

To było poletko z 6 arów marchwi pastewnej, no jasne że ocalało chyba 3 lub 4.............sztuki -gdzie był mijak.

• Haha 4
Opublikowano
2 godziny temu, kris91 napisał:

Już nie raz się próbowała wpraszać na noc, ale "czasu nie mam bo na wyjeździe jestem" 🙊🙊🙊 Trzeba honor mieć, bo jakby alimenty przyszły to gospodarki by zabrakło 😬😬 Ja im teraz drzewo zetnę!!!!! 😒😒 Chociaż niedoszłe teście spoko byli, bo widać że swatać chcieli 👀

Jak Ty czasu nie masz i chęci to czego Ty się spodziewałeś? 

Opublikowano

idealnie na wozenie pasioru. jeszcze minus 0,5

Ursus zdrowia sz6i słodyczy hf życzy. 

16417315037573743607476487377557.jpg

Opublikowano
1 minutę temu, gregor1284 napisał:

Jak Ty czasu nie masz i chęci to czego Ty się spodziewałeś? 

Ale ja mówię o sytuacji po, az serio tak źle sformułowane zdanie wyszło? 🤔

1 minutę temu, radekz200 napisał:

Kris a byłeś u jakiegoś Medyka po tym szpitalu?

No do neurochirurga chodzę 😒

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v