Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 minuty temu, Chłoporobotnik napisał:

Ja Ci coś tam prześlę👀

6 minut temu, TheraRolnik napisał:

Ja tam na krzywy ryj się nie pcham ... Flaszkę zawsze przywiozę, aby było z kim pić 

To wpadniecie ze swoimi połowicami i będziem dziabać, ale akoo trochę się obawiam 🙊🙊🙊🙊

Opublikowano
16 minut temu, robert55555 napisał:

Nie widać @Agrest

Byłem i jestem, ale czy będę?🤔

Jakoś od paru tygodni  przestaje mi się chcieć wszystko czytać. Chyba zbyt mocno się postarzałem😉

Opublikowano
3 minuty temu, robert55555 napisał:

Wyczuła żeś miękka faja. W jej oczach straciłeś godność i do widzenia.

A daj spokój, jak ani raz jej w pysk nie przylał to jak miała go uważać za twardego faceta 

Opublikowano
Przed chwilą, kris91 napisał:

To wpadniecie ze swoimi połowicami i będziem dziabać, ale akoo trochę się obawiam 🙊🙊🙊🙊

Toż nie mam jako takiej połowicy, chyba, że rozumiesz tą połowicę jako 0,5l. A powiedz mi taką rzecz- z jakiego Ty województwa? Bo mam już definitywnie zamiar w tym roku się zakręcić koło Bartoszyc, gdzieś w lecie.

• Haha 1
Opublikowano
3 minuty temu, danielursus3p napisał:

Bo to trza rozkochac, jak ta już myśli że Cię owinela wokół palca, to Ty jeb zero zainteresowania.

Tocik to moja taktyka 🙆‍♂️🙆‍♂️🙆‍♂️🙆‍♂️🙆‍♂️

Opublikowano
4 minuty temu, danielursus3p napisał:

Bo to trza rozkochac, jak ta już myśli że Cię owinela wokół palca, to Ty jeb zero zainteresowania. Żeś narzucał za bardzo to i efekt widoczny 

Tu muszę przyznać rację 

Opublikowano
3 minuty temu, DANDYS napisał:

a bo wtedy zakochany taki , gowniarz byłem 😆

A teraz co się zmieniło? Chyba tyle, że już niezakochany... 

Piszesz tu bajki. W Wigilię było spoko, miło być jeszcze lepiej. W święta już wszystko do niczego i nie do naprawienia. Bo jakaś głupi sytuacja na rodzinnej imprezie po alkoholu. Ja rozumiem, że po jednej krzywej akcji to się miesięczne związki rozpadają. Ale nie jak dorośli ludzie rodzinę zakładają i dziecko czy też dzieci mają. Nie wnikam w to co się wydarzyło i jak wasz związek wyglądał/wygląda, bo to nie moja sprawa. Ale zamiast pić i pisać tu swoje żale, to proponuję odstawić alkohol i zastanowić się nad życiem. A nie ja się nie odezwę, bo ja już się odzywałem, bo ona z siostrzyczkami to teraz pewnie nie wiadomo co robi i nie wiadomo o czym rozmawia. Skoro zawsze pierwszy rękę wyciągałeś to i teraz korona Ci z głowy nie spadnie. Po co to dalej się nakręcać. W swojej głupocie i niezbyt dojrzałym podejściu o tym co dziecko czuje, myśli, jak to odbiera i jak się odnajduje w tej sytuacji, pomyśleliście czy nie było na to miejsca?

• Like 7
  • Thanks 2
Opublikowano
4 minuty temu, Łolek napisał:

Musicie porozmawiać szczerze choćby dlatego że macie dzieciaczka

I nie zaprzątaj se głowy tym co było przed tobą ważne że obecnie nigdzie z dziurą nie lata, a siostrunie można ustawić jak byś dobrze pokręcił to i teściowa ci pomoże w tym tylko trzeba być wyrafinowanym i cierpliwym 

Ototo, polej tam se coli ode mnie 

Opublikowano
1 minutę temu, Chłoporobotnik napisał:

Toż nie mam jako takiej połowicy, chyba, że rozumiesz tą połowicę jako 0,5l. A powiedz mi taką rzecz- z jakiego Ty województwa? Bo mam już definitywnie zamiar w tym roku się zakręcić koło Bartoszyc, gdzieś w lecie.

Bartoszyce to chyba war-maz, ja na podlasiu w trójmieście mieszkam, gdzie niedaleko hf86 i bananek, a i gregor pewnie po drodze jakoś 🙊🙊🙊🙊

Opublikowano

ale macie tempo 🙉 co działo się 🤔

ledwo człowiek zdążył  obrządki  zrobić i z siostrzencem browarka  wypić pierwszego  A tu kilka stron wydrukowane. 

Opublikowano
1 minutę temu, kris91 napisał:

Bartoszyce to chyba war-maz, ja na podlasiu w trójmieście mieszkam, gdzie niedaleko hf86 i bananek, a i gregor pewnie po drodze jakoś 🙊🙊🙊🙊

Tak, Warmińsko- Mazurskie. Mam tam mieć alko- wywczas. Zostałem znów ponownie zaproszony. 

Opublikowano (edytowane)
17 minut temu, Piotrek1975 napisał:

Można też mieć 0,5 L wódki. Zatrzymają to się gasi samochód i się wali ćwiartkę, wtedy się mówi skończyłem jazdę i mogę się napić, a jak.

Nie wiem czy od dziś, ale maja już takie akcje traktować tak samo jakbyś w chwili wypadku/kontroli już był pijany. 

@Kallina86 aleś mi piękna liczbę reputacji sprawiła :D kiedyś na Gadu gadu się trójkami serduszka robiło :D miły akcent w nowym roku ;)

Edytowane przez szymon09875
Opublikowano
5 minut temu, Kallina86 napisał:

A teraz co się zmieniło? Chyba tyle, że już niezakochany... 

Piszesz tu bajki. W Wigilię było spoko, miło być jeszcze lepiej. W święta już wszystko do niczego i nie do naprawienia. Bo jakaś głupi sytuacja na rodzinnej imprezie po alkoholu. Ja rozumiem, że po jednej krzywej akcji to się miesięczne związki rozpadają. Ale nie jak dorośli ludzie rodzinę zakładają i dziecko czy też dzieci mają. Nie wnikam w to co się wydarzyło i jak wasz związek wyglądał/wygląda, bo to nie moja sprawa. Ale zamiast pić i pisać tu swoje żale, to proponuję odstawić alkohol i zastanowić się nad życiem. A nie ja się nie odezwę, bo ja już się odzywałem, bo ona z siostrzyczkami to teraz pewnie nie wiadomo co robi i nie wiadomo o czym rozmawia. Skoro zawsze pierwszy rękę wyciągałeś to i teraz korona Ci z głowy nie spadnie. Po co to dalej się nakręcać. W swojej głupocie i niezbyt dojrzałym podejściu o tym co dziecko czuje, myśli, jak to odbiera i jak się odnajduje w tej sytuacji, pomyśleliście czy nie było na to miejsca?

No jak Ty mnie teraz zaimponowałaś

5 minut temu, TheraRolnik napisał:

Jedyną połowicę jaką mam to 0,5 za siedzeniem 

Wyjdź między ludzi! 

Opublikowano
15 minut temu, Piotrek1975 napisał:

Można też mieć 0,5 L wódki. Zatrzymają to się gasi samochód i się wali ćwiartkę, wtedy się mówi skończyłem jazdę i mogę się napić, a jak.

Odrazy szykuj kasę na papugę w sądzie.

Biegli Teraz są dobrzy w te klocki

Opublikowano
5 minut temu, kris91 napisał:

Podlasie to nie w Polsce jest, ja jestem z kurpi! 

Opublikowano
jahooo napisał:

ludzie, 365dni x 20 stron dziennie ??

Dopiero 19⁰⁰ , to jeszcze ze 3-4 strony dojdą 🙊🙊🙊

Chłoporobotnik napisał:

Tak, Warmińsko- Mazurskie. Mam tam mieć alko- wywczas. Zostałem znów ponownie zaproszony.

180 km do Bartoszyc od nas 👀

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v