Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ile tam Bananek nakapalo %twój ziomek też dzisiaj nie wiedział bo mu się podziałka w taczce kukuruszka przetarła 🤣

Opublikowano
48 minut temu, Rolnik1973 napisał:

IMG_20220418_163713.jpg

O kurła widzisz jak żeś sobie nagrabił, deszczu nie chciał to śniegu doyebało 😂 ale że ty taki bezwstydnik na ulicy bolcujesz to nie myślałem 🙈 

Opublikowano (edytowane)
9 godzin temu, Bananek napisał:

Co to za ryży pajac?

Błędnie rozumujesz, Adam. To nie prędkość jest najczęstszą przyczyną śmierci tylko nagła jej utrata.

@Strongman jaki budżet na quada? 

A niewiem bo to stary chce sobie kupić tak z 10tyś pewno aby nie chinol i może jednak być napęd tylko na tył.

Edytowane przez Strongman
Opublikowano

A skąd mnie wiedzieć. Nie zaglądał. Jutro rano spojrzę jak nie zapomnę.

HF86 napisał:

ile tam Bananek nakapalo %twój ziomek też dzisiaj nie wiedział bo mu się podziałka w taczce kukuruszka przetarła 🤣

Strongman napisał:

9 godzin temu, Bananek napisał:

Co to za ryży pajac?

Błędnie rozumujesz, Adam. To nie prędkość jest najczęstszą przyczyną śmierci tylko nagła jej utrata.

@Strongman jaki budżet na quada? 

A ni ewiem bo to stary chce sobie kupić tak z 10tyś pewno aby nie chinol i może jednak być napęd tylko na tył.

Za tyle to szukać używki z napędem na 4. Ja mam tylko na tył i czasem brakuje przedniego.

Do pchania śniegu koniecznie 4x4

slawek74 napisał:

Bananek napisał:

A co, zajęty po defekacji? 😉

takie rzeczy tylko na podlasiu 🤭 mróz mi już ''czy'' rozsadził 🤦‍♂️ co roku po jednym

Dobrze, że nie czy naraz. 😉

Opublikowano

Teraz że składu przyjechało?

Od razu zwrot.

To pewnie yara bella?

Opublikowano
Strongman napisał:

Dla 80 letniego człowieka dużo nie trzeba w teren nie pojedzie ale koni to chce.

Nie ukrywam ze ja co raz bym się kajtnął.

Quad to nie narzędzie dla 80 letniego człowieka. To bardziej niebezpieczne niż motocykl. Wiem co mówię, mam oba te pojazdy.

• Like 2
Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, Agrest napisał:

Teraz że składu przyjechało?

Od razu zwrot.

To pewnie yara bella?

Zapomniałem nazwy ... Zaraz pójdę sprawdzić 

2 tygodnie temu przywiózł 3bb tego

2bb dobre już wysiane a jeden taki 🙄

Gadam mu niech to pakuje na przyczepę i jedzie im odwieźć i niech dają inny bb z tym nawozem ... Co zrobi, nie wiem 🤷

Edytowane przez TheraRolnik
Opublikowano
10 minut temu, soltys48 napisał:

To widziałeś?

IMG_20220404_074930.jpg

To się rozbiło😁

Ta prawdopodobnie yara bella to już tylko to jakiegoś rozpuszczenia i rozlania konewką.

Miałem kiedyś 2 takie bb. Masakra, do niczego się nie nada

Opublikowano (edytowane)
23 minuty temu, Bananek napisał:

To bardziej niebezpieczne niż motocykl.

Trafne słowa pamietam, jak 12lat wstecz chinke naprawiałem, a takim czyms nie jechałem nigdy, zima to było i na poboczach spore górki odgarnietego sniegu, zamiast kierownica to chciałem balansem ciała skrecić  tak jak moto no i sie wkomponowałem w ta zaspe🤣 dobrze że  snieg świerzy był, wogole na zakretach mozna szybko w bok fiknąć

Edytowane przez V12
Opublikowano

To się rozbiło😁

Ta prawdopodobnie yara bella to już tylko to jakiegoś rozpuszczenia i rozlania konewką.

Pewnie że się rozbiło toż to kilogram tego pod 6 złotych kosztuje 🤭

13 minut temu, leszek1000 napisał:

Dzwonić do JokerFarma, może wam pożyczy łuparkę do kamieni 😂😂

2kg hammer i poszło

• Like 1
Opublikowano

To się rozbiło😁

Z tym już nic się nie zrobi ... Jednolita bryła się zrobiła że nawet ciężko nożem uskrobać

Opublikowano
2 godziny temu, TheraRolnik napisał:

Jo 

Tu masz skład 

Screenshot_2022-04-20-23-02-30-441_com.android.chrome.jpg

patrzę się w ten opis i patrzę ,ale gdzie ta siarka  🤷‍♀️,oj zajechalem wczoraj do sąsiada ,a że 200 m od chałupy to chyba można ,tak ?  i kużwa trza z rana sprawdzić po śladach który kawałek nie dosiałem ,coś czuję że z 100 kg przybrakło ,może żonki zapytać ?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v